Masina de teren, "ce rabla sa imi iau 2"
![]() ![]() ![]() |
Masina de teren, "ce rabla sa imi iau 2"
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Papuc double cab 4x4, si restul de bani ii spargi pe femei. Masina asta o sa faca tot ce face orice 4x4 pana in banii tai, chiar mai mult.
Daca vrei confort iti iei altceva, si o sa te impotmolesti in primul sant si un satean cu un papuc d'ala te va scoate ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Patrol sau land Cruiser, preferabil a doua dintre ele. Merg si varinatele Pickup (Navarra si Hilux) daca ai de carat, eventual cu o acoperire de bena din fibra de sticla. Mazda B2500 e iar apreciata.
Datorita motoarelor diesel mari si vechimii, taxa ar fi cam mare daca le aduci de afara. La banii astia te poti uita de o Niva, e o masina cinstita si muncitoare. Bre argon, papucu e 4x4 dar numai o singura data ca dupa aia se strica cuplaju. Si din namol nu te scoate cu papucul, ci cu U650! This post has been edited by einstein1984: 11 Aug 2008, 12:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Daca gasesti un Terrano 2 ingrijit. Poti sa incerci motorizarea 2.7 TDi (i de la intercooler). Masina in sine e robusta,la partea mecanica nu e greu de intretinut. Reviziile de 10.000km sunt cam 7-8mil. Tot pe la 40-50.000km se schimba bucsele de la bara stabilizatoare,care iarasi nu sunt o avere,daca nu vrei sa o faci in service le comanzi de la ei si le poti schimba singur. Reviziile mari sunt pe la 2 ani sau 60.000km,se schimba uleiruile din diferentiale,cutie de transfer,etc. si costa cam 14 milioane parca.
Nu are curea de distributie,doar curele de accesorii care se schimba tot pe la 60.000km,costa tot setul cam 2mil de lei vechi,nu stiu cat e montajul,n-am ajuns la partea aia inca. Nu merita adus din Germania din cauza taxei de inmatriculare mare. Ce ar merita adus ar fi un Suzuki Jimny hardtop cu motor diesel. La asta nu stiu prea multe detalii,doar chestiile de mecanica(Arcuri pe foi,punti rigide fata-spate,sasiu separat de caroserie,garda la sol 19cm se poate imbunatati cu putini bani). Motorul diesele e un 1.5 dci de 85 de cai la astea noi,cele mai vechi au de 70 cai. Depinde daca ai de carat sau nu,daca ai de carat poti cauta o Mazda B2500,dar nu stiu daca o gasesti 4x4 la banii aia si sa nu fie cu probleme. Ar mai fi Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TDi,masina destul de ok in sine,dar parca un pic firava la motorul respectiv,depinde cum e exploatata. Nu stiu prea multe despre ea,doar din discutiile cu mecanicii din service-ul in care imi fac reviziile,ei sustin ca dupa 100.000km incepe sa cam scuipe ulei pe la garnitura de la chiulasa,dar pentru asta nu bag mana'n foc. This post has been edited by LC_TM: 11 Aug 2008, 12:30 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu car cu ea. Vreau sa se descurce bine pe camp. Si ma gandesc cum arata campul dupa o torentiala de doua zile, sau dupa o zapada zdravana.
LE. Confort nu-mi trebuie, ca am limuzina logan ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Aug 2008, 12:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Dar cine a zis ca masinile de mai sus sunt si confortabile?
![]() La nissan poti sa alegi versiunea scurta,alea de obicei sunt mai ieftine decat versiunile lungi cu 7 locuri. Inca o idee,poti sa cauti un Suzuki Grand Vitara,modelul anterior,ala era tot asa cu sasiu separat de caroserie si punter rigida doar pe spate(parca,nu sunt sigur de asta),tot 19cm garda la sol. De evitat modelele XL-7,se pare ca sasiul era prea lung si se torsiona in teren ![]() This post has been edited by LC_TM: 11 Aug 2008, 12:38 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fara rautate te intreb, dar tu singur nu poti sa iei nici o decizie?
Ce sa faci cu pretinu, ce nume sa-ti pui la firma, ce masina de teren sa-ti iei? Fara forum ce ai face? Ce nevasta sa-ti iei nu ne intrebi? Sau daca ii buna aia ce ti-ai luat-o? Ce sa mananci la pranz? ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nissan Patrol : http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...526sens%253DASC
Lada Niva : http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++ Opel Frontera : http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...526sens%253DASC Jeep Wrangler : http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++ Defender ( daca esti mai excentric ![]() Personal, prefer Patrolul in locul la oricare din lista mea . In alegerea masinii trebuie sa te gandesti si la impozitele mari pe care le platesti la masina cu motor mare de peste 3L . De aceea, Lada Niva este pe locul 2 in topul meu, pentru ca e o "masina noua" , motor mic, pret acceptabil . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 11 Aug 2008, 13:36) Sincer? Nu stiu! ![]() QUOTE(Serje @ 11 Aug 2008, 13:36) Nu. Da as putea sa va intreb daca e bine sa i-o potrivesc eu, sau trebuie sa si-o potriveasca singura. QUOTE(Serje @ 11 Aug 2008, 13:36) As putea sa pun o poza, sa aflu parerea ta... In alta ordine de idei, te-ai fi putut abtine in a-mi pomeni nevasta, ca nu-mi pica fisa cu ce te-a deranjat. Va rog sa inchideti topicul!!! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lasa baaa, nu te supara. Oamenii este rai. Hai pe topicu meu si intreaba acolo...
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Lada Niva (munca)
L200 (nu se incadreaza in bugetul dat, decat sh.( munca +figuri) |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce figuri la L200 ??
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
derapaje controlate
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Toyota Hilux, daca vrei 4x4 "adevarat". Se descurca bine si la carat, iar in off-road e in elementul ei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Land Rover, Toyota Land Cruiser, Jeep, Mitsu Pajero....Aro
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@Victoras2001
Are si omul o curiozitate. Acum nu mai are rost sa o dai cotita. Zii nene' cum e cu nevasta' ![]() ![]() This post has been edited by ionutctn: 11 Aug 2008, 13:16 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cainele moare de batran si unii de grija nevestei altuia!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ce te bagi...poate stie el o treaba...
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da' un Grand Cherokee nu e bun? Ca pe la banii astia cred ca poti gasi unul.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Aia e masina de teren?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
hilux mai vechi sau niva .
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Aro. Te lamureste nea tarzy ce si cum.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
Aro e masina de padure, nu de teren. E pentru padurea lu' tarzan.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ia bre un Hilux!
E singura masina care a ajuns si la polul nord! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ce face Top Gearu din uameni ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ca in bancurile cu radio Erevan...
![]() This post has been edited by raqzvan: 11 Aug 2008, 14:44 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Sony |
![]()
|
...si nu in viata reala, ci intr-un joc pe calculator.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Daca nu vrei sa cari, si nu ai nevoie de spatiu mare, eu as merge pe Niva. Ieftina, simla deci fiabila, viata lunga si se descurca f. bine in teren accidentat.
Daca ai nevoie de spatiu si capacitate de incarcare, un Defender mai vechi ar trebui sa fie masina ta. Masnina aia cara orice si n-are moarte. Dar de la comfort ia-ti gandul in cazul asta. This post has been edited by IsNa: 11 Aug 2008, 17:01 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:20 |