Calitate apa plata?
![]() ![]() ![]() |
Calitate apa plata?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
faci un dop cu canea ca la butoi si pui sticla culcata
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
borsec.....
dpdv al consumatorului cu asta m-am obisnuit, nu am avut probleme, pret ok zizin e o porcarie...tot timpu are un gust ciudat si apare mizerie pe fundul sticlei(aia la 5 l), cand la carpatina(parca asa se numea, tot de 5 l) nu am avut prob |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre ce bastani pe aici pe forum...bre.......
![]() This post has been edited by b76bgaarh: 12 Aug 2008, 22:50 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, cat costa un aparat d-ala ca la birou? Da' unu' mai mic, de casa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
200-300 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Aparatul il iei in custodie, si in cel mai mic abonament ai vreo 80L apa lunar... dar nu mi se pare rentabil...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu beau in ordinea preferintelor asa :
1. 7 izvoare (nu gasesc mereu ) 2. borsec 3. bucovina daca nu gasesc niciuna atunci orice inafara de izvorul minunilor. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Sunt omul care inca bea cu pofta apa de la robinet.....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si se vede!
Bucovina e buna, insa "la fantana" e apa de fantana ordinara (poate putin filtrata, sa retina particule mai mari). Nu e mult diferita de cea de la robinet. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Executron @ 12 Aug 2008, 21:15) Poti tu garanta. Dar atata timp cat oamenii cred ca apa purificata e cea mai buna, ca nu se gandesc ca mai purificat nu inseamna neaparat si mai sanatos, pana atunci ei o sa se mire de chestii de genu asta. Mi-am mai exprimat idea si alte topicuri. Nu stiu cum ajunge lumea sa imbratiseze toate tampeniile cu apa purificata and shit crezand ca duc o viata mai sanatoasa ei si mai ales copiii lor, copii condamnati la o viata cu sistem imunitar pe butuci din cauza propriilor parinti cu impresii in cap. RIon, sunt ape si ape. Pana la urma e vorba de preferinte personale. Stii tu cine a lucrat la Total Pack. Acolo am avut ocazia sa aflu una alta si cum mai ajungea lumea cu dureri de burta pentru ca linia de imbuteliere de bidoane o mai dadea in barci si mai ramanea detergent in bidoane imediat inainte de umplere ![]() Eu personal prefer Borsec si Izvorul Alb la 2 litri. Dar parca izvorul alb incepe sa imi placa tot mai putin....Am o senzatie ciudata cand beau. Desi moooor de sete, nu pot bea mult apa aia. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Despre Izvorul Alb, cam cand aparuse, s-a aflat repejor ca de fapt era o simpla apa de put(z), a fost chiar scandal mare atunci si Dorna s-a facut de cacao. Desi se zice ca acum sursa e reala, pe mine nu ma convinge. Mai mult imi face sete decat sa-mi treaca. Si parca e uleioasa, baloasa, dupa cum spuneam si mai inainte.
Iar ape gen Calipso, sau ce au mai mentionat unii dintre voi mai inainte sunt 100% apa de fantana. Sincer decat sa si dau bani pe asa ceva, mai bine dau o fuga pana la izvor cu doua bidoane de 5 litri pe zi. Iar apa de la robinet, si aici depinde. Eu in Pitesti n-am putut vreodata sa beau asa ceva. E pur si simplu nasoala. In Bucuresti idem. Dar pe unde am mai fost am avut si surprize oarecum placute. De exemplu in Medgidia au o apa buna la robinet, fara clor bagat in nestire si cu un gust mai mult decat ok. Treaba e ca din cate am inteles nu-i apa de rau, ci un izvor captat de langa o cariera de calcar, ceva, iar apa e destul de curata cat sa nu necesite clor cu kilu'... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Apa de la robinet de la mine de acasa aparent nu e nasoala. E chiar baubila. DAR cateodata parca imi induce senzatia de sete. Am avut cateva seri mai calde cand deja aveam febra musculara de cate ori ma ridicam de la compiuter ca sa merg sa beau apa de la robinet.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La noi fantanile sunt mai naspa ca la bacau! In plus, nu prea imi prieste apa de fantana. Asa ca o prefer pe aia minerala.
This post has been edited by einstein1984: 13 Aug 2008, 09:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
orice fantana(sursa) ar fi, apa trece prin niste statii de tratare, unde e dopata cu cloruri si prostii, si trece prin niste tevi ruginite de 50 de ani inainte sa ajunga in pahar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Orice apa minerala i-si pierde din calitate la cateva zeci de minute de la iesirea din izvor. Asa ca, ce se gaseste in magazine e mai mult sifon.
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mai era un topic parca in care cineva incerca sa cumepre un element din ala filtrant pentru apa de la robinet. Ca sa isi protejeze copilul. Hai sa fim seriosi. Trebuie sa si bagam bacterii in noi ca altfel nu ne mai dezvoltam anticorpii.
Einstein... cand erai mic erai un fel de bubble boy ? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
einstein1984 |
![]()
|
Apa de la robinet nu are bacterii, in schimb are clor si alte chimicale mai putin benefice sanatatii. Beau apa din alte surse nu pentru ca e microbiologic pura, ci pentru ca lipsesc substantele mentionate mai sus.
Cred ca fuborg e mai bun decat bucovina totusi. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
virusssp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 31 October 07 ![]() |
Eu consum de vreun an ROUA APUSENILOR ... sursa e Pestera Lucia din M-tii Apuseni...undeva in jud. Alba.. are un gust foarte placut...pH 7.5 -- e mai mult baza.. spre deosebire de perla covasnei (poate si din cauza obisnuintei)
|
--------------------
DACIA
1310L
1997 TO LIVE IS TO DIE!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pe birou Perla Covasnei, de la Siculia
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt snob si beau numai evian
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De la Cee'd ti se trage...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
are vlaga si fara
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Ati trecut in revista cam toate marcile... e ok, insa chiar nimeni nu stie care sunt diferentele clare, vreun studiu, analiza..ceva?
Diferenta de pret nu mi-o explic... ca nu e ca si la pantofii sport de firma... diferente intre ADIDOS si ADIDAS. Apa de la robinet e cam infecta, de cand beau apa plata nu mai am dureri de stomac, si instalatia mea e noua, sub 18 luni ![]() Eu am vazut recent intr-o fantana din care se pompa apa intr-o localitate... un sobolan imens kaput... asa ca... apa plata fratilor! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:44 |