Poveste despre Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Poveste despre Bucuresti
dragosh31 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Clima
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
N-ai voie sa pui site-uri externe pt reclame si alte chestii
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
E foarte frumos scris. Ai fi putut totusi sa mai insisti un pic si pe frumusetea orasului, nu doar pe duhoarea pestilentiala de mici cu bere (care apropo, imi lipseste al dracului
![]() Scrie in continuare, nu te lasa. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mi`a placut.
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Muttley @ 13 Aug 2008, 00:21) ![]() ![]() ![]() ![]() Parerea mea e ca topicul asta ar iesi foarte tare daca s-ar da replici pe masura initiatorului. In special din partea unora care au ceva de spus si stiu si cum s-o faca |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma scalambaiesc pt ca mi-or dat mushii la fraza de sfarsit...
"Bucureștiul plutește mort prin zeama infectă, așteaptând pe Calea Victoriei întâlnirea cu domnițele dantelate de odinioară." Domnite dantelate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, daca nu se supara autorul, as spune ca e 'literatura ieftina' da ieftina rau de tot....daca se supara atunci spun ca e nemaipomenit, e Arghezii din Salajan...no offence, dar nu e asa simplu sa faci proza
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De acord cu OAP. Sorry.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adip |
![]()
|
Pai, sa va vedem, maioresti mici care sunteti voi
![]() |
--------------------
*
*
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Naah... Se stie ca unii dintre cei mai mari critici nu au creat nimic...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 11:25 |