best quitarist, un baiat talentat
![]() ![]() ![]() ![]() |
best quitarist, un baiat talentat
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Fain-fain!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu e "best" din niciun punct de vedere,nici n-a reusit sa reproduca sweepurile, ca sa nu mai vorbim ca se scrie "guitarist" nu "quitarist" deci nu inteleg titlul, dar da,tipul e bun si e un clip cunoscut, unul din cele mai vizionate de pe YouTube.
Dar haideti totusi sa punem clipul original, cu tipul care a compus aceasta piesa (adica adaptarea pe chitara a celebrei piese clasice), daca tot suntem aici : |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Guitar wankery... Stiu... Da' e fain
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
O da, o legenda vie.
MAB \m/ |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Asa cum suna cantat de baieteii aia doi Canonu' lu' Pachelbel, imi aduce foarte tare aminte de riff-urile lu' Malmsteen. Va mai amintiti de el?
Din cate-mi amintesc eu, Malmsteen a si inregistrat o versiune rock a piesei scrise de Pachelbel si a publicat-o pe un album mai putin mediatizat numit: "A young etude to classical music" sau cam asa ceva. Parerea mea e ca nici decum cel de-al doilea sau primul dintre cei doi pustani nu au compus varianta Rock. Ca sa intelegeti un pic despre ce vorbesc relativ la Malmsteen (pentru cei care nu-i cunosc stilul), iata doua exemple: This post has been edited by dya: 21 Aug 2008, 09:12 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
A l e x |
![]()
|
Canon in D e o piesa cunoscuta, sunt convins ca sunt multi chitaristi care au fost tentati sa o adapteze pe chitara...
Ideea e, clipul din primul post e cantat nota cu nota dupa piesa lui JerryC (clipul pus de mine), adaptare facuta de el. http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_Rock_%28music%29 - Poti citi si aici. Asta nu inseamna ca e singurul de pe planeta care a incercat, dar el a popularizat-o si acum e plin YouTube-ul de coveruri, mai ales ca a facut si tab pentru piesa si a postat si negativul. Dar un lucru e sigur, ne vedem in toamna la Malmsteen la concert, este ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dya |
![]()
|
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Aug 2008, 09:54) Nu e "best" din niciun punct de vedere,nici n-a reusit sa reproduca sweepurile, ca sa nu mai vorbim ca se scrie "guitarist" nu "quitarist" deci nu inteleg titlul Graba strica treaba ! ![]() ![]() Acuma daca e " best" sau nu e relativ ... pt. mine un afon in ale instrumentelor e foarte bun. ![]() sweepuri ... ? ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum vrei si lectii de muzica! Ramai afon!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
dya: piesa NU a fost compusa de Malmsteen 100%,acesta nu canta cu "fluerate",adica flajioleti,daca am spus corect ca nu mai tin minte.
Oricum ambii pusti sunt meseriasi si asta se vede dupa miscarea mainii,stapanesc foarte bine chitara,dar mai au de mancat paine pana ajung ca Malmsteen sau si mai grei,ca Michael Angelo. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
dya |
![]()
|
QUOTE(Danezu @ 21 Aug 2008, 14:31) dya: piesa NU a fost compusa de Malmsteen 100%,acesta nu canta cu "fluerate",adica flajioleti,daca am spus corect ca nu mai tin minte. piesa NU a fost compusa de Malmsteen PUNCT! Compozitorul se numeste Pachelbel http://en.wikipedia.org/wiki/Pachelbel (reciteste ce am scris), de interpretarea piesei in maniera "rock" era vorba in discutie. ![]() Si da sunt de acord ca Malmsteen nu canta flajeolete (flajeoletzi ![]() Bafta |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
A l e x |
![]()
|
Hybrid picking inseamna in mare picking cu degetele si pana in acelasi timp (de acolo si termenul "hybrid") si nu e o metoda proprie a lui Malmsteen, e ceva ce fac multi chitaristi. E pur si simplu derivat din necesitatea de a canta cu pana o piesa, dar la anumite fragmente fiind nevoie de "mai multe degete"
![]() Eu unul cel mai mult am vazut metoda la Tommy Emmanuel. adrian mgm : Are Jerry C o parte in piesa, pe la inceput, in care e un sweep destul de dificil (cam pe la 1:42) pe care tipul din primul clip il inlocuieste cu tapping ![]() Si ca sa lamurim problema. Piesa clasica e compusa de Pachbel si titlul complet, daca vreti sa cautati piesa, e "Johann Pachelbel - Canon in D major," o piesa folosita mult pe la nunti la americani. Varianta "rock" e numita "Canon Rock" si e adaptarea pe chitara facuta de Jerry C (cel din clipul pus de mine mai sus). Nu va mai certati, asta e adevarul. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
"Far Beyond The Sun" cantata incredibil de unul Ozielzinho.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:06 |