Bai, e groasa!, Nu pot lua ITP-ul, nu din cauza tehnica sau viz.
![]() ![]() ![]() |
Bai, e groasa!, Nu pot lua ITP-ul, nu din cauza tehnica sau viz.
Mr_Devil83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 15 Aug 2008, 04:32) Ca avea stutul rupt este o duma, pe la itp nu iti da roata jos sa iti verifice tie stutul repartitorului pe o dacie, asa ca scutesten-ne. Repartitorul spate, e foarte probabil sa nu-ti funcioneze pentru ca masina de rahat care o ai se numeste....dacia 13xx. vezi ca el se referea la aerisitorul etrierului.si se vede si cu roata montata. si zici de Djasu ca nu stie sa scrie corect,dar tu ![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 15 Aug 2008, 07:27 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
A inceput sa imi placa, nu mai incopetenti, pusti, si inapti.
Mr_Devil83 ai face bine sa ne lasi, sa iti inchizi userul. Ai si tu masina de 3 luni ( traiasca mosul ) si vi aici sa ne dai lectii. QUOTE "funcioneze pentru ca masina de rahat care o ai se numeste" Dvs, dl Mr_Devil83, stiti sa vorbeste Romaneste ? ![]() Apoi sa iti spun de "masina de rahat", ai vrea sa ai o masina asa cum are tzepesch, cu piele inauntru, bibilita la fiecare surub. Si sa nu cumva sa ma jignesti, ca ai cuvantul meu ca te strang de gat. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
itp luat.
frane 2.2kN fata , 2kN spate, frana de mana 2.5kN. noxe iesite brici, mi-a zis ca mai mici oricum ca la alte dacii. 1.8% parca. directie f buna, pivotaraie f buna, mi-a zis doar ca garniturile de la pivotii inferior sunt cam pe duca si sa le schimb ca sa nu=-i busesc de la praf. in rest, benzina si ulei si multe mii de km. ps: ca tot aveam eu probleme ca-mi haleste ulei. inainte in 200km halea 500g. acum in 1000 undeva la 150-200. mai mult pierdeam pe la etansari decat segmenti. urmatorul ulei 20W50ELF. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
rba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 19 April 05 ![]() |
doomnu' tzepesch
daca valorile de la frane sunt cele pe care le-a afsat standul de frane, atunci .... e buba mare!!!! 2.2kN pe fata e ok, brici! 2.0kN pe spate e JAAALEEE!! ai limitatorul deschis complet?? aveai 500kg in masina cand ai facut testul de frane? deci remediaza de urgenta problema ca sa nu te incadrezi in urmatoarele situatii: 1) pui o mica frana mai hotarata pe asfalt si te duci titirez inainte sau in lateral din cauza blocarii rotilor spate; 2) la coborarea unei pante pui frana si te duci titirez in lateral, din cauza blocarii rotilor spate 3) la prima zapada/polei daca vei pune orice fel de fana te vei duce titirez inspre bordura/masini parcate datorita blocarii rotilor spate.... ca remediere recomand metoda din manualele de reparatie: manometru pe circuitul de fanare spate si reglarea limitatorului cu masina descarcata la o valoare in jur de 34-38 bar (rezervor plin) cu stima, rba |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 1310 Ti
- B ** ***
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
OFF TOPIC : Pentru toti "Domni" din randurile de mai sus ..... odata ce v-ati incris pe forumul asta nu inseamna ca sunteti experti auto. ( Daca stiti cum sa schimbati 2 suruburi la dacie nu sunteti smecheri .... inseamna ca nu ati vazut masini straine )
2. Se pare ca toti vreti sa va dati rotunzi si numa va luati de alti ...... omu a intrebat nu a dat cu paru. Ca sa inchei daca omu a intrebat ce sa faca ca sa ia ITP-ul, raspunde-ti nu da-ti cu paru ... sunt sigur daca avea mai multi bani omu nu umbla cu Dacia ... nu cred ca unul din forumul asta e asa fan Dacia incat daca ar primii o masina straina ar mai fi pe forumul asta ! This post has been edited by dani_devito: 15 Aug 2008, 12:53 |
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 14 Aug 2008, 22:48) auzi bre, am auzit o chestie de la un user de aici, ca daca vrei o liniuta zdravana bagi gheata in filtrul de aer si ii da aer f rece bogat in oxigen... acu io stiu... niste pile de cutie frigorifica n-ar fi faine? ![]() ![]() ![]() ![]() sau ati zis la misto??? ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Ce ai facut? Pana la urma ai luat ITP-ul? ai avut probleme cu seria?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
da , l-am luat...
de aia pe spate mi-a zis si inspectorul sa mai umblu putin la ea,. si era si cam incarcata ca aveam niste saci de ciment in ea, vreo 150kg,,, oricum, fata de cum aveam prima data spatele e mult5 mai bine.... era complet apasat limitatorul de tija..... la ce val in kN tre sa indice? dechis, deci la sarcina maxima trebuie sa fie apasat maxim sau liber? intreb ca sa stiu cum il mai reglez dupa ce o descarc... asta in cazul in care, dupa descarcare ramane tot apasat. mai, iar la gaze... ce sa zic, era un nene in fata mea tot cu o dacie la care a innebunit carbul si avansul aluia sa-i iasa gazele... fata de mine, unde n-a umblat decat la avans, micsorandu-l putin de tot |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
eu am mers cu a mea la ITP si aveam seria stantzata in bloc in dreapta delcoului sub bujia 2 cu un fel de sigla de la RAR. era ceva de genu R 1XXXXX.
si placuta nituita nu mai exista. in schimb ma respins pentru frana de mana, niste lumini care nu mergeau si m-au pus sa scot stema de renault de pe masca din fata. |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
La sarcina mare tija trebuie apasata la 0 sarcina tija nu e apasata ma refer la limitator.
Dani eu am loat o masina straina si tot sunt pe forum deci... oricum bine ai spus ... |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Topicul se inchide, ITP-ul e luat, nesimtirea a ramas.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:11 |