Piscine si stranduri in Bucuresti, pe unde mergeti voi ?
![]() ![]() ![]() |
Piscine si stranduri in Bucuresti, pe unde mergeti voi ?
Matei |
![]()
|
||
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|||
goe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 May 06 ![]() |
eu am strandul Titan aproape, inca n-am apucat sa-i fac o vizita din lipsa de timp. intrarea e 6 ron, evitati weekend-urile pt ca e full, se calca lumea in picioare. din ce am auzit bazinul de peste 2 M nu are apa, adica nu i-au dat drumul inca.
This post has been edited by goe: 20 Jun 2006, 16:59 |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
goe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 24 May 06 ![]() |
---my bad, double post, rog moderatorul sa-l stearga
This post has been edited by goe: 20 Jun 2006, 16:59 |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 Authentique 2006
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
eu merg la ala de la podul ciurel, dambovita parca se cheama, are mai multe bazine, vreo 4, cu diferite marimi. e mai aproape de casa. intrarea e 50mii, apa curata...pare curata. am fost doar o data si bazinul cel mare nu era umplut. mijloace de transport - metrou , 41, 178(parca) cu coborare la crangasi
![]() ce mi-a placut e ca mai sunt si bancute si un mic parculet in incinta unde poti sa te mai racoresti. are zone de plaja si cu nisip si cu iarba |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
sincer, prefer sa dau 20 - 30 roni la o piscina dar sa stiu ca apa e curata si tratata si ca nu sunt 'bronzati' multi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
la banii astia mai bine mai pun ceva si merg la mare
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Se poate merge la Cuba del Sol, in fostul studentesc, au piscina noua (2 ani) si apa ar trebui sa fie curata, dar nu stiu exact ce "companie" aveti, sau la Fundatia Dinu Pescariu, fost strand Cutezatorii, unde beneficiati de piscina interioara, exterioara si spa (jacuzzi) toate cu apa curata si bine intretinute.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand Water Park-ul din Otopeni. Toboganele nu mi s-au parut periculoase, pentru a evita accidentele tot ce trebuie facut este sa respecti indicatiile supraveghetorilor. Intrarea era 25 sau 30 RON parca anul trecut, iar in acest pret se pot lua sezlonguri, umbrele, colac
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
@google
ceva despre cat costa intrarea? la hotel bucuresti mai stie cineva daca se mai intra la piscina? |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
recomand IDM Club.
Piscina super curata - cam micuta, dar nu intra chiar oricine, nu e aglomerat; oricum din pdv al curateniei - super ok! In curand se va deschide si piscina mare - cred ca ma voi muta acolo... ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Lippi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 31 January 06 ![]() |
@jack in septembrie o punem in functiune asa ca incepi sa faci bagajele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 Dci Renault Laguna II Hatchback, Lux Privilege, 1.9 dCi 120 CP, 2004
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ceva noutati pe aici? cine mai e actualizat cu piscinele din bucuresti si preturi?
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Floreasca (club Scala) s-a deschis recent... 25/lei pe zi si dublu in uichend
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de strandu ala de la ciurel mai stiti ceva. trecui zilele astea p-acolo si am vazut ca i-au dat drumu (a fost in renovari). arata bine. dar din goana masinii am vazut un afis pe care scria ceva 30 lei. chiar atat sa fie intrarea? sau am vazut io aiurea?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
da, atat e intrarea ! patroana e fosta nevasta a lu` borcea si strange ca$hcavalu` sa`l intretina la parnaie.. la moghioros (3 ligheane) e 20 lei in timpu` saptamanii si 30 in weekend iar copii au intrarea gratuita... la dragomiresti vale (carrefour militari) 10 lei adultii in timpu` saptamanii si copii 5 lei iar de divertiland si aqua park nu mai spun ca au preturi bomba si nu te lasa sa intrii cu suc sau mancare de acasa asa ca mai bine cu banii cat dai sa intrii la toata familia si cu mancarea cumparata ajungi la mare si te intorci pe aceiasi bani
http://metropotam.ro/La-zi/stranduri-din-b...-art2104313961/ This post has been edited by maru: 29 Jul 2014, 10:38 |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
Mă gândesc cu silă la apa din lacul Tei de pe vremea Ștrandului studențesc.
De spa-ul lui Dinu Pescariu ce se mai știe? http://www.pescariusports.ro/facilitati/piscina/ Padure, aer curat la Piatra Neamț și apa arată bine: This post has been edited by nasty: 31 Jul 2014, 16:41 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 93 image.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 95 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |