trapa Solenza ? este? se poate?
![]() ![]() ![]() |
trapa Solenza ? este? se poate?
dannard |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 20 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia berlina 1982/
Logan
Preferance 2005/ Logan Laureate F2 1.6 16v 2010 :)
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
clar solenza, are mai multe avantaje decat dezavantaje in fata supernovei, ( am avut dsn ) citeste pe forum o sa gasesti foarte multe comparatii, daca dai un "SEARCH". La banii pe care ii ai gasesti chiar si o scala, care are ac, servo.
In privinta trapei, nu vad de ce nu s-ar putea monta aditional. Exista o rigidizare transversala a plafonului in dreptul stalpilor dintre usi ce face parte din structura de rezistenta a caroseriei, cred ca este loc intre aceasta si plafoniera cu lampa. |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
-solenza (pentru ca este peste srn din toate privintele, cu exceptia demarajului) , sau mai bine ceva strain daca stii sigur ce cumperi si nu iei tzapa cu vreun cadavru auto recuperat de sub tren.
-da, iei ceva bun , pentru ca esti cam la pretul maxim al unei SLZ full (scala) si destul de noua ( 2004-2005), si cu putini km( 10-20 de mii) -poti sa ii pui trapa, am vazut una prin oras mai demult, dar avand in vedere ca are A/C nu prea vad utilitatea trapei ... poate ca sa scoti steagurile cand te duci la meci... |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Slz fara discutii.
Daca-i pui trapa, ai grija cine si cum ti-o monteaza ca dupa aia s-ar putea sa mergi cu umbrela in masina. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dannard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 20 September 06 ![]() |
salve la toti. de muuuuuuuuuult n-am mai intrat pe aici. multumesc de raspunsuri. am luat...LOGAN
![]() |
--------------------
dacia berlina 1982/
Logan
Preferance 2005/ Logan Laureate F2 1.6 16v 2010 :)
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
S-a mai intepat unu`...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
solenza...ma gandesc sa scap de a mea pana in cracioun
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:49 |