Curiozitate, pierdere placuta inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate, pierdere placuta inmatriculare
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In principiu ai incalcat legea circuland cu o placuta lipsa si nu exista derogari sau exceptii, din cate stiu eu, pentru pierdere, furt sau alte situatii de acest gen.
Legea sanctioneaza chiar si circulatia cu placuta "la vedere" dar in alta parte decat locul destinat. Daca nu erau ingaduitori puteau sa-ti faca zile fripte. Intr-o situatie similara, un amic si-a confectionat artizanal un numar si tinea la el copia acelei hartiute catre evidenta circulatiei. A avut emotii cam o saptamana dar nu l-a oprit nici un echipaj. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi cei de la buzau mi-au zis ca pot circula
Nu mi-au dat nici o dovada in acest sens Sa vad cand reusesc sa ajung sa iau placuta aia de la BZ |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da, situatia este ca la preschimbarea permisului/talonului. Cateva zile circuli "fara".
Ti se spune ca poti circula, de regula se mai specifica si "prin judet", dar cu asta nu fac decat sa "rezolve" o lacuna legislativa, dupa parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
L!nuX |
![]()
|
Le : a facut mama o copie a hartiei aleia de mi-au dat-o de la furturi si mi-a dat-o pe fax sper sa fie suficient
Acum sa ma apuc sa fac un nr in paint ![]() This post has been edited by L!nuX: 13 Aug 2008, 08:43 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In bucuresti s-au luat 9 puncte de amenda pentru asta si talon retinut. Asa ca nu esti singurul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Du-te si comanda alt numar. E mai simplu.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu in situatia asta. Pana sa mi se elibereze noua placuta am circulat cu un numar scris pe carton si invelit in folie de plastic - de la distanta semana relativ bine cu placuta originala. Ghinionul meu - a inceput o ploaie torentiala si cartonul respectiv a inceput sa se "topeasca". Bineinteles ca m-a si oprit un politist. Am avut insa la mine o copie xerox dupa dovada de la furturi auto si m-a iertat...
@mister: QUOTE Du-te si comanda alt numar. E mai simplu. Pai L!nuX a comandat alt numar (de fapt alta placuta, ca numarul e mai greu de schimbat) - vezi postarea #1. This post has been edited by Batrânul: 13 Aug 2008, 09:33 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
adi_ar |
![]()
|
Oarecum offtopic:
Din acest motiv + zornaiala la inchiderea portbagajului, eu obisnuiesc de multa vreme sa "fixez" placutele cu silicon transparent. ![]() Cu 3-4 lei, cat costa un tub, am scapat de griji ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
L!nuX |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 13 Aug 2008, 09:03) M-am prezentat la politia din Buzau , un nene de la furturi auto mi-a completat un fel de chitanta/imputernicire si m-a trimis la inmatriculari pentru a o depunde in vederea eliberarii unei noi placute . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
mister |
![]()
|
Lasa-ma sa-mi pun si ochelarii de vedere ca mi se pare ca problema ( cu vederea ) s-a agravat.
![]() Gata. I-am schimbat. Din pacate tot nu vad unde ai scris ca ai comandat placuta. Dupa ce termin serviciu, merg la oftalmolog. ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am circulat vreo saptamana fara numarul fata(l-am declarat pierdut ca daca il dai furat e alta nebunie), doar cu hartia de la politie(o chitanta cu care trebuia sa si ridic noul numar) ! trebuia sa ma duc in 24 de ore dar m-am dus in 6-7 zile ca am avut treaba si mi-era peste mana... m-a oprit si politia si cand au vazut hartia m-au lasat in pace! ca 2 au venit chititi sa ma arda cand au vazut ca nu am numar si s-au domolit cand le-am aratat hartia:) acum sincer eu nu ma apuc sa fac bricolaj ca n-am chef!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare. Am intrat cu masina intr-un T-eu d-ala nevazandu-l. Masina nu are nimic pt ca am intrat incet, dar numarul s-a crapat... Trebuie sa ma duc la politie sa iau dovada sau pot pur si simplu sa cer (pe banii mei) sa mi se schimbe?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
mister |
![]()
|
Du-te la politie si cere confectionarea unei placute noua. In cerere spui ca e distrus.
Daca mergi la politie iei amenda si puncte penalizare. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:03 |