vopsea crapata la imbinarea aripii spate cu plafon, vopsea crapata la imbinarea aripii spate
![]() ![]() ![]() |
vopsea crapata la imbinarea aripii spate cu plafon, vopsea crapata la imbinarea aripii spate
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
De la net se trag toate. Pe la diverse sau stiri Cib, a scris de o SRN care a luat foc si i-au aparut vreo 8 posturi.
Si la mine aau aparut fisuri in chit la incheitura dintre plafon si aripa spate, dar nu ma agit. This post has been edited by bomicabomic: 12 Jan 2005, 18:09 |
--------------------
x
x
- x
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca stiu despre ce e vorba
locul ala se umple cu un fel de chit/mastic...si normal ca ala crapa in timp...si normal ca si vopseaua de pe el crapa am observat si eu la a mea pe o parte dar nu ma impacientez ca nu e vorba de fier care sa rugineasca...si cred ca m-am si impacat cu ideea ca e dacie |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine nu s-a intamplat nimic. Nici eu nu stiam cum e facut imbinarea acolo sus si am apasat putin cu unghia. Cand am vazut ca e mai moale m-am prns eu camd espre ce e vorba si de atunci nu mi pun mana. Norocul meu ca nu am crapat chitul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am acele crapaturi, aproape de noua le-am sesizat dar cred ca sunt doar de suprafata, defapt e mult zis crapaturi. A mea slz e culoare perla, pe fosta dsn, albastru catifea, nu am observat asa ceva, poate si din cauza culorii, bogdan o, a ta cum este gri inchis, din cate stiu poate nu vezi respectivele crapaturi din cauza culorii.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Acolo nu e decit niste mastic. Crapa incet-incet, nu ai ce sa-i faci. Dar nici nu mi se pare o chestie care merita bagata in seama.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Da. Masina mea e grafit. Tudore s-ar putea sa ai dreptate. Adevarul e ca, dupa cum am spus si in primul mesaj, dupa ce am vazut ca acolo nu e tabla si ca se poate infunda lejer (cu crapatul de rigoare al vopselei) nici nu am mai avut treaba cu respectiva zona. O sa ma uit maine pe lumina.
|
--------------------
Dacia
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine am gasit rugina la imbinare dintre plafon si stalpii din fata(pe ambele parti). nu mia venit nici o idee mai stralucita asa ca iam dat cu niste vaselina (care probabil o sa tina pana la prima spalare) dar decat nimic... cred ca pana la urma o sa dau usor cu vopsea..
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Daca ai rugina degeaba dai tu cu vopsea peste. Ca aia o sa actionze in continuare, atata tot ca nu o sa mai vezi o perioada, dupa care o sa rapara "cu forte roaspete". Rugina daca vrei o scoti indepartand cu putin smirghl vopseaua din zona respectiva pana la tabla, dai cu grund si apoi iar cu vopsea. Oricum, daca nu m insel, imbinarea aia e exact sub chederul parbrizului, deci daca fci treaba de mai sus nu sunt sanse sa se vadac ca (,) culoarea nu mai neaparat cea originala.
|
--------------------
Dacia
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
Si eu am observat ca a crapat dar nu-mi fac prbleme ca am aflat de la service ca nu e decat niste mastic sub vopsea.
Pana la tabla mai este mult. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:44 |