DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> a incercat cineva?, a incercat cineva?

bolek_bolek
post 23 Nov 2008, 13:17
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucurestii din deal

Dar la 180 e sigura? mellow.gif

--------------------
dacia slz $K@|@_04 - Numar inmatriculare
Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 23 Nov 2008, 14:03
Post #32

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

si daca bubuie o roata si intri intr-un pom mai esti sigur ?

This post has been edited by djasu82: 23 Nov 2008, 14:04

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
bolek_bolek
post 23 Nov 2008, 15:12
Post #33

Membru autentic

From: Bucurestii din deal

@djasu82:
Si daca bubuie o roata sunt sigur ca intru in pom si la 100, si la 180.
Si daca am 50 si bubuie o roata la un tir de langa mine si se pune de-a latul strazii intru sub el.
Si daca am 5 km pe ora si bubuie o roata la un camion cu pepeni care trece pe langa mine si se rastoarna incarcatura in capul meu tot strivit ajung.
Gata! Imi vand masina si ma ascund intr-o pestera la munte. Dar daca pica tavanu pe mine ce fac?

Nu vreau sa se lase a intelege ca merg cu viteza aia. Cata vreme am fost eu la volan nu am atins niciodata 160.Dar e bine a se intelege ca intre pericolele la viteze moderate si cele la viteza mare, mai mult norocul face diferenta, si mai putin soferul.

--------------------
dacia slz $K@|@_04 - Numar inmatriculare
Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi...
+
micro_ice
post 30 Nov 2008, 11:21
Post #34

just a member...

From: damBOVita

tare ai fost bolek cu tavanu!

cu privire la slabiciunile solentei nu stiu ce sa zic. saptamana tecuta a fost tata in Germania cu niste prieteni sa cumpere cateva masini. au ajuns, au cumparat "masini bune" la preturi modice de la 1000 pana la 4000 euro (!!!???). Sunt masinile care in Romania valoreaza circa 3-4000 euro (si ma refer la masinile cumparate cu valori de cca 2000 euro, fara taxe si transport). in fine, el a condus un mondeo din 2000, masina full options, piele, incalzire scaune, oglinzi, chestii... contrar dotarilor masini era si tinuta de drum a acesteia, a.i. pe strazile germane, pe autostrazi, pana in romania masina parea a se rupe la viteze de peste 100 km/h! si cred ca stiti cum sunt autostrazile in afara!

asadar nu conteaza dotarile masinii, cat de multe ai facut la ea, cate airbaguri are, etc, etc. cum acel mondeo putea sa faca asa, eu nu mai vad acum partea proasta a unei solenze cumparate cu 4000 euro in romania.

nu mai incercati faze cu pinioane made at home, cu beculete la evacuare, xenon si leduri pe pozitii si alte chestii. daca masina e buna, merge impecabil (sau pe aproape), nu mai o modificati decat daca este neaparata nevoie! si la faza cu viteza de 200, scuzati-ma, dar eu nu as putea crede ca solenza o poate prinde! poate cu motoare modificate, cu alte capacitati cilindrice, superioare celor obisnuite. daca vreti viteza si super performante, luati-va o masina pe masura asteptarilor voastre.

numai bine si bafta la "tiuning"

--------------------
Dacia Solenza Confort 1.4 MPi 2004 - DB-07-CFU
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 08:50
Forum Renault