Alegeri parlamentare 2008, Intentii de vot
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare 2008, Intentii de vot
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
romania mare!!!nu cu marinaru ce-a facut ---- ca paru;nu cu tariceanu ce vrea sa ne scoata daciile din circulatie;cu stolojan nu am nimic ca pe el il voteaza doar alina plugaru
![]() sus romania mare!!! |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
cu PDL, desi in teritoriu nu prea fac treaba.... mai ales in jud cj, dar mai bine pe ei decat altii
PRM nu cred ca mai pupa vreun loc in parlament, pleaca toti ca sobolanii - vezi cazul mitica dragomir.... This post has been edited by Johnny_Bravo: 17 Aug 2008, 10:29 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 15 Aug 2008, 21:13) cine nu voteaza nu conteaza e normal sa lipseasca optiunea nu votez ,pentru ca domnii in cauza au contributie zero in cadrul acestui proces QUOTE(OAP @ 14 Aug 2008, 16:33) Nu mai intrebati de acea optiune...ar fii cea mai proasta alegere ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
PSD ca sa-l oftic pe Firechief
![]() |
--------------------
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu m-as duce la vot daca as avea si optiunea pe buletinul de vot "Nu votez cu nimeni deoarece mi-e sila de toti"
![]() This post has been edited by ceribros: 18 Aug 2008, 13:23 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ceribros @ 18 Aug 2008, 21:23) Eu m-as duce la vot daca as avea si optiunea pe buletinul de vot "Nu votez cu nimeni deoarece mi-e sila de toti" Si eu la fel, as merge cu Frontul pentru Miscarea Coordonata a Coalitiei ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ma astept sa initiezi o mscare de independenta a Australiei si de iesire din Commonwealth
![]() ![]() Auzi ce chestie...sa emigrezi intr-un protectorat...nu gaseai si tu un stat independent ,sau nu ti-au ajuns banii???? ![]() This post has been edited by FireChief: 18 Aug 2008, 17:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Aug 2008, 01:43) nu gaseai si tu un stat independent???? Unul independent si suveran, asa, ca Cuba sau Coreea de Nord? ![]() ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FireChief |
![]()
|
eu te banuiam de mult de grandomanie
![]() sa emigrezi intr-un continent ![]() daca votezi pdl...nu te mai fac tradator ![]() This post has been edited by FireChief: 18 Aug 2008, 17:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce dracu sa votezi cu cine,toti sunt o apa si un pamant.numai incompetenti
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Traiasca pdl
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ue la toti parlamentari
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(bion @ 18 Aug 2008, 19:10) Penibili mai sunt 322-istii! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 19 Aug 2008, 01:54) daca votezi pdl...nu te mai fac tradator No way ![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
FireChief |
![]()
|
atunci am ramas acasa si eu....cred ca imi pica mina daca puneam stampila pe unul din ei sau pe amandoi
a fost singura data cind nu am votat This post has been edited by FireChief: 19 Aug 2008, 05:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Off-Topic: @Adip: Infiinteaza si tu Partidul Australia Mare si militeaza pentru unirea cu Noua Zeelanda!
![]() On-Topic: Eu abia astept alegerile, cred ca o sa ma distrez grozav citind lista cu "catindati", alde Guta, Wonderkid & co.! Imi pare rau ca nu stau in Mizil, sa am satisfactia ca-i tai macaroana lui Nastase. In rest, PDL, cei mai putini hoti, cel putin la vedere! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Aug 2008, 18:31) Semimoldovean, te rog frumos ![]() ![]() ![]() QUOTE(FireChief @ 19 Aug 2008, 06:20) atunci am ramas acasa si eu....cred ca imi pica mina daca puneam stampila pe unul din ei sau pe amandoi a fost singura data cind nu am votat Rusinica ![]() ![]() ![]() QUOTE(Garett @ 19 Aug 2008, 07:36) Pai daca DNA-ul e prietenul presedintelui. N-ai vazut ce cadou de ziua lui i-a facut Daniel Morar lui Traian Bashescu in 2005: reinceperea urmarii penale impotriva lui Adrian Nastase. PS: Mari antisecuristi astia de la pdl, care prin vocea presedintelui lor Traian Boc si-au dat acordul ca Mona Musca zisa si Dana sa candideze din partea lor. Vorba aia securistii nostri sunt mai buni ca securistii vostri ![]() This post has been edited by ady77: 19 Aug 2008, 08:05 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:51 |