asta e buna..., sugestii?
![]() ![]() ![]() |
asta e buna..., sugestii?
xday1987 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
- bv 10 zuw
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pui alta, sau confectionezi tu alta.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Iei un colier subtire si li prinzi pe sub cauciucul de pe margine cu autoforante si li curbezi cum vrei apoi si nu se mai indoaie (proprie experienta).
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Curbezi mașina invers.
(chestiei ăleia îi spune poliță / etajeră) |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sigur ala nu-i cornier?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba da.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
xday1987 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 13 September 08 ![]() |
ms MAERSK k mi-ai zis cum se numeste "chestia aia"
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
- bv 10 zuw
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
iei una bucata profil T din fier de latura 20 mm si grosime 2 mm cat lungimea politei, dai 5 gauri de M 4mm in polita si pe o parte a profilului T pe care il curbezi cu un ciocan invers fata de polita, intelegi? cand ai sa insurubezi suruburile, profilul T o sa traga polita si o sa tio aduca la drept. eu asa am facut si a iesit foarte bine...haionul preseaza acum pe toata suprafata benzii de cauciuc. in plus e mai grea si nu mai sare la gropi. succes!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
TheSomeone |
![]()
|
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
La chestia asta ma gandeam si eu zilele trecute, o bara metalica...inox, cornier, etc, aplicata pe spate, prinsa cu niste suruburi mascate cu niste dopuri de plastic negre, si ai rezolvat problema. This post has been edited by TheSomeone: 23 Sep 2008, 20:51 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:50 |