Mutarea baeriei in portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Mutarea baeriei in portbagaj
vsebir |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic 2
2006
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() dar daca stii ce sa ii faci iti baga caldura multa nu trebuie schimbata aeroterma |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Fixezi tava bateriei in portbagaj (te descurci), legi - la coroserie (oriunde, doar sa fie curatata vopseaua), iar cu +-ul te duci prin interior pana in fata. Vezi ca + sa fie destul de gros (eu as zice minim 8-10 mm).
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
DannY_SmekeruL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 30 August 07 From: Bucuresti-Slobozia ![]() |
exact cum a zis si aditza579,dar numai ca ,cablul trebuie sa fie de 15 mm si mai trebuie sa faci legatura intre plusul de la alternator pana la plusul de la electromotor(sau unde legi firul care vine de la baterie) cu un fir de 5 mm grosime.eu asa am facut.atasez si poza
Attached thumbnail(s) IMG_1276.JPG ( Size: 490.6k ) Number of downloads: 509 |
--------------------
SOON Dacia 1310
with F7P Kompressor Edition
'84 VW Passat B6 2.0 TDI
|
|
vsebir |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 February 09 ![]() |
multumesc pentru raspunsuri
QUOTE bygy007 Posted Yesterday, 13:33 blink.gif mai zi odata ce vrei sa faci ? sa muti bateria in portbagaj , sau alta aeroterma? vreau sa mut bateria in portbagaj pentru ca in locul ei sa montez o aeroterma. QUOTE dar daca stii ce sa ii faci iti baga caldura multa nu trebuie schimbata aeroterma ventilarorul merge perfect dar nu stiu unde se duce aerul. am astupat toate gaurile dar nimic |
--------------------
Renault
Grand Scenic 2
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca daca a facuta bine si dacia 1300 baga capdura , problema se afla la acele perdelutedintre cele 2 compartimente caloriferul curatat bine , robinetul reparat sau inlocuit
daca vrei sa faci totusi modificarea, cablurile de legatura trebuie sa aibe aceeasi sectiune (grosime) a sirmelor care sint pe masina , si NU innadite This post has been edited by bygy007: 17 Nov 2011, 22:54 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
djalex_bolidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 16 February 06 ![]() |
Cum a spus si aditza muti tava in portbagaj, legi minusul undeva pe tabla curata ca sa faca contact, plusul il duci cu un calbu de cca. 10mm pana in fata la electromotor, de la electromotor pleci cu un alt cablu in firul albastru care iti venea inainte pe borna de + si intre motor si caroserie o sufa metalica sau un cablu , dar nu prea cred ca rezista la vibratii.
Attached thumbnail(s) Fotografie1147.jpg ( Size: 402.6k ) Number of downloads: 449 Fotografie1148.jpg ( Size: 468.9k ) Number of downloads: 440 Fotografie1144.jpg ( Size: 629.96k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
DACIA
1310
'84
- AG 88 PVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:36 |