bataie roata, dupa ce am dat intr-o groapa
![]() ![]() ![]() |
bataie roata, dupa ce am dat intr-o groapa
gimsys |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Suspectez planetara ,in general ea bate in viraje
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
gimsys |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
Nu e grav dar nici mult nu mai duce daca iti bate asa rau - te duci si cumperi o planetara noua (sau rectificata) - cauti un mecanic sau service si o schimbi (recomand una noua).
![]() Dar mai intai fugi la o verificare sa nu cumperi degeaba planetara si sa ai alta problema la roata respectiva (ceea ce este putin probabil sa fie altceva) ![]() Spor la lucru... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cumpara nimic aiurea pana nu stii despre ce e vorba, verifica jocul la pivoti intai, si rulmentii. Janta de asemenea, desi nu pare la prima vedere, poate fi descentrata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu tot n-am inteles cu ce roata ai dat in sant.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
gimsys |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tirant rupt zic eu...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
gimsys |
![]()
|
m-am mai linistit , am ridicato pe cric in pauza de masa si am observat ca bataia respectiva nu e chiar bataie , ci freaca intr-un loc ( nu stiu unde pana nu iau roata jos ) , la planetara nu am nimic
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu exclud sa ai suportul de tirant rupt .........l-am avut si eu si bocanea de mama focului .....
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
gimsys |
![]()
|
am rezolvat , a fost janta indoita in interior , am dezdoito , poate ar trebui sa ma duc la echilibrat
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nu poate. sigur ar trebui sa te duci la echilibrat. Am inteles ca e si ceva scula de roluit care sa indrepte janta mai bine (ca daca nu o s-o echilibrezi pana la anu').
Daca rezerva e ok, si banuiai ca-i roata dusa , de ce n-ai incercat sa schimbi cu rezerva sa vezi cum se comporta? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gimsys |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 22 Oct 2008, 10:43) nu poate. sigur ar trebui sa te duci la echilibrat. Am inteles ca e si ceva scula de roluit care sa indrepte janta mai bine (ca daca nu o s-o echilibrezi pana la anu'). Daca rezerva e ok, si banuiai ca-i roata dusa , de ce n-ai incercat sa schimbi cu rezerva sa vezi cum se comporta? am mers cu rezerva doar pana acasa , numai acum am observat ca am rezerva de 165 si roti de 155 cat costa o janta de tabla ? |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
second in jur de 10 ron.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
gimsys |
![]()
|
se mai echilibreta jenti de-alea in 3 prezoane simple, fara gaura aia mare ? inca nu am gasit pe cineva
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
In categoria sunete si batai ciudate , ma incadrez si eu , din pacate ..
![]() Problema consta intr-un sunet gen talere, ( trrrrrrrrrr ) se aud la muulte dacii din cate am auzit si vazut eu , ii ceva asemanator cu sunetul care il fac suspensiile la autobuzele vechi , parca ar juca niste saibe pe ceva ..... ![]() Tinand cont, ca totul este nou (bucse , pivoti , rulmenti , telescoape ,arcuri , capeti bara, caseta directie , tot ) verificat si ultimul surub , inclusiv prinderea scutului , chiar am ramas in pana de idei .......... ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
la mine au fost 2 probleme la categoria respectiva... s-au tocit protectiile de la capetele arcurilor spate si troncaneau pe talerul de pe punte la denivelari si a doua a fost bancheta (spatarul), mi-a scos peri albi, am sfarsit prin a-l inlocui
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(nelu_1985 @ 11 May 2009, 23:15) la mine au fost 2 probleme la categoria respectiva... s-au tocit protectiile de la capetele arcurilor spate si troncaneau pe talerul de pe punte la denivelari Protectiile sunt noi puse , o data cu modificarea suspensiei ..... ![]() Dar totusi , de unde se propaga sunetul ala ...... ![]() ![]() This post has been edited by Minel: 12 May 2009, 08:26 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
poate o piatra intrata in scut?
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:06 |