Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
![]() ![]() ![]() |
Bucharest City Challenge si combustibilul consumat, Cine plateste pentru combustibilul consumat?
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de zgomot.... sambata am fost si eu sa vad circuitu'. Cel mai tare l-am injurat pe ala cu Lamborghini, mi-a spart timpanele.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B-xx-XXX
2004 Confort "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu Lambo suna cel mai frumos si era si cu un nivel mai redus. Corveturile si Saleenul in schimb erau mai grave.
Insa numai sunetul ala si a maeritat banii de bilet! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Norac ca nu le-a iesit socoteala cu banii!
Asa ca la anu' mai nu circuit! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am facut 1ora si 20 min pana la servici. La Unirea era o aglomeratie monstru si in mijloc 3 camioane de la astia cu circuitul. Macar puteau sa plece noaptea. N-ai cu cine..... niste tarani!
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE Cel mai tare l-am injurat pe ala cu Lamborghini, mi-a spart timpanele Adica cum pe ala cu Lamborghini? Deci carivazica Videanu si alti ciumegi post-decembristi s-au incordat cu strazi inchise o saptamana si alte alea ca sa il aduca pe-ala cu Lamborghini? Ma, voi v-ati uitat bine la masina, nu cumva avea numere de IF? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io nu inteleg de ce va luati de aia cu masinile!
Ei trbuie sa alerge, acolo unde li se pune circuit la dispozitie! Vina o au numa' imbecilii care au organizat in mijlocul orasului! |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(miki @ 26 Aug 2008, 00:01) Io nu inteleg de ce va luati de aia cu masinile! Pai de ce nu? Ce, ei nu fac parte din show?QUOTE(miki @ 26 Aug 2008, 00:01) Vina o au numa' imbecilii care au organizat in mijlocul orasului! E, asta-i basca. Si ca au organizat-o in mijlocul orasului nu ar fi o problema. Cum au organizat-o, ala-i spilu ![]() Problema e ca Bucurestiul e probabil campion fia-gitiu la dezorganizare, macar acolo au castigat si ai nostri laurii fia gt, ce muschii lor. Oricum nu-i trage nimeni la raspundere pentru pagubele firmelor afectate de tigania asta, asa ca isi permita sa iasa pe primul loc, nu? |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In iarna cand nu ati putut sa circulati, de ce nu ati facut scandal?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 26 Aug 2008, 00:13) In iarna cand nu ati putut sa circulati, de ce nu ati facut scandal? Care-i legatura cu ce se discuta aici? |
--------------------
*
*
|
miki |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 25 Aug 2008, 17:13) Pai era blocat tot orasul! Iar ITB-ul mergea! Mult mai bine ca acu! Nu de alta, dar nu puteai iesi din parcare, si , logic, nu puteai sa blochezi strada! ![]() Si basca, nu se lauda nimeni ''vai, ce-o sa mai fim pe harta lumiii....'' ![]() Si inca-odat abasca, nu imi blocase nimeni PARCUL, accesul PIETONAL!!!!! Inca odata : sa-i f**e cainii! Si la anu sa-l faca in Cluj! |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io-s de acod sa-l faca in Cluj, daca se poate prin Faget, poate cu ocazia asta imi face si drumu
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Azi de dimineata era un tir incarcat cu parapeti d-aia de beton incolacit pe un stalp (impropriu zis, era usor calare pe stalp), tirul venind la vale si urcand cu voiosie pe ... trotuar.
O sa pun niste poze cand le descarc din telefon ca arata tare pitoresc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
Eh, nu-i nimic!
O sa-l puna la loc! Pe stalp! Nu ca platanii, care probabil n-au iesit inca din seminte! |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si pozele.
Observ o lipsa de urme de franare adevarata. Attached thumbnail(s) DSC00195.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 46 DSC00198.JPG ( Size: 434.23k ) Number of downloads: 51 DSC00204.JPG ( Size: 439.38k ) Number of downloads: 43 DSC00205.JPG ( Size: 519.98k ) Number of downloads: 54 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce martalog
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
No,ca e pe linga.
Am impresia ca driverul nu era in utilaj sau a venit tare si nu si-a dat seama ca se termina tarlaua. |
--------------------
dacia
logan 1,4
- B 10 xxx
2005 laureat
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Se grabea la agentia Raiffeisen Bank Compozitorilor (vezi poza 4 pusa de Klaus)
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(miki @ 26 Aug 2008, 12:38) Pai era blocat tot orasul! Astazi am prins traficul din Baneasa si era mai rau decat in jurul circuitului. Cum crezi ca am injurat eu? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O poza cu poluatorul fonic principal, care a si castigat. Desi poate Saleenul era mai rau!
img1678wi8.th.jpg |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:45 |