de ce mia scazut reputatia
![]() ![]() ![]() |
de ce mia scazut reputatia
RoboCoop |
![]()
|
||
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
Attached thumbnail(s) rep_point.JPG ( Size: 129.75k ) Number of downloads: 191 |
||
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce nu? De ce sa nu scada?
Ce sa faci? Sa inghiti in sec si sa astepti sa primesti reputatie pozitiva. Fiecare are dreptul sa te aprecieze cum vrea el. Eu de exemplu, cu acest post risc sa imi iau ceva reputatie negativa. Daca ai stii cata reputatie negativa imi iau io......ho hoooo. Da' nu fac topicuri de genu asta. Get over it. Si cum am zis, se va plusa reputatia, daca hombres de pe aici considera ca ai zis ceva inteligent. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
bun , dar fiecare poate sa dea orce reputatie vrea fara nici un sens, adica tu ma ajuti si eu in loc sa iti dau reputatie pozitiva iti dau nevativ?
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(RoboCoop @ 15 Aug 2008, 11:29) am o intrebare, azi am vazut ca am report point -34 de la -17 si am primit -17 de la un user pt ca dupa impresia lui am cerut prea mult pt o janta de masina Pai intreaba-te: nu cumva ai cerut un pret cu adevarat exagerat? Adevaru e ca prost nu-i ala care cere... QUOTE(RoboCoop @ 15 Aug 2008, 11:29) din cate am citit eu regulamentul nu scrie de asa ceva , ce se poate face sa revin la reputatia mea dinainte sa imi dea acel user -17 Reputatia aia e fix pix: fiecare o da dupa ureche, atat cu plus cat si cu minus. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
RoboCoop |
![]()
|
eu am cerut pe janta jumatate din pretul de la magazin , tinand cont ca e nou nouta
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ok, sa zicem ca ai cerut pretul corect. Sa zicem ca hombre ala nu realizeaza asta. Asa ca ti-a trantit reputatie negativa. SO WHAT? Chiar asa mult te deranjeaza?
Cand unu iti sare in trafic ce faci? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
RoboCoop |
![]()
|
driverx: poate ma deranjeaza ,nu am voie sa intreb?
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
De ce mi-a scazut reputatia..
Si intreb si pe alti moderatori...asta chiar e o problema administrativa?? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asa cum ti-a zis si hellcat, de la cratima cred ca ti se trage!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RoboCoop |
![]()
|
hellcat: spune-mi unde sa intreb atunci
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum nu-ti raspunde!
![]() Treci peste! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca ti-am mai pus si eu in plus, te simti mai bine?
![]() This post has been edited by Retype: 15 Aug 2008, 11:46 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
driverx |
![]()
|
Trebuia negativ sa ii dai maaaaa. Sa il calesti.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ce-i doare pe unii. Daca io ti-as spune ca esti prost, m-ai baga in seama? Ar trebui sa zici "dementu, da-l dracu de dobitoc" si sa uiti in clipa urmatoare. Reputatia aia nu ajuta la nimic.
|
--------------------
.
.
.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ok, s-a rezovat cu clondiru' de mastica ... da' cu reputatia cum ramane?
parol nu gasesc emoticonu' cu "shoot himself" |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(roland @ 15 Aug 2008, 13:19) Ce-i doare pe unii. Daca io ti-as spune ca esti prost, m-ai baga in seama? Ar trebui sa zici "dementu, da-l dracu de dobitoc" si sa uiti in clipa urmatoare. Reputatia aia nu ajuta la nimic. Vezi baaaa ce vorbesti ca iti iei reputatie negativaaa..... ...SI SUSPEND pe vreo 3 zile..... This post has been edited by driverx: 15 Aug 2008, 14:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
crisolro, asta?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
prietene, vad ceva acolo cum ca ti-ar fi dat cmandrei ceva warnuri, si probabil reputatie negativa !
nu-ti mai face sange rau, el este obisnuit sa se dea mare la apa mica si sa dea asa din burta, si mie tot el mi-a copt-o dar ma doare la pix, vorba colegilor, te afecteaza ? trebuie sa intelegi ca unii sunt asa ca bosorogii aia care stau dupa perdea si noteaza ce are omul in sacosa ![]() This post has been edited by Axe: 15 Aug 2008, 14:51 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
axe, cum te doare la bascheti daca ai deschis si tu un topic?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Axe eu unul iti recomand sa renunti la iesiri de acest gen daca iti place p-aici.
Dpdv meu esti la ultima sansa. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
de la o vreme ma doare fix in bascheti pt ca am vazut ca orgoliile pe-aici sunt cele care primeaza si uneori corectitudinea unor "moderatori" (ptiu) , lasa de dorit !
![]() P.S. si ban am luat aiurea din cauza lui asa ca-s calit ![]() In cazul asta va pup dragilor ........... This post has been edited by Axe: 15 Aug 2008, 15:17 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 15 Aug 2008, 15:15) Axe eu unul iti recomand sa renunti la iesiri de acest gen daca iti place p-aici. Dpdv meu esti la ultima sansa. aici nu ai dreptul la o parere, am injurat sau lezat pe cineva ? sincer nu imi place pt ca moderatorii (nu toti ), au fumuri de mari dictatori. This post has been edited by Axe: 15 Aug 2008, 15:21 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Axe @ 15 Aug 2008, 15:49) prietene, vad ceva acolo cum ca ti-ar fi dat cmandrei ceva warnuri, si probabil reputatie negativa ! nu-ti mai face sange rau, el este obisnuit sa se dea mare la apa mica si sa dea asa din burta, si mie tot el mi-a copt-o dar ma doare la pix, vorba colegilor, te afecteaza ? trebuie sa intelegi ca unii sunt asa ca bosorogii aia care stau dupa perdea si noteaza ce are omul in sacosa ![]() Aici ai atacat un membru al forumului, nu ideile sale, deci DA, ai lezat pe cineva, astfel incalcand regulamentul. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sadi |
![]()
|
pai daca moderatorii nu au fumuri, cine sa aiba?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
Axe |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:07 |