Care sint cele mai bune tigari?, M-am apucat de fumat.
![]() ![]() ![]() |
Care sint cele mai bune tigari?, M-am apucat de fumat.
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu aia. Aia nu e pentru tine. In schimb aia de la sfarsitul post-ului DA
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Cele mai bune tigari sunt italiene... am uitat cum le zice?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Spagheti?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Mi-am adus aminte! ALTORA!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
cele mai bune tigari sunt alea pe care nu dai bani. adica chistoacele.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Chiștoacele de Carpați fumate cu furculița?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@Sony: De unde stii? Experienta proprie?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
N-am fumat in viata mea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Aaaaaaaa Lostboy mi-ai adus aminte de excursiile din tinerete cand mergeam la munte beam palinca, mancam clisa fripta si ceapa, apoi dai cu vin si fumam Carpati! Mamaaa, ce vremuri!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
LASA-TE! sau NU TE LUA!
Fumul intra si iese.. plamanul ramane... PS: eu nu pot sa ma mai las... This post has been edited by skija: 19 Aug 2008, 10:34 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Sony |
![]()
|
Incearca sa te lasi de alt viciu! Renunta la sex!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Sony, ptr. tine sexul e un viciu? ca ptr. mine, de ex. e o placere...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca a renuntat deja la sex. De aia so fi apucat de fumat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
skija |
![]()
|
nu.. de fumat te apuci dupa secs.. stiti voi.. tigara de dupa.. asa ca urmarind o logica simpla CINE NU FUMEAZA E VIRGIN
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Toata lumea spune ca nu te poti lasa de fumat... TREBUIE sa VREI si POTI! Singurul antidot e VOINTA! Eu asa am reusit. Poate am fost mai norocos ca am avut-o pe sotie langa mine care mi-a facut "galerie" sa ma las.
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 19 Aug 2008, 10:49 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Poate numa` de tigari ca de cenzurat mai greu!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
skija |
![]()
|
nu ma bag in intimitatile oamenilor... dar....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o cura de slabire facea mai bine dacat tigarile, dar fiecare dupa cum si cat poate.
Nu am fumat niciodata, decat in liceu, canepa adusa de un coleg din rep. Moldova dupa vacante. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
argoane, tocmai matale sa te droghezi? Nu cumva esti ardei gheorghe andarcavar?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
e clar: si virgin si droghist
![]() PS: singura senzatie pe care o ofera CANEPA este usturimea din gat... ![]() This post has been edited by skija: 19 Aug 2008, 10:56 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Pai daca vorbesti de perioada interbelica, nu se pune ca ai fumat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
nu-s chiar nea bion...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Vrei sa zici Crintea!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
sau i-a venit mintea la cap si nu mai o arde pe net
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:15 |