Turometru dubios
![]() ![]() ![]() |
Turometru dubios
dieselfun |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|||
Lordu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 December 06 ![]() |
si io am observat asta ...dar parca la vitezometru (nu mai tin minte)
m-a cam surprins atunci...dar nu i-am dat importanta pt ca nu vreau sa mai ajung in serviceuri sa demonteze tot, sa se uite ca la oznuri, sa se intrebe unu pe altu ce ar putea fi si sa nu rezolve nimic ...o fi ceva electronic ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 / 1,4MPI
- B-??-???
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la aterizare se poate
![]() lasind gluma la o parte, mi s-a intimplat sa-mi cada pe zero vitezometrul, pe la 70/ora; s-a intimplat odata si nu s-a repetat; masina era SLZ-a |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Am patit si eu pe LGN la viezometru sa scada brusc si ca creasca la loc. Am crezut ca am avut vedenii.
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Si eu am crezut ca am vedenii.
Mi s-a intamplat de 2 ori la vitezometru. Acuma nu stiu daca sa ma bucur ca nu am vedenii....... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
I ceva obisnuit , mai toti de pe forum au patit,trebuie sa te uiti atent la ceasuri si nu ai cum sa nu observi.Nu e stricat nimic asa face ele dom'le
![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io acceleram si mi s-a oprit la 2200-2300 si a stat acolo, dupa care a sarit direct la 3x00 rpm
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca mai bine te uiti la drum si in oglinzi decat la vitezometru......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dieselfun |
![]()
|
|
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu turometrul facand asa de vre 4 ori in 15000 de km. Nu m-am stresat prea mult.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu si eu, de vreo 2-3 ori la turometru si cam odata la vitezometru...initial am crezut ca mi-sa parut...dar dupaia mi-am dat seama ca nu
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
Hah, na ca si la mine face
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
altieri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
![]() ![]() Logan am vrut Logan merit... ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|
dieselfun |
![]()
|
Doar TIulian a incercat o explicatie. In rest, numai laudarosi
![]() ![]() |
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint tentat sa-mi inchipui ca nici turometrul, nici vitezometrul n-au nici un pinion in componenta, si ca acele indicatoare sint actionate magnetic, identic ca la voltmetre, ampermetre, multimetre analogice. daca ati desfacut unul, stiti ce vreau sa spun. Mai degraba poate fi vorba de o intrerupere scurta a curentului. Despre cauza intreruperii n-am curaj sa scriu, nu stiu ce e inauntrul ceasurilor astora.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
stiu si eu ... partial color e adevarat dupa cum se vede la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=165357
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
nu e nimic grav am mai deschis eu un toppic cu problema asta defapt nu e o problema o sa mai faca asa da nu se strica de tot.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-au nici o treaba rotitele/pinioanele...
Porcaria cea mai mare in tabloul de bord, care "face" o gramada de lucruri bune, dar care e si plin de bug-uri este asta. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:28 |