Stikere cu gauri de gloante, Un nou trend ...
![]() ![]() ![]() |
Stikere cu gauri de gloante, Un nou trend ...
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Raspuns:b.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Uite la ce ma refeream ...
Attached thumbnail(s) img002ad1.jpg ( Size: 112.09k ) Number of downloads: 705 IMG_0004.jpg ( Size: 135.02k ) Number of downloads: 757 Photo_0053.jpg ( Size: 347.59k ) Number of downloads: 743 Photo_0055.jpg ( Size: 325.57k ) Number of downloads: 871 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si ce "mijto" e Loganul ala taxi mai ales double-exhaust + stopuri foliate! A intaia!
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De un deosebit bun gust.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cine stie ce puncte de rugina sau de exfoliere mai acopera alea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 20:04) Probabil ca si voi ati vazut masini (in special cele cu sigla DACIA in fata) ca si-au lipit niste stikere care imita gaurile lasate de gloante... Am cautat si eu asa ceva in oras la mine dar nema n-am gasit... Intr-un fel arata bine daca sti sa le pui dar unii chiar au exagerat maxim si au umplut masina cu astfel de "gauri". Voi ce parare aveti sunt de bun gust sau sunt ceva de genu "sunt cocalar" ?! Daca nu stiti la ce ma refer vin cu poze ! ![]() Era o intrebare retorica? ![]() Cum Dumnezeu sa NU fie cea mai pura manifestare de cocalarism? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Auzi gauri de gloante, bai nene unde se cred, IN THE WILD WILD WEST? Nu inteleg ce parere au astia care au 'gauri de gloante', si fac pariu ca sunt cei care ar murii daca ar venii unu' si le-ar zgaria un pic masina.
Cocalarism taken to the next level. In viitor cred ca vom vedea masini cu elice, tunuri, lemne ca la o caruta, si eventual o lesa legata de bara de protectie din spate. This post has been edited by giany911: 19 Aug 2008, 20:28 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Sub fiecare sticker e foarte probabil sa fie ascunsa o gaura de rugina" -- tata
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
se numeste sa fi gansta
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Te rugam sa ne scuzi ignoranta in materie de cocalarism!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bolidu |
![]()
|
Si mie mi sa parut ciudat sa ai gauri de gloante in masina... da` cine stie poate ca uni mai ingusti la minte chiar cred ca sunt gauri de gloante (plus ca acele stikere imita perfect realitatea si nu sunt toate la fel adica difera modelul intre ele
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 22:41) [...] Parerea mea este ca are si maneaua rostul ei... sa nu imi spuneti nici unul din voi ca dupa vre-o 4-5 tuburi de bere ![]() Eu daca sunt pilit suficient de mult ascult orice, inclusiv zgomot de fond! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
![]() ![]() C'mon! Orice manea "it's the same shit"! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce frumos e o manea dimineatza sa te trezesti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 21:41) ... incerca-i pe rand si spune-le la fiecare in parte ce crezi despre ei, poate il convingi pe vreunul sa te rezolve de niste urme de glont autentice, nu facaturi de alea ieftine... ![]() QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 21:41) ... sa nu imi spuneti nici unul din voi ca dupa vre-o 4-5 tuburi de bere ![]() In mod normal sunt aproape imun la manele (adica ma rezum la al injura in gand pe cel care ma obliga sa le ascult, si caut sa ma indepartez repede din zona viciata) dar, desi pe cuvant ca nu-ti vreau raul, daca dupa mai multe beri si alte cele imi pui o manea chiar risti sa devin foarte convingator in a-ti explica ca nu le agreez... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 19 Aug 2008, 23:49) Avand in vedere ca e sezonul cald si la mine fauna e in plina desfasurare eu ma si culc cu ele, vreau si eu niste chesti dastea cu gloante sa le pun pe capul fiecarui manelist de la mine din cartier. Dar de ce sa ma rezum doar la atat nimic nu se compara cu gaura facuta de original ![]() @bolidu "... sa nu imi spuneti nici unul din voi ca dupa vre-o 4-5 tuburi de bere nu ati asculta o manea.... care zice ca nu, nu il cred nici mort... " - daca ar fi cazul m-as lasa de bautura, norocul meu ca la tubul 2 ma opresc mereu ![]() This post has been edited by ceribros: 20 Aug 2008, 13:50 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bolidu @ 20 Aug 2008, 05:41) sa nu imi spuneti nici unul din voi ca dupa vre-o 4-5 tuburi de bere Spre dezamagirea ta mai suntem si d-astia care la betie ascultam rage against the machine sau prodigy cu romica puceanu.![]() Manelistule ![]() L.E. Sa fii convins ca oricum mi se rupe de credinta ta ![]() This post has been edited by adip: 20 Aug 2008, 13:48 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 22:41) ... Parerea mea este ca are si maneaua rostul ei... sa nu imi spuneti nici unul din voi ca dupa vre-o 4-5 tuburi de bere ![]() ![]() Hauzi? Da' sa vii imbracat la tol festiv la bairam! [attachmentid=1627466882] ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
ce frumos se aude livu lu guta in parcare interioara blocului cand ies pe terasa ,si morosu de gratarel
![]() 20 Aug 2008, 17:11: QUOTE(bolidu @ 19 Aug 2008, 20:16) a observat cineva noua sigla la loganu galben ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Aug 2008, 16:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cu un dorn si un ciocan bun iese ceva original si nici nu costa nimic.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca ai idei!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
de vreo 2 ani au aparut;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
marksman |
![]()
|
Tocmai ce-am gasit in por'bagaju' lu' varu-meu una bucata pusca de vanatoare.
Mai trebuie sa gasesc cartusele si sa-mi spuneti careva la ce e deschis sezonu: Logan, 13xx/14xx sau din alea migratoare, care au venit de peste granita (cel mai probabil de la vest) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Illusi0n, poti sa lansezi si oferte speciale: la 2 gauri de glont, a 3-a e gratuita!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Nu pot bre, ca nu stiu cate alice e intr-un cartus. Dar fac o alta oferta: pentru cei care nu sunt satisfacuti de marimea gaurilor, le tunez individual cu burghiul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 20 Aug 2008, 22:18) Oricum.....e sub 50, nu? ![]() Sper. Daca ie peste 50 ies in pierdere (de timp) la oferta cu burghiul. QUOTE(MadHawk1 @ 20 Aug 2008, 22:18) Daca vii tu cu munitia te iau partener: 50-50. Vad ca varu' si-a uitat pusca in por'bagaj da' munitia n-o gasesc nicaieri, si am rascolit toata masina. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 20 Aug 2008, 22:23) Da' lenes mai esti! Nu ti-e draga munca, ai? ![]() QUOTE(Illusi0n @ 20 Aug 2008, 22:23) ... Daca vii tu cu munitia te iau partener: 50-50. Vad ca varu' si-a uitat pusca in por'bagaj da' munitia n-o gasesc nicaieri, si am rascolit toata masina. Alice....nu cred! Poate doar niste dinamita! ![]() Cu carbid nu merge? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 20 Aug 2008, 21:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:33 |