ce parere au membrii, arata bine
![]() ![]() ![]() |
ce parere au membrii, arata bine
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Alexu7 esti criminal nene, suntem 7 oameni ne prapadim de ras la primul tau post.
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU pot sa spun decit ca sunteti invidiosi pe om pentru ca el are un ascendent genetico-geografic in fata voastra si-si trage obarsiile din una dintre cele doua zone (DB si GR) recunoscute pentru cei mai de bun gust tuneri ever.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pentru început e aproape bine. Mai trebuie un cedeu agățat dă oglindă + un snop dă cruci, mătănii și icoane, o cutie mare dă prezervative la lunetă și un gogoloi dă chinder surpraiză pă antenă. Ești pă drumu cel bun.
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Trebuia să pună o clanță de ușă, sau un buton de dulap, din-ăla de plastic care imită furnirul.
Poate isi trece un lanț prin manerul ala si ochiul de remorcare, lanț incuiat cu lacat. Acuma trebuie sa recunoasteti ca se putea si mai rau. Manerul ala de dulap e chiar discret. |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(hash @ 21 Aug 2008, 11:24) Sa intelegem din asta ca este posibil sa i se fi nascut din greseala un neuron cu ceva bun gust? Accidentele genetice au loc tot timpul. Ramane de vazut cum va reactiona sistemul lui imunitar la neuronu ala daca il considera intrus sau nu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Aug 2008, 10:25) Mai, eu cred ca toti homo sapiens au ascendentul din maimuta si geografic din copacul african. Doar ca unii sunt mai aproape de ascendent decat altii. Sau poate unii au ascendent mai apropiat de Homo neanderthalensis decat de Homo sapiens sapiens (cromagnon) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@sandu62
Fara suparare dar am vazut unele modele de stopuri cu lupe din acelea chiar reusite pentru Logan. Sunt unele cu lupele alea ceva mai mici in diametru iar sticla este mai inchisa la culoare. Am vazut la cateva si chiar vin bine pe masina dar astea ale tale sunt prea mari in diametru si sticla aia trebuia un pic mai inchisa la culoare. La eleroane nu ma pricep ca nu m-a pasionat niciodata. This post has been edited by ionutctn: 21 Aug 2008, 11:04 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
S-a ajuns la ascendent, se miros ciorapii, si vii tu cu lupe mai mici in diametru si sticla mai inchisa la culoare...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa speram ca descendenti nu prea o sa aibe!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.717 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
ma`...e o vorba in popor sa nu te c@c| in gusturile omului da` pe mine parca m`ar trece
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca nu ma pot abtine...
Recomand initiatorului si alte surse de inspiratie. ca de ex: Attached thumbnail(s) LOGAN_MCV_LOOOL.jpg ( Size: 665.09k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ati stricat si topicul acesta, tocmai ce se mandrea si omul cu frigiderul lui.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa se inspire de la combina frigorifica postata de klaus.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Pe cand niste urme de gloante?
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si nu ia ajuns un topic a facut 3.....
nu le uneste un moderator pe toate 3...sau macar sa le stearga pe celelalte 2? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 21 Aug 2008, 12:52) Vai!!! Din pacate am sters pozele. Clio. Aceleasi ornamente la exterior, desi cred ca-l baga-n ceata pe dl. Logan. Pe bord, macel. Cruci si cruciulite cu soclu si fundatie. De toate marimile si dimensiunile. Monumente, statui, cavouri, metal cat cuprinde. Pe la toate crapaturile si despicaturile. Pur si simplu lucea-n soare. Si inca nu-mi zambeau pasagerii. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
ma intreb cati bani a dat proprietarul mcv-ului pe "stichere"
![]() |
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce vreti ma, manere mai mari? Na la tata...
DSC00329.JPG ( Size: 167.91k ) Number of downloads: 130 DSC00330.JPG ( Size: 93.1k ) Number of downloads: 93 Ainjtain, imi pare rau ca mi-e lene acum si n-am apucat sa-ti scot mufarina din prima poza. Da' ce dracu' faceai cu fularu-n cap? ![]() This post has been edited by Marty: 21 Aug 2008, 12:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
marty, ai o idee de unde pot sa fac si eu rost de manere de aia......pun si eu cateva, ......
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
.. poate-i trebuie omului sa-si ancoreze cortul cand se duce la iarba verde .. sau franghia de rufe ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ba prin 90.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Prin '90 deja vindeam iarba de pe camp. Cine facea diferenta?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
auzi.. incearca sa pui si TERMOPANE.. daca iti iese bine, imi pun si eu... mai ales la usile pe spate... si incerca sa pui si plasa de tantari...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Sony |
![]()
|
Plasa de tantari o are la radiator.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La usile pe spate am pus obloane.
Am vazut in Crang niste baieti care ardeau cu lampa usile pe spate si le lasau natur. Io le-am dat si cu lac. Acilisea, la Bucuresti, adica de unde se da ora exacta-n toata tara, au eradicat tantarimea. Au nimicit-o. Au facut-o pulbere. This post has been edited by Victoras2001: 21 Aug 2008, 18:00 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
care e problema voastra bah, n-ati mai vazut sifonier fara maner ? pe unde deschide omu usa ? desi putea mai bine sa puna maner d-ala poleit ca de aur...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Voi la cine mai hăuliți? Ca initiatoru' a fugit demult mancand pamantu'...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:58 |