care regulament se aplica
![]() ![]() ![]() |
care regulament se aplica
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sau c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 3 Sep 2009, 17:14) Aha...preferential... si chestia asta de mai jos cum se numeste? QUOTE(R19/16v @ 3 Sep 2009, 13:45) Vel Satisul e facut sa fie placut de cei cu o gandire deschisa, categorie in care, in mod evident, nu intri. Se numeste cumva alint? Report exista si vad ca se trece cu vederea... Intrebarea mea e cea din titlu...Ce regulament se aplica? Al forumului sau cel preferential? |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Al forumului. Preferential doar in mintea unora care isi traiesc viata in Second Life.
Report pentru ce? Alea-s injurii? ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ok... In astfel de cazuri sanctiunile sunt variate.
Este vorba de atac la persoana si intrucat a fost facut asupra mea, doresc sa fiu informat public sau privat despre sanctiunea aplicata acestui user. LE:Daca eu spun ca X are gandire ingusta cum se numeste? Nu e? Inseamna ca pot sa te fac ingust la minte? This post has been edited by dantes: 3 Sep 2009, 19:44 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() Atunci daca o sa-ti spun ca nici la matematica nu esti bun, sau ca n-ai talent de povestitor tot o sa te plangi ca te "atac"? Pana una-alta ti-am spus ca ai un defect, nu te-am injurat. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai ala e adevarul, Vel-Satis e o masina care place doar celor care nu se gandesc neaparat la un Audi/BMW/Mercedes. Adica persoanelor nonconformiste cu o gandire deschisa. Acum daca tu crezi ca te-a facut ingust la minte asta e, e doar una din interpretari.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dantes |
![]()
|
Eu astept sa vad sanctiunea... nu are sens sa insir defecte sau calitati la unul sau la altul.
A fi prost e un defect sau e o injurie? E si un defect...asa si in cazul asta.. Puteai sa spui altfel nu sa ma faci prost cu alte cuvinte... LE: @Fratzica..... Atata timp cat EU consider ca sunt facut prost in fata, vreau sa vad si sanctiunea..asa cum s-a aplicat si in alte cazuri mai fine decat asta... This post has been edited by dantes: 3 Sep 2009, 19:50 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu te-am facut prost! Am scris eu prost pe undeva?!
Te-am facut ingust la minte! Este o trasatura a caracterului, nu o incapacitate mentala. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 3 Sep 2009, 20:52) Si a face pe cineva ingust la minte....inseamna CLAR atac la persoana nicidecum la IDEE!!! Niciodata nu mi-am permis sa fac pe cineva intr-un fel sau altul fara sa cunosc persoana, cu atat mai mult pe un forum. This post has been edited by dantes: 3 Sep 2009, 19:55 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
Da, esti liber sa ma faci ingust la minte pana tocesti tastele.
|
--------------------
DS
5H
|
dantes |
![]()
|
QUOTE ÎNGÚ//ST ~stă (~ști, ~ste) 1) (în opoziție cu lat) Care are lățime mică; care nu este lat; strâmt. Stradă ~stă. Talie ~stă. 2) (despre persoane și despre manifestările lor) Care vădește lipsă de orizont; mărginit; limitat. Vederi ~ste. Interese ~ste. ♢ ~ la minte prost. /<lat. angustus Asta conform dex-ului.. Inca o data multumesc ca m-ai facut prost fara nici o sanctiune............... This post has been edited by dantes: 3 Sep 2009, 20:01 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
De ce iei al 6lea sens?
Hai sa zicem ca-l folosim pe primul, cum ar fi doar normal: QUOTE(http://dexonline.ro/search.php?cuv=ingust) ÎNGÚST, -Ă, înguști, -ste, adj. 1. Care are lățime mică (în raport cu lungimea). 2. Subțire, delicat. 3. Strâmt, neîncăpător, mic, limitat. Spațiu îngust. ♦ Fig. (Despre oameni, adesea cu determinarea „la minte”; despre viața sau manifestările oamenilor) Lipsit de orizont; mărginit, mediocru. – Lat. angustus. Si ma obligi sa ma repet - nu te-am facut eu. Eu doar mi-am exprimat o parere. |
--------------------
DS
5H
|
dantes |
![]()
|
Mister....tot atac la persoana e...in orice sens...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si totul din cauza lui Modus..cu VelSatis-ul lui...
![]() ![]() This post has been edited by MHY: 3 Sep 2009, 20:21 |
--------------------
------
------
------
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca nu rezolvati asta ca intre baieti, va certati degeaba...
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
dantes |
![]()
|
De recunoscut a recunoscut... Daca retrage ce a spus si isi cere scuze public, pe langa stergerea mesajelor incriminate, atunci din punctul meu de vedere nu am ce sa mai comentez si consider ca nici nu a exista chestiunea asta. Nu-i nevoie de alte chestiuni...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 3 Sep 2009, 20:47) Eu astept sa vad sanctiunea... nu are sens sa insir defecte sau calitati la unul sau la altul. A fi prost e un defect sau e o injurie? E si un defect...asa si in cazul asta.. Puteai sa spui altfel nu sa ma faci prost cu alte cuvinte... LE: @Fratzica..... Atata timp cat EU consider ca sunt facut prost in fata, vreau sa vad si sanctiunea..asa cum s-a aplicat si in alte cazuri mai fine decat asta... Daca eu spun cuiva: "ce intelegi atat de greu?" sa inteleg ca l-am injurat, ca intelege greu, deci e limitat intelectual, deci un fel cam prost? Ei bine, eu consider ca nu l-am injurat. Din acest motiv consider ca nici problema in discutie nu e o injurie sau atac la persoana. Multi l-au injurat la propriu pe userul modus sau pe userul fansuv si nu s-au basicat ca niste fete mari. Parca ati trai toti la pension de fete mari si sfioase, D-zeule mare! PS: Si madam Udrea considera comisia parlamentara ilegala pentru simplu motiv ca le-a facut la cativa membri plangeri penale, de parca daca ii face un dement plangere penala Papei, Papa ar trebui repede sa demisioneze ca nu e demn de post ca are o plangere penala (nici macar ajunsa la judecata). Faptul ca eu il vreau pe Vadim la casa de nebuni asta nu inseamna ca se si duce acolo. Aplicarea acestei "sanctiuni" sta in puterea altcuiva, care luand in considerare argumentele si baremurile considera ca nu e cazul... Asa si aici, unii vor, insa cei care decid constata ca nu au dreptate. Fiecare cu evaluarile lui. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dantes |
![]()
|
Ok. Am retinut.
De acum incolo daca fac pe careva ingust la minte sau prost cu niste cuvinte pompoase, sau nici macar..il fac prost in fata, atunci NU e atac la persoana. Daca asa se vede, atunci, rog a se pastra acest topic, ptr. ca atunci cand o sa fac prost pe careva, sa invoc acest topic. Eventual sa fie trecut si la regulament... Multam. Macar stiu care sunt limitarile.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Topicul e vechi si primele posturi sunt de un an, dar tot nu pot sa nu constat cum cauta lumea defecte doar pentru a fi carcotasi. Chiar nu inteleg. Si ce comparatii... Cu firme si institutii de stat.
Trezirea, copii, e vorba de un forum. Nu ati platatit "intrare" deci nu sunteti clienti, deci nu are nimeni absolut nicio obligatie fata de voi. In loc sa apreciati ca exista un forum mare, facut si intretinut de niste oameni care fac voluntariat practic (da, sunt cateva reclame, dar fiti voi linistiti ca dupa costurile de intretinere, prea mult profit nu ramane -- DACA ramane) si care in proportie de 90% incearca sa ramana obiectivi si corecti (am zis 90% ca deh, toti suntem oameni si mai gresim), voi ce faceti? Gasiti mici defecte si interpretari aiurea, de parca nu ar fi de bun simt ca daca un topic se vrea cat de cat coerent, chiar si la Cafenea, si lumea nu se potoleste, nu se poate interveni altfel decat "cu forta." Sau ca daca inlocuiesti literele la unele cuvinte si le faci sa sune a injuraturi, cand scrie clar in regulament de limbajul obscen, te poti trezi cu un warn. Daca tot vorbim de comparatii si de politie, unii pe aici sunt exact ca aia de contesta procesele verbale pentru ca au o litera in plus la adresa, desi ei sunt perfect constienti ca au comis contraventia, si nici macar amenda nu e mare. Nu prea am vazut abuzuri pe acest forum din partea nimanui. Poate s-au exagerat unele pedepse, poate in unele cazuri s-a pus putin suflet, dar pentru fiecare pedeapsa exagerata, exista 50 de cazuri in care a fost trecuta cu vederea o "scapare" si doar stersa fara sanctiune. Si pe mine ma acuzau unii ca am ceva cu ei cand ii sanctionam, dar cand treceam cu vederea o abatere si doar o stergeam (sau editam) atunci nu vedeau nimic. Asa ca hai sa fim linistiti si civilizati, si sa nu ne legam de fiecare lucru. Regulamentul e scurt si la obiect, pe cat posibil. Mai sunt si lucruri de bun simt la care se presupune ca nu trebuie mentionat EXPLICIT totul pentru a fi inteles. Sunt membri pe aici care n-au avut niciodata warn (sau doar 1, 2) si au si vechime, si multe posturi. Deci, se poate. Nu o mai faceti pe victimele. Mai ales tu, barfy, care in 3 ani si 2000 de posturi ai doar 4 warnuri la activ, toate luate pe merit din cate vad. Deci nu ai fost chiar atat de abuzat... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
alex...mai citeste odata intrebarea pusa astazi..... si continuarea....
vroiai sa fac un topic nou pt acest lucru???? si da am atat de putine warnuri.....pt ca sunt "cuminte" si nu cred ca am jignit in nici un fel vreun membru al acestui forum..... dar atat timp cat sunt atentionat pt ceva..doresc sa stiu si ce regulament am incalcat.... e o cerere iesita din comun.. ti se pare ca este o plangere... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 3 Sep 2009, 21:46) Asa ca hai sa fim linistiti si civilizati, sunt membri pe aici care n-au avut niciodata warn (sau doar 1, 2) si au si vechime, si multe posturi. Deci, se poate. Nu o mai faceti pe victimele. Mai ales tu, barfy, care in 3 ani si 2000 de posturi ai doar 4 warnuri la activ, toate luate pe merit din cate vad. Si cam cate warnuri am eu? Si vechime? Ca tot sunt invocate chestiunile astea...Tocmai...am stiut sa ma comport civilizat... lucru care e trecut cu privirea de unii. Ptr. clarificare, am avut un singur warn de cand sunt pe acest forum, primit pe drept. Si uitasem de el, dar mi-am adus aminte...userul din postul acesta eu sunt... Cine poate vedea warn logul meu poate confirma... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
barfy, ma refeream mai mult la posturile initiale din topic, vorba ta, ce sa fac, sa deschid alt topic? Acum le-am vazut si mi s-a parut ridicol cum pui problema, mai ales ca ai deschis topic, cand puteai trimite un PM lui Liviu (sau cine te-a sanctionat) si sunt convins ca primeai un raspus corect.
Si nu ar fi prima data cand incepi sa te plangi de moderatori si de nedreptati si de asta am invocat "istoricul" tau de warn, doar sa-ti reamintesc ca acuzele tale sunt total nefondate. Si dantes, sincer, nu iti era adresat postul. Dupa cum vezi mai mult era cu referire la pagina trecuta, veche de un an. Si aia cu vechimea si warnurile era, evident, o referire la faptul ca desi unii se plang de nedreptate toata ziua, sunt destule exemple ca daca ai bun simt, nu ai probleme pe aici. Si daca si tu faci parte din cei cu bun simt, fara sanctionari majore, tot respectul. Era argumentul meu referitor la corectitudinea moderatorilor, nu insinuam nimic altceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
alex topicul ....acum un an a fost deschis pt altceva... nu a avut legatura cu warnurile mele...ci cu o serie de evenimente de la cafenea....
dar na..... si apropo ... am 2000 de posturi fara cafenea...... seara buna... This post has been edited by b76bgaarh: 3 Sep 2009, 21:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
seara buna si tie.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
mai barf mai.... mai dantes... cu cine va certati voi aici... cu r19/16v care din toata conduita de moderator a inteles ca poate sa steagra posturile unui user, posturi la obiect, si sa le puna in loc pe ale lui.... sau cu sifonarii care pupa-n c.ur pulita romana (mi-a placut aia cu LA URMATOAREA LUAM O PAUZA MICA) si nesemnat...
![]() nu mai bine treceti cu vederea aceste "mici" amanunte... sau sunteti "ingusti la minte" (adica prosti de-a binelea) 4 Sep 2009, 00:09: a, ca tot vorbeam da sifonari, politie si altii... faza cu "mi-ar place sa te intalnesc, ca prea esti tare-n gura" cum se cheama... moderatorilor care sunteti voi moderatori doar cand va convine This post has been edited by caktuss: 3 Sep 2009, 23:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
R19/16v |
![]()
|
Cactuse, daca vedeam eu postul ofeream vacanta fara avertizare, deci mai bine ati aprecia ingaduinta de care dau dovada unii moderatori.
1. Nene barf - Most active in Cafenea ( 1048 posts / 23% of this member's active posts ) 2. Nene cactus - Most active in Cafenea ( 601 posts / 34% of this member's active posts ) 3. Nene dantes - Most active in Intalniri ( 237 posts / 9% of this member's active posts ) Va reamintesc ca acesta este un forum tehnic! Pentru cei care chiar aduc un aport forumului, inteleg sa se faca concesii, pentru ceilalti - nu. |
--------------------
DS
5H
|
dantes |
![]()
|
Hehe..ai si gasit... Forumul, la most active in, afiseaza cea mai mare valoare dintre toate subforumurile...
Eu am 9% cea mai mare valoare, insemnand ca postez peste tot, adica pe arii tehnice...adica echilibrat...si ce ai scris inseamna ca mie imi place sa stau face to face cu persoana si ma intereseaza real-life mai mult decat un spatiu virtual... Si da...se apreciaza ingaduinta de care dau dovada unii moderatori, insa mult prea ingaduitori cand e vorba de "unul de-al lor", in cazul unui atac la persoana, ca din cate inteleg eu sunt mic copil...altii au fost injurati mai abitir si nu s-a intamplat nimic.. MARFA.. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 4 Sep 2009, 06:52) Va reamintesc ca acesta este un forum tehnic! Pentru cei care chiar aduc un aport forumului, inteleg sa se faca concesii, pentru ceilalti - nu. Ce inseamna concesie? Faptul ca nu ii faci prosti voalat? Fie el si forum fara taxa de intrare dar acuzele astea intr-un stil nu foarte direct nu demonstreaza decat lipsa de argumente intr-o discutie si macar asa, din bun simt, nu se fac. Trebuie sa repet asta! De ce nu se fac? Din bun simt. De ce din bun simt? Pentru ca nu ne cunoastem atat de bine sa ne tragem de ciorapi. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 20:26 |