Masina mea modificata, discutii si pareri despre ce a mai facut fiecare
![]() ![]() ![]() |
Masina mea modificata, discutii si pareri despre ce a mai facut fiecare
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
de la airbagurile laterale sunt (acestea fiind amplasate in scaune), asa e si la meganeul meu.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
d@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 November 07 ![]() |
dAR EU NU AM AIRBAGURI LATERALE IN DOTARE...
![]() |
--------------------
Dacia
SANDERO
2008
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Sunt senzorii de la centura de siguranta, nu e de la nici un airbag,cand nu aveti pe nimeni in dreapta de ce nu se aprinde martorul din bord(cand aveti voi centura pusa bineinteles:))
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
d@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 November 07 ![]() |
Dar nu am nici martor pt centuri.....!?
|
--------------------
Dacia
SANDERO
2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce versiune de Sandero ai?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
danicescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 December 08 ![]() |
asa reduc cei de la dacia cheltuielile,iti mai uita fire prin masina.si eu le am dar nu o sa ma omor cu firea sa aflu de la ce sunt ca nu stiu cat de utile mi-ar fi.
|
--------------------
Dacia
Sandero
laureate 2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu numai la Dacia se reduc in acest mod cheltuielile ...
This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Dec 2008, 19:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Experti fiind toti, stim ca mai usor e pe linia de asamblare sa scoata fire/faca instalatii electrice pentru fiecare versiune/varianta de echipare aleasa de client,nu?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
La alte mașini, acele fire duc în scaun pentru senzor de persoană; adică dacă nu ai pasager în dreapta și faci accident, să nu îți sară airbag-ul din dreapta.
Știu că la VW-ul meu, la spălătorie mi-au forțat scaunul din dreapta, și se aprindea senzorul de airbag; la tester au văzut care e problema și s-au dus oamenii la punct-ochit, au băgat mufa aia înapoi, au resetat computerul, și a dispărut problema. |
--------------------
r
m
2
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
700 de euro!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 6 Feb 2009, 15:13) geniala trapa, arata beton ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Super trapa. Imi place
|
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Pitiku1 vezi ca daca iti montezi singur proiectoarele este posibil sa pierzi garantia. Iti recomand sa te duci intr-un service autorizat Dacia, sau intr-un service al vre unui dealer Dacia daca nu vrei sa pierzi garantia.
Si Kit SUV iti recomand sa il montezi tot la ei, ca sa nu pierzi garantia. http://www.carstyling.be/renault/sanderoconfig.swf - aspect Kit SUV pe Dacia Sandero in ambele variante de culori: gri sau negru, iar daca dai click peReferences te duce la instructiuni de montaj si timpi de montaj Kit SUV This post has been edited by angelblack: 21 Feb 2009, 11:29 |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si te usuca cei de la reprezentanta de bani pentru montatul proiectoarelor si probabil te mai pun si sa le cumperi de la ei...eu in Constanta asa am patit, bine acum difera de la service la service.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
angelblack |
![]()
|
Difera de la service la service si de cum sti sa vb cu ei. Eu am avut odata o problema la Dacia veche atatalui meu si m-am dus cu ea la reprezentanta, dar nu m-a costat mult pt ca nu am mai bagat-o in service, si nu a mai fost nevoie de deviz. Se pot face aranjamente cu cei de acolo.
|
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si crezi tu ca numai aia din "reprezentanta" stiu sa monteze niste handicapate de proiectoare?
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:54 |