DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> zgomot ciudat

clauditu2002
post 26 Jul 2009, 23:48
Post #1

claudiu

Group: Members

de cateva zile masina mea a cam luat-o razna. ce-i drepta am cam nenorocit-o si eu, problema pe care o am si eu e ca se aude un "poc" (ca sa zic asa). ma dispera la culme ca face in continuu. prima data mi a facut asa dupa ce am batut vreo 50 km cu ceva viteza si a inceput sa faca zgomotul asta cu precxadere cand apas ambreiajul. initial am zis ca ambreiajul e de vina, doar ca a inceput sa mai faca si fara sa il apas (dar asta mai rar). uneori apasam ambreiajul de 5 ori la rand si facea de fiecare data. am dus-o la mecanic, da era un pic cam ocupat si i-am lasat-o acolo. dupa 2 ore cand am venit dupa ea, a zis ca la el nu se auzea nimic. am facut si eu cativa km si abia dupa aceea a inceput. acum face si cand e motorul rece. ideea e ca nu face de fiecare data. aveti vreo idee?

--------------------
Dacia Solenza confort 2005 - CT 33 CLD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shake
post 27 Jul 2009, 00:24
Post #2

Crap

Group: Members
From: Bucuresti , Militari Squad

eu nu prea inteleg ce poc iti face cand calci ambreaju ?

simti ceva in pedala?

la mine stiu ca daca se incalzeste motorul ... se freaca cablu ala de camasa si cam haraie ( doar in simt ) dar nu si auditiv.

p.s. incearca cu capota ridica tu cu urechea acolo si cineva sa'ti apese ambreaju . poate observi ceva

--------------------
D S 2003
Montez kit Xenon (Bucuresti).
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 01:57
Forum Renault