Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
K-gula |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|||
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
Mersi si asteptam poze.
Eu iti recomand sa finisezi cu lac doar inelele de la aeratoare si consola centrala (aia cu butoanele de AC,geam. electrice,etc) deoarece , cred eu , daca finisezi cu lac si la partea de la ceasuri o sa reflecte prea tare din cauza lacului si poate deveni suparator pt. ochi. Eu inca nu ma incumet sa schimb smd-urile de la display si ace. Acum ma chinui sa schimb cele 4 becuri de la geam. electrice,inchid. centralizata si degivrare luneta cu leduri albastre. Am reusit doar la geamuri. La celelalte 2 e al naibi de greu ca nu prea vrea sa se lipesca . Nu stiu de ce, ca am curatat de mi-a venit rau + ca e si pozitia f incomoda. This post has been edited by TheGreatBabanu: 14 Mar 2009, 12:38 |
--------------------
Dacia Sport-Sold :(
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
- IF 23 TGB / B 23 TGB It's not about speed, It's about technique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) P.S.: Pentru cei care vor sa desfaca capsula bordului in vederea schimbari ledurilor. Facui si eu acu ceva timp (e, acu vreo 4 ani...) un tutorial pe la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14606 .E adevarat, atunci nu prea se gaseau SMD-uri pe piata, dar ulterior am schimbat ledurile normale cu SMD-uri.QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) 4. Decuplati cele doua mufe care duc la maneta semnalizare si stergator parbriz pentru a facilita scoaterea caschetei de la ceasuri Asta pentru cine nu are ce face, ca mufele alea nu prea deranjeazaQUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) doua care sunt mai nasoale si pe care eu a trebuit sa le rup (defapt una sa rupt in timpul operatiunii de extragere) Am desfacut cascheta mea de la logan cred ca de cel putin 15 ori. Eu personal nu am reusit niciodata sa rup vreo clema d-aia.QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) Faceti o poza la ace ca sa retineti pozitia acelor. Eu trasam usor cu creionul pe folia bordului pozitia acelor. Dupa ce le remontam la loc stergeam cu o guma de sters. Si la sfarsit intram in meniul de diagnoza si faceam ajustarile fine necesare de pozitie.QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) 7. Trageti cu putere de ace spre voi (vor iesi usor) Ba mai bine le rotiti spre drepta fortand, ca sa se rupa aderenta cu axul, ca de se trag cu putere afara se pot rupe.QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) 9. folosind o penseta fina prindeti ledu si incalziti cu ledconu cosidoru. Eu am topit cositorul cu letconul.QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) Grija mare si nu consumati alcool inaite de a monta ledurile din jurul acelor !!!!! De parca marea majoritate ar fi betivi pe aici... Bun sfat! ![]() QUOTE(K-gula @ 14 Mar 2009, 11:41) Metoda folosita de mine nu a necesitat scoaterea bobinelor de la ace. Cine scoate bobinele de la ace ca sa schimbe lumina bordului e un habarnamist, sa fim seriosi. La nici o masina nu se scot bobinele acelor, ce naiba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
da mai Klaus ,dar tu stii si teorie dar mai ales si PRACTICA.
mi-a placut faza cu "cositorul cu letconul" si " nu consumati alcool inaite de a monta ledurile din jurul acelor ". ![]() This post has been edited by TheGreatBabanu: 14 Mar 2009, 22:00 |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
dap ... aveti dreptate mai ales tu "klaus" ... poate am gresit poate nu, dar am citit tot aici pe forum la uni alti ca au schimbat ledurile cu ciocan de lipit sau pistol ... ceea ce nu e prea indicat si chiar si faze cu scos de bobine .. acuma si eu am luat de la altii informatii si leam adaptat asa cum am crezut eu ca e bine... acuma nu va interzic sa nu adaptati si varianta mea.
Faza cu mugele alea doua la mine trebuiau scoase pt ca bordu meu e prins pe o tija care nu permite bordului sa iasa daca nu e glisat in fata, iar mufele alea stau in drum. Faza cu "sa nu beti alcool inainte" am ziso pt ca eu am o mica mare problema cu "PITICI" ... "mi sa pus piticu sa modif masina" si bineinteles am facuto cu o bere in mana ceea ce nu e prea indicat. oricum a iesit frumos si mai am de facut una alta si o sa revin cu poze dinainte - din timpu - su dupa finalizarea lucrarii (toate o data) |
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Faza cu introducerea tensiunii in placa este un fasss, problema este la temperatura la care ajunge cositorul. Se exfoliaza traseele cablajului, se ard ledurile din cauza socului termic, etc ...
This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2009, 12:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Iar tija aia de ghidaj o avem toti, mufele nu trebuie scoase... Si pe deasupra mai avem si topic dedicat modificarilor la bord.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
aL_iN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 October 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Dragman @ 12 Feb 2009, 14:30) Pozele sunt facute cu aparat si cu expunere marita.In realitate e mult mai discreta lumina.Plasma de la cadrane are si potentiometru de reglaj si o dai cat vrei de tare...Urmeaza sa imi fac si butoanele de la consola cu albastru.La climatizare nu m-as baga... ![]() Salut, Imi poti lasa pe PM un link cu pedalele tale ? As mai dori de asemenea sa stiu daca nu cumva aluneca piciorul pe ele. Mersi LE:Am gasit, Pilot RACE2 sunt nu ? Daca se poate as dori sa stiu cum se monteaza si ce aderenta are piciorul pe ele. This post has been edited by aL_iN: 8 Nov 2009, 21:01 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI
|
|
eadin79 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 February 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(unEL @ 27 Jun 2008, 10:00) Nu numai ca da bine, dar chiar e si comod. Intra in el 1 telefon+ 1 pachet de tigari lucru care la drum lung e important. Iar faza cu a doua bricheta e chiar interesanta, mai ales ca am nevoie din ce in ce de mai multe brichete prin masina. Si noutati, inca calde, adica nu s-a racit surubelnita lu dsign. Salut, Pentru ca nu pot da pm te rog sa-mi spui de unde pot lua si eu asa ceva ce ai postat tu (suport scrumiera si spatiu depozitare sub coloana centrala)? e-mail: eadin79@yahoo.com Multumesc in avans. |
--------------------
Renault Fluence
Dynamiques 1.5dCi 110HP
2011
- XXX-XXX-XXX [COLOR=purple]Traim in Romania si asta ne face sa cheltuim mai putin ...
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Dupa ce am vopsit inelele gurilor de ventilatie m-am gandit sa dau un alt aspect schimbatorului de viteze si l-am vopsit.
Attached thumbnail(s) Photograf0699.jpg ( Size: 319.35k ) Number of downloads: 3698 Photograf0700.jpg ( Size: 428.03k ) Number of downloads: 4072 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
adyprico |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 13 April 09 ![]() |
Salutare.
As dori sa imi schimb si eu husele la loganelul meu , dar as dori sa le fac dintr-un material asemanator cu tapiteria de pe pegeout , si as dori sa le fac la comanda ca cele din comert risc sa nu cada bine . Ma puteti indruma va rog spre un atelier de tapiterie buna dar in Bucuresti daca se poate. Multumesc anticipat. |
--------------------
Logan
Ambition
2005
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
http://www.autotex.ro/contact.php
Eu mi-am facut huse pt un Opel Vectra si au iesit super chiar daca aveam scaune sport. Recomand. Calitate superioara. |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pretul???
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
suni si vezi. Pe mine m-au costat 700 ron, dar atunci nu era criza. Acum s-ar putea sa fie mai ieftine.
This post has been edited by TheGreatBabanu: 10 Jul 2010, 18:10 |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ieri am fost pe la tara si intr-un moment de slabiciune, mi-am facut suport pentru piciorul stang din polistiren. A trebuit sa il fac cat mai subtire, deoarece ridica mocheta si se apasa greu pe pedala de ambreiaj.
Adica ce trebuia sa faca DACIA din fabrica, sa adauge o forma care sa fie dreapta, nu sa ramana oala aia de la roata de nu poti sa iti sprijini piciorul in ea. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ironick, ceva pozne ai? Ca ma tenteaza si pe mine ...
This post has been edited by free_fiber: 12 Jul 2010, 21:31 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu am poze. Pur si simplu am luat o bucata de polistiren si l-am scobit astfel incat atunci cand pun piciorul sa nu imi mai alunece spre pedala de ambreiaj. Dar este bine sa se foloseasca polistiren de la transport de echipamente, ca ala de pus pe pereti este moale si se striveste la prima apasare. O sa incerc sa ii fac o poza cand ajung la masina ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Jul 2010, 21:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ideea, nu cred ca mai e nevoie
![]() Mersi |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Dar vezi ca trebuie sa il faci la limita, adica spre montant trebuie sa fie ascutit, sa zicem ca iese de forma triunghiulara. Daca il faci gros, cand apesi pedala de ambreiaj la maxim o sa atingi mocheta ca o ridica.
This post has been edited by IRONICK: 12 Jul 2010, 21:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
floppinnel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 20 December 06 From: Pitesti ![]() |
O incercare nu prea reusita
![]() Nu stiu de ce nu merge sa atasez poze. http://img651.imageshack.us/i/dsc0401j.jpg/ http://img529.imageshack.us/i/dsc0408x.jpg/ |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 , Dynamique 1.6 Benzina
|
|
89.MIR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 December 08 ![]() |
Cumpar fete (panouri) usi logan faza 2, cine stie va rog un pm sau chiar mail. Multumesc
|
--------------------
dacia
logan
2007
- CS 89 MIR
|
|
sorin14 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 January 12 ![]() |
29012012124.jpg ( Size: 1.07mb )
Number of downloads: 2397
astea sunt modificarile mele deocamdata inca mai planuiesc schimbarea led-urilor la bord imi cam da putin de munca ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Berlina
- DJ 07 ROD
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Modificarile fiind?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
husa volan, covorase, huse metal pedale, cap schimbator, casetofon, fasie crom pe volan, lampa albastra la picioare pe covor, cotiera, odorizant.
Totul asortat cu un capac de torpedou cracanat 2 degete. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adica nimic util... din pacate, mai ales ca din poze se vede ca masina e ambiance.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sorin14 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 January 12 ![]() |
husa volan, covorase, huse metal pedale, cap schimbator, casetofon, fasie crom pe volan, lampa albastra la picioare pe covor, cotiera, odorizant.
Totul asortat cu un capac de torpedou cracanat 2 degete. =))))) era cam plin torpedou-l am masina doar de 4 luni si sunt incepator in de-al de astea inca incerc sa fac altceva sugestii ceva sunt bine venite |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Berlina
- DJ 07 ROD
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Bravo superbe modificarile tineo tot asa!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marius4d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 January 12 From: Buzau ![]() |
Atat am reusit sa modific pana acum la interior; Martor usi deschise, temperatura exterioara, voltmetru, lumina in scumiera, martor centura sofer, temporizare stergatoare, indicator pt lichid parbriz, butoane geamuri electrice spate si lumina de interior (2 plafoniere si lumini sub scaune albe). La astea am poze. Ce nu se vede ar fi rezistenta electrica de incalzire habitaclu, scaunele electrice, ventilatorul aerotermei mutat sa mearga numai pe contact, filtru polen, conducte caldura pt pasagerii din spate, ambele butoane de la geamuri cu impuls si nu inultimul rand huse cu buline
![]() Attached thumbnail(s) 2012_01_19_16.19.44.jpg ( Size: 523.45k ) Number of downloads: 2064 2011_12_09_06.57.58.jpg ( Size: 421.84k ) Number of downloads: 1886 Img0990.jpg ( Size: 239.2k ) Number of downloads: 1109 Img1049.jpg ( Size: 506.03k ) Number of downloads: 1072 Img1221.jpg ( Size: 209.19k ) Number of downloads: 864 P1090830.JPG ( Size: 2.39mb ) Number of downloads: 863 P1090820.JPG ( Size: 1.67mb ) Number of downloads: 934 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- BZ 26 SMF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:12 |