Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
NFSU__2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 October 04 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Cum ai dat jos panoplia?Si cum ai pus inapoi?E greu?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine doreste imbracaminte pentru volan din piele..exista un magazin de accesorii pe strada LANARIEI din Bucuresti ( aproape de statia de metrou Tineretului), care are 2 modele de imbracaminte..cu preturi de 18 respectiv 22 euro...culoarea este neagra pentru ambele modele...daca doriti detalii contactati-ma ( lucian_breaban@yahoo.com...... magazinul este langa jobul meu )
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate o adresa completa ar fi utila. Ca nu se va considera reclama...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
ok...luni merg la serv. si am sa scriu adresa completa...
|
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
lucas007 |
![]()
|
Adresa magazinului este : str. Lanariei nr. 95 program zilnic 10:30 - 18:30
sambata si duminica inchis imbracaminte volan piele...2 modele de 12 si 18 euro |
--------------------
BMW
318
2001 COUPE
- B-68-BDL
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
Am remarcat grija uzinei de a afisa cat mai putine suruburi in interior, la bord in mod special. Totusi, exista unele scapari la care am incercat sa le gasesc o rezolvare. E vorba de cele 5 suruburi tip cruce de pe capacul interior al cutiei bordului, dar mai ales de cele 4 torx-uri din interiorul manerelor de la usi.
Exista in BricoStore, in culoarea interiorului, seturi de capacele de surub care au rezolvat problema: Capacele.jpg ( Size: 125.47k ) Number of downloads: 1543 Cele tip cruce se potrivesc perfect pentru cele 5 suruburi de pe interiorul capacului cutiei bordului. Cu cele pentru tip torx am luat plasa, ele fiind pentru T25 sau chiar T30, in timp ce suruburile de la manere au T20. Nici o adaptare a lor nu a functionat, si momentan e singura dimensiune la vanzare. Am reusit insa sa adaptez din cele cruce, taiind cu un cutter fin jumatate din bratul crucii. Nu au stabilitatea pe care ar fi avut-o cele speciale pentru torx pentru ca nu sunt la fel de adanci, dar isi fac treaba si nu sar de la locul lor. Capacele_modificate.jpg ( Size: 17.66k ) Number of downloads: 1096 Daca totusi vede cineva pe undeva capacele pentru T20, ar fi super. Setul contine 25 de capacele si costa undeva in jur de 35mii - ar ajunge pentru 5 masini. Efectul vizual merita. This post has been edited by carman: 5 Jul 2005, 00:31 |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce am eu impresia ca la clanta usii surubul este T30?!
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
carman |
![]()
|
la mine cand le-am verificat intra fix surubelnita de T20. acum, ori e trusa mea marcata gresit, ori ale tale sunt mai mari
![]() |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am luat imbracamintea de care spunea lucas007. cea de 18 euro arata mai bine, cu ea sunt pozele
scuzati calitatea, dar sunt facute cu telefonul Attached thumbnail(s) Image086.jpg ( Size: 37.35k ) Number of downloads: 2456 Image087.jpg ( Size: 32.73k ) Number of downloads: 1744 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
KarM'ac:super arata display-ul la tine,cu led-urile albastre.A fost mare lucrarea?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
carman |
![]()
|
klaus,
asa e, la manerul cu cotiera ma refeream... dar la clanta eu am surub cruce ! ![]() |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
alta culoare n-ai ?ca nu-mi prea place aia.... negru ar fi mai ok
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
E.....in sfirsit o lucrare mai pe placul meu,dar daca ar fi alte nuante(nu negru) care combinate sa dea bine estetic,ar fi si mai frumos. |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Avem prin magazine huse de volan gata facute?Nu de alta,dar nu le am cu sportul numit cusut.
![]() This post has been edited by Mich@el: 6 Jul 2005, 21:51 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Da sunt.Eu am gasit din piele de caprioara.Se comporta foarte bine.Da inapoi cateva pagini si ai sa vezi.Preturile nu sunt f. mari.in jur de 80 lei grei
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Tare m-ar tenta si pe mine, ca mi se pare ca se reduc vibratiile schimbatorului, si scade si cursa lui pe care eu o gasesc cam lunga.
Am insa o indoiala. As vrea sa imi cumpar si o cotiera, macar un loc comod de pus casete si alte maruntisuri sa am, ca torpedoul e cam incomod pentru sofer. Ei bine, scurtarea manetei cu .. sa zicem 6 centimetri ... nu mi se pare ca se mai "asorteaza" cu cotiera. Nu stiu daca mai poti schimba comod vitezele cu cotul pe cotiera daca scurtez maneta. A incercat cineva combinatia asta de maneta scurtata + cotiera ? This post has been edited by JORJ: 9 Jul 2005, 21:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Jorj salut.
Cotiera am eu si de abia pot sa spun ca lungimea actuala e de ajuns. Mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu ea. Cred ca daca tai din schimbator o sa ai probleme. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
acum depinde si de cum montezi cotiera (sau tipul ei)
Eu am pe DSN cotiera tip "Vitan" si schimb perfect cu cotul pe ea si cu schimbatorul standard. Daca as taia din el nu ar mai fi la fel de comod sau cred ca ar trebui umblat la cotiera. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
RabbiT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 30 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut baieti...Ajutati-ma si pe mine cu o problema...Am tot cautat pe aici cum se dau jos aeratoarele de pe masina(poate nu am cautat io bine, dar nu am gasit).As vreasa le dau si io alta culoare(argintiu probabil, dar sunt deschis sugestiilor).Mi-a spus un preten ca se trage de ele dar...
![]() Daca zice-ti ca s-a mai discutat, atunci poate ma ajutati si pe mine cu un link. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.4 LAUREATE
- B-XX-RBT Aaaaaaa......What's up doc????
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-a scris fix aici, pe acest topic. se trage de ele, sau baga o surubelnita mica, subtire sub inel si trage afara...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E greu cu cititul! Mai bine sa intrebi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
Ce sa va fac mai, daca nu dati si voi raspunsuri in poze, sa inteleaga tot... romanul?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
atentie cei de pe Preciziei nu cromeaza decat plastic ABS. Am sunat eu si m-am interesat. Din cate am inteles e un plastic mai tare.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce este plasticul ABS?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Materie prima sub forma de granule. Se toarna prin injectie. Se foloseste in foarte multe domenii.
Acrylonitrile Butadiene Styrene http://www.bpf.co.uk/bpfindustry/plastics_...Styrene_ABS.cfm PS. Am editat pentru exemplu This post has been edited by ironickSQUAD: 13 Jul 2005, 14:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
nu am gasit si eu pe nicaieri cum se scot aeratoarele desi cineva mi-a inchis un topic pe tema asta
![]() se pozitioneaza aeratorul 1.jpg ( Size: 32.97k ) Number of downloads: 1139 . se bagat un degetul intre lamele respective si cu inca 2 degete se trage de partea de sus. atentie in interiorul aeratorului se afla o clema vezi diferenta din poza de ea se trage cu degetul dintre lameleDSCF2701.JPG ( Size: 26.23k ) Number of downloads: 971 DSCF2702.JPG ( Size: 32.98k ) Number of downloads: 740 . si poza cu ele montate. o sa aranjez si deschizatoarele dar cand o sa am timp.DSCF2710.JPG ( Size: 66.06k ) Number of downloads: 1025 |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
dogger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 July 05 ![]() |
as vrea sa am si eu niste huse de piele ca ale lui Instructor care sunt de departe cele mai frumoase si mai reusite
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus
- B-33-DAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:33 |