Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
Mario_b |
![]()
|
||
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
giorgio |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 November 06 ![]() |
mai am intrebare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 laureat 15Dci
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Sunt acelasi lucru.
Ia de care gasesti... Citesti cu atentie instructiunile si apoi vopsesti. Eu am inelele vopsite de un an si arata super. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
giorgio |
![]()
|
merci Mario_b
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 laureat 15Dci
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Eu am vopsit aerisitoarele interioare cu spary gri, fara plastic primer, fara lac si sunt OK. Nu am avut deloc probleme cu ele. Nu contest ca plastic primer nu e bun, dar eu am fost multumit si fara.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
giorgio |
![]() ![]()
|
ai mai dat si cu lac peste vopsea sau daor cu primer si apoi vopsea?
si asi mai avea o intrebare......daca vopsesc o bucata de tabla care e deja vopsita cum tre sa procedez? dau direct cu vopsea noua peste cea veche sau trebuie sa sminghenuies si sa dau apoi cu fiuler?.....vreau sa fac ceva ce mi s-a pus mie ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 laureat 15Dci
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Parerea mea ,arata mai bine cu bumbul acelor pe negru, si inca ceva vorbea cineva de http://www.tapiterieauto.ro/index.htm ,nu va duceti la ei, am fost eu si mi-au facut un volan foarte urat,plus ca nu lucreaza decat cu piele groasa si nu e deloc elegant, nici nu se compara cu Prestige.
Attached thumbnail(s) Picture_007.jpg ( Size: 29.6k ) Number of downloads: 1240 Picture_010.jpg ( Size: 61.13k ) Number of downloads: 1394 |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
giorgio |
![]()
|
face cineva bord de prestige?si cat ma cost?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 laureat 15Dci
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
QUOTE(ygor @ 28 Nov 2006, 17:55) Parerea mea ,arata mai bine cu bumbul acelor pe negru, si inca ceva vorbea cineva de http://www.tapiterieauto.ro/index.htm ,nu va duceti la ei, am fost eu si mi-au facut un volan foarte urat,plus ca nu lucreaza decat cu piele groasa si nu e deloc elegant, nici nu se compara cu Prestige. Ce sa se compare cu Prestige? Ca ce are prestige pe volan si schimbator nu e piele? Comparam vinilinu cu piele?? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
Sunt sigur ca ti se pare!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ghostro84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 November 06 ![]() |
@razvant Arata foarte bine!! Ne spui si noua(sau mie) cum le-ai facut..de unde ai tras curent, materialele folosite, modul de montare si cat a costat toata afacerea ?! Bafta
|
--------------------
Logan
Laureat 1.5DCI
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghostro84 @ 1 Dec 2006, 16:28) @razvant Arata foarte bine!! Ne spui si noua(sau mie) cum le-ai facut..de unde ai tras curent, materialele folosite, modul de montare si cat a costat toata afacerea ?! Bafta sunt baghete cu leduri (stiu ca eu i le-am dat), alimentate la circuitul de pozitie. il lasa pe razvan sa spuna cit a costat si cum le-a montat |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ice_2k @ 1 Dec 2006, 12:56) Asa cum a zis si Klaus, de gustibus...Codita de rechin nu mi-am pus si nici nu ma tenteaza...Nici o suparare. Ca sa nu ocupam spatiul aiurea cine vrea amanunte legate de montaj si preturi ma poate contacta prin PM |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
QUOTE(Schatten @ 30 Nov 2006, 16:50) Ce sa se compare cu Prestige? Ca ce are prestige pe volan si schimbator nu e piele? Comparam vinilinu cu piele?? ![]() Habar nu am ce ai vrut sa spui. Eu am zis ca mi-am pus bord de Prestige cu ace negre . Alta idee era ca am imgracat volanul cu piele la acea firma si nu-mi place cum l-au facut, deci ,recomand sa nu se duca nimeni la ei. Nu cred ca am zis ceva de vinilin. |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
razvant |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
parerea mea de neexpert.. daca il faceai in 2 nuante (cam cum e la megane2 si alte masini de genul) iesea perfect. e piele ?
-mai functioneaza airbagul de la sofer? -scaunele imi plac -schimbatorul are o forma ciudata, prinde bine la mana? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mario_b |
![]()
|
Cel mai tare interior de Logan!!!
![]() Eu cand am vazut fetele de usi credeam ca sunt vopsite, dar sunt imbracate in piele!! De fapt tot interioru e imbracat in piele!!! ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
Ti-ai batut joc de saracul logan....orice i-ai face tot logan o sa ramana. Mie imi place loganul asa cum e facut el din fabrica.
|
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 6 Dec 2006, 06:24) daca taceai, filozof ramineai... Razvan a scris mai sus ca unele piese sunt imbracate in piele ecologica si altele in piele naturala. Cam in cite culori vezi dumneata interiorul acela??? QUOTE(kinder74 @ 6 Dec 2006, 10:19) Ti-ai batut joc de saracul logan....orice i-ai face tot logan o sa ramana. Mie imi place loganul asa cum e facut el din fabrica. Daca tie iti place Ligheanul asa cum e el din fabrica, nu ai ce cauta la sectiunea Imbunatatiri si n-ar trebui sa declari ca omul si-a batut joc de masina LUI. Interiorul masinii lui Razvan arata muuuult mai bine decit multe alte petarde care cistiga cupe la concursurile de Tuning... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(kinder74 @ 6 Dec 2006, 09:19) Ti-ai batut joc de saracul logan....orice i-ai face tot logan o sa ramana. Mie imi place loganul asa cum e facut el din fabrica. Eeee.... uite ca lui nu ii place cum a iesit din fabrica dar a tacut si a facut un lucru care daca ne place sau nu mai putin conteaza. Conteaza ca a facut un ceva de care este mandru daca pot spune asa si care cred ca ii place foarte mult.Bravo razvant tine-o tot asa si nu apleca urechea la circotasi si invidiosi(nu este o aluzie la absolut nimeni..ci doar un fel de exprimare).Bafta !!! ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Are gust omul...nu prin culori neaparat,ci prin calitatea lucrarii.Parerea mea e ca intradevar e unicat acest interior.Nu cred ca o sa mai vad prea curand o lucrare ca asta.Bravo prietene
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Pentru mine e important sa ma simt eu bine in masina mea (indiferent de masina) si nu altii. Fiecare cu pasarica lui. Oricum felicit initiativa, mie unul imi place.
|
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:54 |