Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
![]() ![]() ![]() |
Design interior, bord, volan, schimbator, pedale, etc.
charly |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|||
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
@IRONICK adica cat?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Erau 10RON/bucata
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Destul de ieftin...si nu cred ca sunt probleme daca le pun pe solenza...10x
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deci...stai......please...stai....ca sa inteleg.....tu ai renuntat la airbag pentru un volan .... "sport"???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce ii mintea unora....... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
Las' ca are 2 air-fresh -uri.
![]() |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Adi ZSS, tu ce faci tata in caz de accident?
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ma distreaza rau ca a dat ceva bani ca sa isi sparga fat(z)a in stil..."racing"
![]() Hai ca o dam in off-topic. Pentru cei care mai citesc pe aici.....Lasati-va fumurile astea idioate de "racing bullshit" in pace si nu faceti greseala care a facut-o Adi ZSS. Da' nu ma pot abtine..... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 11 Dec 2006, 09:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sefu, da un rollbar pe cand ?
![]() trist. ps: adevaru ca un momo cu airbag e al dreacu de scump. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Dec 2006, 09:13) Hai ca o dam in off-topic. Pentru cei care mai citesc pe aici.....Lasati-va fumurile astea idioate de "racing bullshit" in pace si nu faceti greseala care a facut-o Adi ZSS. Da' nu ma pot abtine..... ![]() ![]() ![]() ![]() Man, fara suparare, e masina lui platita de el, face ce vrea cu ea... Nu cred ca e cazul de jigniri, nu inteleg de unde atata aversiune ptr omu asta... Incearca totusi sa te abtii.... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@Mario_b omu e patit si stie foarte bine ce inseamna acel airbag deci eu cred ca nu are nimic cu Adi ZSS .
@Adi ZSS Imi plac pleoapele, jentile si masina in general dar cu volanu' cred ca ai scrantit-o. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Felul exprimarii lasa de dorit la colegu'... Putea sa spuna ce avea de spus si in alt fel decat a facut-o..
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
l@u |
![]()
|
Aici ai dreptate dar stiind prin ce a trecut cred ca nu aputut sa se abtina!!!
This post has been edited by l@u: 11 Dec 2006, 13:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
Adi ZSS arata frumos volanul......mie unu sincer imi place.....pacat doar ca ti-ai neglijat sigurantza........bafta mai departe
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
adevarul e ca prea il atacati!
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
tweetere probabil
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt tweetere de 5 lei (50 000 ROL) din tirg/bazar... se gasesc volane cu airbag, sport, la dezmembrari... si sunt functionale... si costa tot cit unul Simoni...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
driverx |
![]()
|
mario_b
Nu l-am atacat. Doar am ras. Doar am avut un ton ironic....NIMIC gresit in asta. Ca nu iti place tie...problema ta. Cum nici mie nu imi place ca imi zici ce sa fac, e problema mea. On-topic: Cum bine a punctat l@u, am trecut prin accident, si inca si acum, desi sunt tare obosit, ma apuca rasul ce sisteme de valori idioate au unii. Dar cum ziceau altii mai sus: El a dat banii pe masina, El a dat banii pe volanul ala de fumuri (care apropo, intradevar, e frumusel), El in caz de accident si-a platit sa aiba fat(z) lui sparta. Si efectiv ma apuca rasul de fiecare data cand ma gandesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Prieteni prima conditie ca sa nu ai fata sparta in caz de accident e centura nu airbagul.Am prieteni care cu masini serioase si-au spart fata ca nu au avut centura si asta la viteze destul de mici.Asa ca eu zic sa lasam pe fiecare sa faca ce vrea cu masina lui si sa speram ca nu vor fi evenimente nedorite.
Si inca ceva pana la aparitia aibagului ce faceam conduceam mai bine,nu existau volane sport sau accidente? This post has been edited by juristul2000: 11 Dec 2006, 21:18 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(juristul2000 @ 11 Dec 2006, 21:16) Si inca ceva pana la aparitia aibagului ce faceam conduceam mai bine,nu existau volane sport sau accidente? Pai atunci de ce mai dam banii pe el????mai bine conducem preventiv iar pasagerului ii legam o perna de cap.Ce zici ne intoarcem in timp..... sau mergem inainte??? ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
in trecut si urmarile erau mult mai grave!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
STI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
Fiecare face ce vrea cu masina si lipsa airbag-ului nu mi se pare un capat de tara centura de siguranta si structura masini da. Dar cum subiectul este off topic ma voi abtine in a mai comenta .....
Attached thumbnail(s) DSC00157.JPG ( Size: 142k ) Number of downloads: 1604 logan_in_1.jpg ( Size: 46.99k ) Number of downloads: 1416 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Mario_b |
![]()
|
@Driverx: man, nu ma intelege gresit, am spus doar ca nu aprob sa aruncam cu insulte in alti membri pentru ca au facut ceva.
Asa ca sa fim intelesi nici eu nu sunt de acord cu datul jos al airbagului, si mai ales cu taiatu catalizatorului. Dar nu incep sa zic la altii ca au fumuri si ca sunt prosti. Si asta e ultimu meu post pe subiectu asta. PS: nici la tine nu cred ca s-a deschis airbagu in accident... ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
driverx |
![]()
|
Da, nu s-au deschis, dar nici nu era cazul. Sunt o gramada de carcotasi la care treaba e simpla....ai accident frontal...airbagu tre sa se deschida. Dar habar nu au....treaba sta putin altfel. Eu chiar ma bucur ca nu s-au deschis. Ma bucur pentru ca nu mi-au remodelat fata, nu ma bucur pentru ca daca s-ar fi deschis poate ajungeam la dauna totala.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
Nu ma puteti convinge ca airbagul e tot ce tine de siguranta mea la un impact.
Eu cred ca centura face mult mai mult. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Atat airbagu cat si centura fac front comun in caz de accident numai ca nu e prea indicat la un impact frontal fara centura sa se deschida airbagul ca-l iei un nas sau in piept si ...........
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Unii mai zic ca si ABS-ul e naspa. Ba altii zic ca si centura.
Asa ca nu e capat de tara ![]() |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 11 Dec 2006, 18:38) se gasesc volane cu airbag, sport, la dezmembrari... si sunt functionale... si costa tot cit unul Simoni... nu ai nici o garantie ca sunt functionale! durata de viata a unui airbag este limitata! citeste si in manualul masinii si ai sa vezi ca necesita verificare/inlocuire la fiecare 10 ani. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:44 |