ORNAMENT PORTBAGAJ, inspiratie OPEL Vectra C
![]() ![]() ![]() |
ORNAMENT PORTBAGAJ, inspiratie OPEL Vectra C
lapescuit |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|||
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Postez o imagine cum e la mine montata banda.... o sa fac si o poza ziua se vede mai bine
![]() Attached thumbnail(s) cot0025.JPG ( Size: 18.68k ) Number of downloads: 755 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Plasa am vazut in Carrefour si cred ca in Vitan gasesti la pret mai bun si mai multe modele... Succes!!!
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a umplut Vitanul de plasa asa de odata. Am fost azi si era plin .
This post has been edited by mafiosso_LODAN: 15 Nov 2005, 21:56 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
ggd_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 November 05 ![]() |
Vreau si eu sa aflu de unde fac rost de banda aceea gri k mi-am facut ceva pe porbagaj! Uita-ti si o poza!
Attached thumbnail(s) 10112005_034_.jpg ( Size: 110.86k ) Number of downloads: 763 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION 1.6
- B-87-GGD
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Doamne-fereste!
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ai ma....... asa NU!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce sunteti asa categorici? eu zic ca era mai bine fara textul daciaclub.. ideea este interesanta..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
interesant!!
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
ggd_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 November 05 ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 19 Nov 2005, 19:32) Am ales sa pun scrisu din 3 motive: 1. aveam scrisu ala pentru luneta si nu puteam sa-l pun jos ca trecea peste al 3-lea stop iar sus vreau sa pun altceva, al 2-lea motiv am mai vazut un logan care avea la fel pe spate numai ca era altceva scris si mi-a placut si al 3-lea motiv sa fac reclama forumului ! ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION 1.6
- B-87-GGD
|
|
edyus |
![]()
|
inca o poza mai sugestiva...
Attached thumbnail(s) linie.jpg ( Size: 64.16k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
aveai o poza cu spoileru fatza schimbat cu ceva plasa pe el sper ca bine am vazut nu la tine era poza ai pus 2 poze cu sopileru montat cu una cu alungire spoilerului in casa neviopsit ??
u ai pus sau nu dak nu u scz da da confirma si mai vb ![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
avea o poza spler cu plsa ipuri minjiiota cu var kre este da la vitan, da sopileru lu gegedeu akuma ie atlu' care este si mai begna care este siviopsit da nu in ksa k sa gaezeaza pretetii si il ia mama-sa la omor k a mucnit o veatza de om la casa aia si abea a vauit si dak facea in casa viopsitoria erea nasol tare ce u nu sti k poti sa mori dak viopsesti ceva in spatziu inchis spleru lu gegedeu matura brdurile cu el da jos ce e cel mai benga spler din orash
Frate, tu intelegi ce scrii? Ai auzit de semne de punctuatie? Cum ti-ai luat fratioare carnetul de sofer? ca asta nu se da decit daca ai 8 clase... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
ma speriasem credeamc a u ai scris dsign asa......... abia am inteles ce scrie acolo
![]() ![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 4 Nov 2006, 21:02 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:18 |