Saltea, ... de pat
![]() ![]() ![]() |
Saltea, ... de pat
zanzie |
![]()
|
||
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
||
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce te miri? Asta-i pagina facuta de meseriasi. Daca folosesti de 2 ori cuvintul bashina, imediat apare in banda de jos o reclama de specialitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Au la ikea niste saltele cu garantie 25 ani, stiu ca nu trebuie sa reprezinte un criteriu in alegerea saltelei, dar ma gandesc de ce alte firme nu dau si ele garantie 25 ani.
Asta-i modelul: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products...7738/#/50257719 - versiune tare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 16:31) Au la ikea niste saltele cu garantie 25 ani, stiu ca nu trebuie sa reprezinte un criteriu in alegerea saltelei, dar ma gandesc de ce alte firme nu dau si ele garantie 25 ani. Am eu Dormeo 2+12 Fresh, cica cu 15 ani garantie. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Mar 2014, 16:02 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e ceva de capu'la Dormeo sau e doar reclama?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si la Dormeo m-am uitat, are un vecin, dar a lui a mucegait imediat, i-au schimbat-o.
This post has been edited by tribunul: 20 Mar 2014, 16:33 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O fi spălat niște bani și i-a pus uzi la saltea.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
nu, pur si simplu a mucegait.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai nu ziceau aia ca au ioni de argint si alte lule maturi?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tribunul |
![]()
|
Ideea ie ca io caut o saltea cu arcuri metalice, care sa reziste in timp, cele pe burete oricat de bune ar fi se deformeaza in timp.
Ma gandesc ca arcurile metalice rezista mai bine in timp. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu mi-am luat din aia cu "memorie", o am de prin noiembrie, doar, sunt inca multumit de ea. Ce m-a incantat foarte mult este ca se poate scoate husa pentru a fi spalata.
In fine, am luat-o dintr-un magazin din galeria fostului real (actual Auchan) de pe Th. Pallady. |
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
"memoria" la cele mai multe este un burete de vreo 2-3 cm, ca sa simti ceva trebuie sa fie de vreo 5 cm.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
in traducere libera: trebuie sa fie cam 1.000 de euro.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Mai da-le-n plm de saltele. Ce naiba stie sa faca de 3000 de lei?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tribunu, la mobexpert ce ai gasit?
ps o saltea relaxa pe care sa o schimbi la 2-3 ani nu te coafeaza? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca ai probleme cu coloana, incearca (mai la vara) sa dormi macar o saptamana pe un izopren (8-12 mm), pe podea; face minuni (am testat mai demult). Mai nasol in primele 2 nopti, dar dupa aia "it rulz".
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tribunul |
![]()
|
Eu zic ca patul nu trebuie sa fie drept si tare ( ca o scandura) pt. ca, coloana nu-i dreapta.
Am probleme cu spatele dar nu ma pot odihni pe un pat tare. Salteaua trebuie sa te lasa sa te scufunzi putin mai ales in zona "fundului/soldurilor", acolo unde corpul preseaza mai tare, si tot acolo salteau trebuie sa aibe o constructie mai dura, ca acolo se uzeaza cel mai repede si mai tare. La mobexpert nu am fost, am fost doar la ikea, special pt. asta cu arcuri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Lasa-o p-aia cu memoria. Cauta modele ortopedice si/sau superortopedice. 15 ani de folosinta si inca se tine bine. Singura parte naspa e ca n-are 2 fete pt vara si iarna.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
tribunul |
![]()
|
Asta cu 2 fete, e hotie de marketing pe fata.
Saltelele trebuie sa fie rotite/intoarse periodic, asta mi-a placut la aia de la ikea ca nu trebuie s-o rotesti/intorci. Memori ala de 5 cm, daca-i de calitate, face toti banii. Acum toate saltelele sunt ortopedice. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Alydor @ 20 Mar 2014, 17:29) Deocamdata, mie mi se pare cea mai buna alegere la banii acestia. E de fermitate medie, are spuma cu memorie, ioni de Ag si alte parascovenii. Ramane de vazut cum se comporta in timp. QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 17:32) Se poate, ca la livrare(cumparare) salteaua vine ambalata bine, rasucita, astfel ca e recomandat sa o lasi 24h la aerisit. Si asa am procedat. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 17:01) Ideea ie ca io caut o saltea cu arcuri metalice, care sa reziste in timp, cele pe burete oricat de bune ar fi se deformeaza in timp. Ma gandesc ca arcurile metalice rezista mai bine in timp. Nus' ce sa zic. O spuma buna s-ar putea sa-si mentina mai bine elasticitatea pe termen lung. QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 17:10) "memoria" la cele mai multe este un burete de vreo 2-3 cm, ca sa simti ceva trebuie sa fie de vreo 5 cm. Corect, minim 4 cm. QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 18:04) Cica studiile arata ca o saltea de duritate medie e solutia optima pentru odihna si sanatate. QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 19:08) Saltelele trebuie sa fie rotite/intoarse periodic, asta mi-a placut la aia de la ikea ca nu trebuie s-o rotesti/intorci. Astea cu memorie au memoria pe o singura parte, n-ai ce sa rotesti la ele. QUOTE(AR-18-MOS @ 20 Mar 2014, 21:16) Dormeo cu 2 cm de memorie? Exista pe piata destule saltele absolut similare, la jumatate de pret. Dar alea n-au reclama tv de dimineata pana seara. This post has been edited by cdadan: 20 Mar 2014, 22:12 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 20 Mar 2014, 23:11) Dormeo cu 2 cm de memorie? Exista pe piata destule saltele absolut similare, la jumatate de pret. Dar alea n-au reclama tv de dimineata pana seara. Nu prea am vazut altceva care sa-mi fure ochii, plus ca nici nu am stat sa caut prea mult. Am fost in show-room, m-am intins in pat, mi-a placut si am cumparat-o. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Mar 2014, 22:22 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La o saltea ce ar putea sa-ti fure ochii? Ambalajul?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Mar 2014, 18:04) Salteaua trebuie sa te lasa sa te scufunzi putin mai ales in zona "fundului/soldurilor", acolo unde corpul preseaza mai tare, si tot acolo salteau trebuie sa aibe o constructie mai dura, ca acolo se uzeaza cel mai repede si mai tare. Experienta mea spune ca saltelele care iau forma corpului nu sunt chiar asa bune, pentru ca relaxeaza foarte mult niste muschi aductori, ceea ce duce in timp la scurtarea lor, ceea ce produce o tragere suplimentara de curbura lobara a coloanei in situatii mai de efort (de ex. mers mai mult) => un fel de lordoza. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:00 |