Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
![]() ![]() ![]() |
Dacia SUV, Primul SUV de la Renault
catala2k |
![]()
|
||
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. ;)
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu cred ca anul asta o sa apara un Sandero Cross ce va avea protectii aripi, praguri noi si bare sus pe pavilion.
Va avea pasajele de roata marite si o suspensie putin diferita. Totodata mai cred ca SUV-ul de la Dacia va aparea in varianta 4x2 la sfarsitul anului 2009 si in varianta 4x4 in anul 2010. Mai devreme cam greu sa il vedem pentru ca deocamdata d'abia se lucreaza la constructia sectiei de productie a SUV-ului. P.S. Masinile sunt produse uneori si asteapta zile bune in parcul uzinei de la Mioveni pentru ca sunt niste jaloane de trecut in tot proiectul de productie al unui autovehicul, ca de exemplu acordul de vanzare. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Anul asta? N-am nimic impotriva dar mi se pare cam ciudat sa lanseze de Craciun ceva. Sa vedem...
O colega de serviciu mi-a spus ca dealerul Renault din localitatea ei are rude in Brazilia si si-a adus de acolo un Renault Stepway de care se arata foarte incantata si spunea ca arata superb. Eu inca nu l-am vazut dar poate imi iese in cale ![]() |
--------------------
---
----
----
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(alinakes @ 15 Dec 2008, 09:45) Eu cred ca anul asta o sa apara un Sandero Cross ce va avea protectii aripi, praguri noi si bare sus pe pavilion. eu "cred" ca s-a renuntat la proiectul Sandero Stepway pentru Europa... ![]() crezi ca astia de la Renault sunt asa de prosti sa-si dea cu barda-n c....? sau ma rog, era cat-p'aci sa dea dovada de o asemenea prostie!.... QUOTE(Dacia Linuxis @ 15 Dec 2008, 14:40) O colega de serviciu mi-a spus ca dealerul Renault din localitatea ei are rude in Brazilia si si-a adus de acolo un Renault Stepway de care se arata foarte incantata si spunea ca arata superb. dealerul Renault din localitatea ei are rude in Brazilia? ce tareeeee!.... ![]() PS: dealerul Renault din localitatea mea are rude in uzina de la Mioveni ![]() eu "cred" ca nu-l poate inmatricula in Romania deoarece acesta este un Euro3... ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 15 Dec 2008, 17:27 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
@Loganel_AG: Dealerul respectiv nici nu are vreun interes sa inmatriculeze masina in Romania. E deja inmatriculata in Germania
![]() ![]() Scuze de off-topic ![]() |
--------------------
---
----
----
|
|
alinakes |
![]()
|
QUOTE(Loganel_AG @ 15 Dec 2008, 16:21) eu "cred" ca s-a renuntat la proiectul Sandero Stepway pentru Europa... ![]() crezi ca astia de la Renault sunt asa de prosti sa-si dea cu barda-n c....? sau ma rog, era cat-p'aci sa dea dovada de o asemenea prostie!.... Poate ca sunt asa de prosti pentru vreo 10.000 de vehicule cat au in plan ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 16 Dec 2008, 15:52) poate ca nu vor sa arunce pe aceeasi piata (Europa) doua autovehicule (ma refer la SUV-ul 4X2) aproximativ identice sa se bata-ntre ele... ![]() de exemplu tu daca ai avea doi baieti si ai vrea ca unul dintre ei sa fie bun la bataie; cum l-ai antrena pe acesta, l-ai pune sa se bata cu frate'so sau l-ai pune pe acesta sa-se bata cu baiatu' lu' vecinu' ![]() PS: stiu, ciudat exemplu dar cred ca acum ai inteles ideea..... ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 16 Dec 2008, 16:50 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
alinakes |
![]()
|
@Loganel_AG B Cross si SUV-ul nu sunt asemanatoare.
Vor fi 2 masini total diferite. Numai ca modificarea unui Sandero este relativ simpla pentru a testa gustul oamenilor pentru un Dacia 4x4. Si apoi toata lumea stie ca piata din Romania nu este reprezentativa. Romanii au gusturi dintre cele mai bizare. Si totodata poti paria pe atractia romanilor pentru 4x4 mai ales daca "un gip nou iese in jur de cinspe mii ieuro" ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Corectie: "un gip" de la Dacia! Daca mie imi scartaie scaunele dupa 30k de mers pe sosea sunt curios cum or sa sune pe SUV dupa 50km de "off-road".
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
exagerezi... nu ai Mercedes
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ok, si legatura e ...?
|
--------------------
No
Reno
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai intreaba-te pe tine, ca tu o dai cu scirtaitul...
Altii nu se mai pling... Ma dau zi de zi cu masini mult mai scumpe (Mitsu) si fiecare e un cazan in felul ei, mai putin cele speciale (EVO, CZT) La toate apar zdranganeli, scartaieli, zgomote suparatoare, asa ca nu te mai lega de maruntisuri. Cind va aparea SUV Dacia, sa te concentrezi asupra mecanicii si asupra capacitatilor ei de trecere in teren greu. Nu mai fiti asa circotasi, ca eu inca n-am vazut o masina in nivelul asta de pret care sa merite mai mult decit un Lighean. |
--------------------
D
Logan
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.212 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa faci un review scurt la oulander?
mai ales dpdv off-road? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Dsign |
![]()
|
OK dpdv al capacitatii de trecere, insa doar pentru drumuri neamenajate si escapade in natura cu familia. Se poate selecta 4wd high sau low, un punct in plus fata de alte SUV-uri, pentru ca poti cupla puntea spate (trage cu fata in mod 2wd) atunci cind vrei tu, si nu cind vrea masina...
Protectie slaba pe sub masina, scuturi de plastic, dotare slaba la modelele de jos, ok la modelele mai scumpe, ok ca si fiabilitate, numi se pare ceva impresionant, adica dupa ce mergi cu asa ceva nu ramai cu acel zimbet de multumire din coltul gurii (ca la un Colt CZT sau CZC spre ex) Cei care au de strabatut terenuri greu accesibile, trasee forestiere si rampe abrupte (de ex firmele care fac intretinerea antenelor de telefonie din munti) aleg L200, sasiu rigid, separat, punte spate rigida, reductor, cutie de transfer, etc... Daca ar fi sa am nevoie de o masina de iesit pe drumuri neasfaltate, la pic-nic sau la munte, as astepta Dacia, n-as plati pt un Outlander. Parerea mea Scuze de off-topic |
--------------------
D
Logan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 17 Dec 2008, 15:03) pai intreaba-te pe tine, ca tu o dai cu scirtaitul... Altii nu se mai pling... Ma dau zi de zi cu masini mult mai scumpe (Mitsu) si fiecare e un cazan in felul ei, mai putin cele speciale (EVO, CZT) La toate apar zdranganeli, scartaieli, zgomote suparatoare, asa ca nu te mai lega de maruntisuri. Cind va aparea SUV Dacia, sa te concentrezi asupra mecanicii si asupra capacitatilor ei de trecere in teren greu. Nu mai fiti asa circotasi, ca eu inca n-am vazut o masina in nivelul asta de pret care sa merite mai mult decit un Lighean. Ok, corect, la nivelul asta de pret asa e, dar tot il gasesc enervant (scartaitul). Ideea era ca daca nu fac ceva sa rezolve chestia asta o sa scartaie de la primii km in teren. Oricum, astept sa vad ce scot, s-ar putea chiar sa dea lovitura, in contextul actual, dar n-ar strica sa mai umble nitel si pe la calitatea fabricatiei. |
--------------------
No
Reno
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
mi-a zis azi cineva care l-a vazut, ca arata ca o adevarata masina SUV si ca oglinzile laterale vor fi putin mai mari ca cele de MCV... cica se apropie ca dimensiuni de Honda CRV
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
post de pe softpedia. E bine de stiut ca tomcat e lemondemon, is curios daca si de data asta minte ca porcu, asa cum a mintit in privinta s-classului:
QUOTE Am vazut Loganul SUV, pe platforma "secreta" de prototipuri de la Mioveni si arata aproape la fel cu asta: Diferenta fara de poza: -Luneta nu se deschide si este clasica(cum este la Sandero) -Bara spate are alt model, mai usor de stantat si nu are elementul argintiu central -Stopurile ca format sunt identice, ca material, sunt diferite fata de ce este aici. Oricum, sa zicem 90% din proiect este ca in poza.Partea buna este ca arata acceptabil, destul de masina pentru o Dacia.Partea proasta sunt motorizarile 1.5dCI si 1.6 16v.Partea buna ca are 4x4 de la Xtrail Clasic. O sa fie lansata in primavara-vara aceasta. Attached thumbnail(s) logan1ep9.png ( Size: 515.35k ) Number of downloads: 1621 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
cred ca un link era bun aici...
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
Qashqai + volvo + tiguan....
Ce facem frate, mai avem putin si ii copiem pe chinezi! Doar sa ii copiem si la vanzari si la target si gata avem o noua marca DA CHI AA. Oricum low-costul arata bine chiar daca e compilatie! |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
niniz22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 09 ![]() |
QUOTE -Bara spate are alt model, mai usor de stantat si nu are elementul argintiu central -Stopurile ca format sunt identice, ca material, sunt diferite fata de ce este aici. Oricum, sa zicem 90% din proiect este ca in poza.Partea buna este ca arata acceptabil, destul de masina pentru o Dacia.Partea proasta sunt motorizarile 1.5dCI si 1.6 16v. Dupa afirmatiile care le face baiatul asta se intelege ca a vazut masina gata echipata.....ceea ce este imposibil din moment ce este doar in stadiul de proiect |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ph2
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca acu' un an deja umbla pe strada mule-ul care testa platforma tehnica a Daciei SUV, ma indoiesc ca la momentul actual mai e doar la stadiul de proiect.
This post has been edited by Stefan: 12 Jan 2009, 19:30 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Precis nu mai e in stadiul de proiect, pe strada si pe langa Mioveni e mereu Loganu ala alb cu sasiu 4x4 pe care se face SUV-ul.Si eu am auzit ca sunt la uzina cateva pentru teste.Oricum anul asta o sa le avem de cumparat.
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
niniz22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 January 09 ![]() |
OK pentru productie este deabea la inceputul lui 2010, si va spun sigur ca nimeni nu a vazut inca unul echipat complet. Caroseriile sunt in fabrica pentru calibrarea procesului de vospire dar numai cativa oameni au vazut cum arata stopurile si din ce materiale sunt.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Ph2
|
|
Dsign |
![]()
|
ceva ceva se gaseste prin subsolurile Reno Romania, numai ca n-a visat nimeni nimic colorat
|
--------------------
D
Logan
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
http://www.ziaresireviste.ro/index.php?pag...ils=on&id=17250
se pare ca acesta poza cu macheta de SUV, se apropie foarte mult de realitate... ![]() PS: doar ca farurile sunt putin mai agresive (stil SUV) This post has been edited by Loganel_AG: 14 Jan 2009, 18:13 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
Garett |
![]()
|
Ce intelegi prin "faruri agresive" singurul pe care-l stiu eu asa e Kuga, si nu cred ca o sa semene!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Dsign |
![]()
|
Un fel de Tucson, ce Opelu' meu Antara !!!
|
--------------------
D
Logan
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Daca pretul vehiculat de 15000 euro este pentru varianta 4x4 full atunci e bine,in caz contrar nu vad bine acest proiect!
Cine a avut bani de SUV nu a asteptat anul 2010 pentru a scoate Dacia asa ceva iar romanasul de rand cu un salariu de 1000-1500 lei nu poate decat sa viseze la el! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:22 |