DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Faza scurta-Nu merge

adilimbau88
post 31 Aug 2008, 18:21
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna , am o Dacia 1310 model 1996. Am avut de mult timp probleme cu blocul de lumini, nu facea contact pe faza scurta...l-am desfacut de multe ori...in cele din urma a mers, dar uneori cand nu mergea era necesar sa ating putin cablul de sub bord care facea legatura la faza scurta. Intr-o seara insa cand am tras de cablul respectiv..s-a aprins faza scurta si imediat s-a stins. Am deschis blocul de lumini, nu parea sa faca contact deloc, am verificat becurile, pare in regula, sigurantele de asemenea nu par sa aibe probleme. Chiar nu stiu ce sa mai fac, mai ales ca am schimbat si un alt bloc de lumini, intr-adevar nu era nou dar m-am gandit ca ar fi neobisnuit sa aibe aceeasi problema. Orice sfat e binevenit. Multumesc

--------------------
Dacia 1310 1996 - tm04ddg
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
scania
post 31 Aug 2008, 18:29
Post #2

SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP

From: Curtea de Arges

Daca zici ca becurile , sigurantele sunt ok si ai schimbat si blocul de lumini si tot asa face.... problema cred ca este pe cablaj....verifica releele de protectie daca ai montate asa ceva, daca ai de obicei sunt montate pe contra aripa din stanga prin drept bobinei de inductie

--------------------
EX. Dacia nova GT 1998 - AG08UNN
In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ciprianeduard
post 1 Sep 2008, 21:04
Post #3

Membru agitat

From: PLOIESTI

Scania , acel releu de care zici tu alimenteaza numai farurile din centru la cele cu 4 faruri ( nu e valabil si la CN) . Iar pentru 88 incearca sa pui plus ( adica de la surubul ala de cheie de 8 de la blocul de lumini ) direct la firul galben ( de la faza scurta ) de la mufa blocului de lumini , daca se aprinde schimba blocul de lumini ( e ars ) daca nu vezi sa nu fie tabloul de sicurante topit si sa nu mai faca contact prin nitul ala ( scoate firul galben ala singur si pune-l langa unul dinn celelalte doua galbene si daca se aprinde o parte a fazei inseamna ce e tabloul nasol . Ai cumva becuri de 100W pe ea?

--------------------
Dacia MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI 2008, 2004 - ......
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 20:32
Forum Renault