Vreau sa pun alt motor pe Logan, - din alt topic -
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa pun alt motor pe Logan, - din alt topic -
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre, nici nu conteaza, ca la rar merge cu a lui originala
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Carry on! (nu are sens sa zic cum se face un proiect de genul asta ca nu merita.. oricum trebuie pasiune, cunostinte (mai ales), si bani de investit. Fara una din ele nu o sa iasa niciodata ceva decent).. aici lipsesc cu desavarsire si cunostintele si se pare ca si bugetul e un pic gatuit, iar pasiunea nu am vazut sa existe in mod deosebit.. ___________ Now serious: ia o troaca sh cu multi cai si ai rezolvat problema (calibra/supra/ursulet/golf gti/etc) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
N0mak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 18 August 08 ![]() |
pai normal ca omul spera din moment ce sunt alti destepti care ii dau apa la moara si il "sfatuiesc" cum ar trebui sa faca.in concluzie valmotor2 ne-am distrat copios cu ideile tale,dar esti praf.imi pare rau pentru tine.
|
--------------------
VW Golf 1.9 TDI
Dacia Logan 1.6 MPI
2007
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Radeti degeaba ! Daca se cumpara un motor de renault din aceeasi gama se va potrivi perfect si cu putine batai de cap !
Asa ca valmotor2, du-te la dezmembrari si cauta motorul mult visat !!! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 26 Aug 2008, 10:18) Radeti degeaba ! Ba nu radem deloc degeaba, amicu' nostru nu o sa faca in veci ce viseaza el aici...nu are nici cunostiintele necesare, nici banii necesari, ...e doar un pusti care crede ca tot ce zboara se mananca ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Valmotor2, de curiozitate intreb, cum te-ai gandit sa faci cu instalatia electrica?
De exemplu cum te-ai gandit sa instalezi motorul cu UCE injectie? Presupun ca instalezi cu UCE injectie personal (al motorului) nu cu cel care exista acum pe masina. Daca da, cum te-ai gandit sa il legi la UCH? Schimbi si UCH-ul? Sau il ti pe cel vechi? Dar daca UCE injectie nou suporta CAN bus si nu transmite pe fire separate, ce faci cu indicatoarele de pe bord? Cum legi martorii si ceasurile la noua instaltie electrica (care e pe CAN-bus)? Dar UCE airbag cum il conectezi? Si daca planetarele sunt de alte dimensiuni din cauza pozitiei cutiei de pe motorul nou, ce faci, le schimbi si pe ele? Atunci daca cumva nu pica la caneluri (au numar diferit dfe caneluri)? Schimbi si portfuzetele cu totul? Ca-s diferite ele de la diesel la benzinar pe logan, d-apai de la logan la laguna... Si daca se intampla ca sa ai o cutie pe cabluri la laguna, crezi ca reusesti sa modifici zona pentru prinderea blocului de comanda a cutiei? Si cu rezervorul cum te-ai gandit sa faci? Merge pusa instalatia de pe laguna? Sau pui instalatia de pe logan ca sa alimentezi motorul de laguna, cu tot cu radiator de racire? (alti bani alta distractie) As fi si eu curios cum vezi dezvoltarea proietului din punct de vedere electric, daca se poate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Domnu' klaus nu crezi ca pui prea multe intrebari? El nu are timp si chef sa caute. El ia motoru din dezmembrari il pune pe masina si cand merge la ITP il schimba din nou, ce nu-i acelasi lucru ca si cum ar schimba un cd-player?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE El ia motoru din dezmembrari il pune pe masina si cand merge la ITP il schimba din nou, ce nu-i acelasi lucru ca si cum ar schimba un cd-player? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ba cum sa nu, pai nu stiai bre' ca are mufa iso si 2, 3 tevi, ce mare branza ![]() oare pana unde 'om ajunge? ![]() This post has been edited by speed_fane: 26 Aug 2008, 13:10 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 26 Aug 2008, 13:42) Domnu' klaus nu crezi ca pui prea multe intrebari? El nu are timp si chef sa caute. El ia motoru din dezmembrari il pune pe masina si cand merge la ITP il schimba din nou, ce nu-i acelasi lucru ca si cum ar schimba un cd-player? Ce aveti mai cu omul? Poate vrea sa puna si el TDI la Logan ca deh e la moda acum. ![]() This post has been edited by ionutctn: 26 Aug 2008, 13:20 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OAP |
![]()
|
Eu n-am nimic cu omu' eu am ceva cu moderatorii ca nu muta topicul asta la cafenea sa putem da indicatiile cele mai 'fiabile'
![]() |
--------------------
.
.
|
|
OldMan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 8 April 05 ![]() |
pentru Valmotor2, cred ca varianta de mai jos te satisface pe deplin si rezolvi cu cei 1500 de euroi pe care-i pentru investitie si rezolvi si tractiunea pe spate fara ax cardanic, numai cu o oiste.
This post has been edited by OldMan: 26 Aug 2008, 14:05 Attached thumbnail(s) normal_tuning_de_mare_clasa.jpg ( Size: 38.64k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Logan
1,5 dci ABS plus
2007
- SV-91-KUL
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
N0mak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 18 August 08 ![]() |
Mare e gradina ta Doamne.si-a luat copilu' logan si crede ca are avion
![]() |
--------------------
VW Golf 1.9 TDI
Dacia Logan 1.6 MPI
2007
|
|
OAP |
![]()
|
n-are bre, da vrea sa-l faca
![]() |
--------------------
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Loganul sleeper si diesel.... Doamne, la ce-l duce mintea pe roman!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
![]() ...plecat cu sorcova Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Valmotor2 @ 23 Aug 2008, 23:12) Este obositor sa ma apuc sa citesc de la cap la coada acest topic stufos! Am sa trec direct la subiect ... Ma intereseaza motor + cutie care sa se potriveasca pe logan ... ma gandesc sa fac un transplant, ca deja am schimbat suspensiile, si cauciucurile mult mai bune fata cu ce era echipata, acum sunt in cautare dupa motor. Un minim 140 cp - maxim 180 cp ( nu am chef sa stau sa o fac tractiune spate mai ales ca nu dispun de finante) ... acum nu stiu cat ma tin planetarele, pivoti la asemenea putere si vor cei de cauza sa imi spuna si mie mai multe detali ... cum sunt prinderiile de exemplu de la renault laguna mai ales cel disel de 150 cp? si bineinteles dupa puterea motorului o sa schimb si franele ... dar mai intai de toate sa gasesc un motor si o cutie ... Ie grele treburile astea...totusi o sa iasa ceva cul. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Aug 2008, 13:34) Daca da, cum te-ai gandit sa il legi la UCH? [...] Dar daca UCE injectie nou suporta CAN bus si nu transmite pe fire separate Auzi mah, crezi ca mai conteaza si verlogul pe langa ce ai spus tu acolo? Dar rezolva el, pune VERLOG3 si nu-i mai pleaca in veci ... ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
da' halatu', cat e halatu'? Nu exista topic mai haois ca asta. Inchideti-l repede sa nu se molipseasca si altii!!
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
- BV14PYN Renault Clio 2 1.4 16v [B]BVA Privilege[/B]
EX- Renault Laguna 2 phase 2 INITIALE PARIS 173 cp |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
E perfect, doar ca la accelerare va rupe planetarele, in rest, cum spuneam, perfect pentru a-mi inveseli seara.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
spyball74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 February 05 ![]() |
" Un minim 140 cp - maxim 180 cp ( nu am chef sa stau sa o fac tractiune spate mai ales ca nu dispun de finante) .."
Da' de ce nu incerci un 200CP ???? Ca se poate cu tractiune fata ..... nu trebe cardan si alte alea. Si nu costa mult motoarele alea .... (tot Renault). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5 DCI 85CP
2007 Dynamique Renault 25 V6 Turbo 205CP - 1990
Skoda Fabia Combi 1,4 TDI - 2008 |
|
OAP |
![]()
|
Oare merge sa puna motorul in portbagaj, al doilea ma refer. Nici nu il mai da jos pe cel original, doar ii scoate planetarele sa nu le uzeze. ii face tractiunea pe spate iar cand merge la itp prezinta motorul original. iarna pot fii cuplate amandoua motoarele si are si tractiune integrala.
PS postul nu e off topic e doar in spiritul topicului, eu zic ca se poate |
--------------------
.
.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
se poate.. de exemplu ansamblul de motor-transmisie-suspensie-roti-etc la smart (fortwo), este prins in 4 suruburi si se poate da jos destul de usor
Acuma montatul pe o dacie e alta poveste.. trebuie marit ecartamentul (si toate modificarile impuse, planetare mai lungi, etc), sistemul de management al motorului e un pic mai buclucas, dar e bine ca are cutie (semi)automata si poti sa adaptezi un "electronic shifter", acceleratia are un senzor rezistiv de pozitie (un potentiometru). Mai trebuiesc adaptate franele pentru puntea de smart, si apoi trebuie ajustata puterea dezvoltata de cele 2 motoare.. cel original ramane, dar ala din spate e cam subnutrit.. ar trebui pe spate sa aiba minim 100-120 de cai. Acuma varianta asta are niste hibe: pretul este foarte mare pt pisele astea si mai trebuie sa modifici zdravan motorasul de la titirez(smart) ca sa ai ceva mai multi cai pentru 4x4. Apoi intervine un motoflex, niste sudura zdarvana si ranforsari si prinderi pentru potrivirea unei astfel de punti. (pe aceeasi idee poate gasesi toata partea propulsoare + puntea spate aferenta de pe la un porsche 911..) Oricum tot fantezie ramane. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fantezia voastra trebuie sa aiba si un sistem de sincronizare intre punti.
Da porcul de la tara unde il mai pun? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sau mai bine ia spatele de la o Dacie 1100, ii pune turbo si sa vezi ce racheta iese!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scarpheap challange, asta iese!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie 4x4. Leon Cupra are 240 CP si trage numai fata. GTI-ul are 200 CP si trage numai fata si exemplele pot continua. Acum depinde ce planetare au pe ele.
This post has been edited by ionutctn: 27 Aug 2008, 11:23 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Porcul sta pe bancheta din spate... sau in cazul unora, pe scaunul soferului.
Un Smart Fortwo 0.5 turbo SH e aprox. 1500euro. Opreste motorul si vinde restul pieselor si recupereaza o parte din bani, ca sa aiba bani de modificari. Cu cipciriptuning atat la motorul de sub capota cat si la cel din porbagaj se ajunge la 150CP. LASER, frate!! ![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 27 Aug 2008, 12:55) Cred ca doar in fata, pe unul din scaune, se pune porcul , ca pe bancheta din spate trebuie pus atelierul service mobil(cu generator, flex, autogen, cleste, baloti de sarma) ca la ce improvizatie de masina faceti, sigur va va folosi. ![]() Diamant frate ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Aug 2008, 12:09 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:42 |