pastrare numere, masina radiata
![]() ![]() ![]() |
pastrare numere, masina radiata
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Din cate stiu, trebuie sa platesti o taxa de retinere (rezervare) a numerelor, astfel incat ele sa nu fie date altuia. Rezervarea se face pe 12 luni.
Eu nu am facut asta, dar am auzit vorbind niste baieti in fata mea, la inmatriculari. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 22 Aug 2008, 16:37) Din cate stiu, trebuie sa platesti o taxa de retinere (rezervare) a numerelor, astfel incat ele sa nu fie date altuia. Rezervarea se face pe 12 luni. Eu nu am facut asta, dar am auzit vorbind niste baieti in fata mea, la inmatriculari. Bafta! Exact asa se face! Asa am facut si eu! Inainte de a vinde vechea masina, am platit la Politie o taxa de rezervare a numerelor pe o perioada de un an de zile. Taxa e modica (cateva zeci de lei). |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate plati si la Trezoreria sectorului in care domiciliezi!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Asa o fi, habar nu am, dar eu unul nu am fost masochist sa ma duc pe la
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
masochist, nemasochist...tot acolo ajungi...si nu de putine ori
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Dar daca pe fisa de radiere am optat ca pastrez numerele si acum m am rasgandit inainte sa predau dosarul pentru ca nu vreau sa mai opresc numerele le pot preda desi la rubrica mentiuni este specificat:PASTRARE NUMERE
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
taxa este de 30lei pentru rezervare, dar daca vrei sa iti faca alte numere (noi aceleasi) trebuie sa mai dai 40lei :|
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:58 |