sticla(plastic) stop spate, vreau explicatii
![]() ![]() ![]() |
sticla(plastic) stop spate, vreau explicatii
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.760 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) Img276.jpg ( Size: 139.27k ) Number of downloads: 291 |
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
psychoo, asa au ajuns si ale mele, sunt din cauza becurilor si distanta prea mica dintre bec si platic.
Eu am schimbat becurile cu leduri si nu se mai incalzeste absolut deloc, inca adanciturile au ramas ![]() Toate bune. |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.760 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
atunci nu ar fi trebuit sa apara problema din 2004 pana in 2008? si nu ar fi trebuit sa apara si in partea dreapta?
prima data m`am gandit si eu la posibilitatea asta...dar sunt totusi 4 ani!!! acolo nu s`a umblat ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am eu o tripla de stanga spate intreaga, care vrea !?....
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
psychoo, caldura mare isi spune cuvantul ...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am vazut si eu chestia asta la mai multe Solenze,nu stiu exact de la ce poate fi.Explicatia cea mai plauzibila ar fi cea data mai sus.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit si io tot pe partea stanga si mia zis cineva sa desfac stopu si sa lipesc partea metalica de pe lampa ca sa desprins/rupt din niste cleme si atinge becu de plasticul exterior..
Io lam lipit sa vad dak se mai deformeaza mai rau acuma.. |
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Am patit-o si eu anu trecut...
Masina o am din 2005 iar anu trecut dupa o zi de gratar la Cheia la intoarcere am patit-o. Masina a stat in soare toata ziua, am trecut si printr-o apa si am coborat serpentinele. Nu stiu care din aceste 3 fenomene au contat...dar de atunci asa au ramas. Becurile sunt cele originale...nu am umblat la Tripleta....singura chestie "extra" ar fi trecutul prin apa....ca in rest masina a mai stat in soare..am coborat transfagarasanu (deci am folosit frana mult mai mult ca pe cheia)...si nu am avut probleme. Nu pot sa imi explic cauza ...dar ambele triplete le am deformate din acea zi :-( . Un singur lucru pot sa iti spun sigur....NU E O MANA CRIMINALA.....e Dacia. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Am eu o tripla de stanga spate intreaga, care vrea !?....
Pune poze cu tripla de pe stanga.Si pretul.Sunt interesat! |
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
psyho, eu am fost chiar la cei de la dacia si i-am intrebat de ce s-au deformat (la mine sunt amandoua, zici ca asa este din fabrica), si au spus cei de acolo ca din cauza la caldura de afara si cea de la becuri.
eu spun sa dam vina pe politie ca ei ne obliga sa mergem cu faza scurta si pe caldurile astea:)) |
--------------------
Dacia
Solenza
- CL 09 BRI
2004/Confort
|
|
psychoo |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri tuturor.
ce pot sa zic...am ramas fara cuvinte. nici nu stiu daca sa`l inlocuiesc sau sa`l las asa...imi tot vin in cap imagini cu dacii berline cu stopurile spalacite de la soare si ma gandesc sa nu fie la fel cu piesele de schimb si la solenza...deocamdata ramane asa ca nu ma dau banii afara din casa. ![]() multumesc inca o data pentru raspunsuri. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(birkof @ 22 Aug 2008, 12:39) psychoo, asa au ajuns si ale mele, sunt din cauza becurilor si distanta prea mica dintre bec si platic. Eu am schimbat becurile cu leduri si nu se mai incalzeste absolut deloc, inca adanciturile au ramas ![]() Toate bune. birkof, nu ai si tu poze cu ledurile alea, ca ma intereseaza si pe mine... |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit si la a mea, in dreapta, nici nu observasem.....
Concluzie: asa face toate.. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:22 |