Pantofi cu degete, vreau sa-mi iau, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Pantofi cu degete, vreau sa-mi iau, ce parere aveti?
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si daca calci pe un cui ?
![]() Si eu am ceva asemanator (fara degete ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 Mar 2009, 23:25) Si daca calci pe un cui ? ![]() Si eu am ceva asemanator (fara degete ![]() ,,Daca calci"pe un cui cu altfel de incaltaminte?Sa stiti ca in realitate talpa e mult mai groasa si rezistenta,decat pare... NU recomand comenzile online pt. asa ceva...trebuie mers la ,,sursa",poti proba,nr. sunt normale,deci daca porti 40,40 trebuie sa fie si ,,manusile de picioare ":ad sub masa: . Eu ca sa cumpar doua perechi,am pierdut cca 2 ore...nu toate modelele pot fi purtate,mai este un model ceva mai ieftin,la 340 ron,dar este super decupat si,parerea mea ca nu prea se potrivesc,mai ales la barbati. Nu ma dadeau banii ,,afara din casa",dar ma ,,mancat" sa-i arat nevestei ,,noua moda",si ma stresa zi de zi:,,cand imi iei?"... Am stat incaltat cu ei cam 3 ore...picior relaxat,nu jeneaza...cam scumpi,dar asta e.. Aceste ,,manusi",eu asa le zic,nu sunt pt. strada concepute...au alta destinatie la baza.(nu ca nu merg si pe strada) De ce se numea magazinul :,,Military Shop"???trageti voi concluzia... This post has been edited by Banu1974: 25 Mar 2009, 07:53 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica trebuie sa te duci sa-i probezi, cred ca e o placere sa faci schimb de ciuperci(sau ce s-o mai gasi la unii printre degete) cu aia ce i-au probat inainte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
cred ca sunt fooooooaaaaarte comozi,....... mai ales cand dai cu degetele alea,mai ales ala mic, de marginea la pat sau alta muchie colturoasa
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
La acesti pantofi cu degete, iti trebuie neaparat si sosete cu degete, nu ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu nu inteleg care-i faza: daca sunt de purtat prin casa, nu poti sa stai in picioarele goale, pe gratis, in casa??
![]() What's the point in a da 400 RON pe o chestie pe care o ai de la natura? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu esti in trend cu picoarele goale, si in plus poate o fi mai rece la unii in casa, prea mare intretinerea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
dar cum o fi,te poti scarpina intre degete (incaltat bine-nteles)?
This post has been edited by Cristi T: 25 Mar 2009, 20:41 |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Astept cu nerabdare prima pereche de bocanci cu degete.
Totusi merita extravaganta asta, la pretul ala?! Stiam de astfel de incaltari de la japonezi. Ei sunt in cautare de senzatii tari si au lansat primi moda cizmelor din cauciuc "5 fingers". Sunt convins ca o sa va arate lumea cu degetu' si o sa se inchine babele la greu in preajma voastra. Poate puneti de un fun club! This post has been edited by george_slz: 25 Mar 2009, 21:20 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Garett @ 25 Mar 2009, 18:36) Eu nu inteleg care-i faza: daca sunt de purtat prin casa, nu poti sa stai in picioarele goale, pe gratis, in casa?? ![]() What's the point in a da 400 RON pe o chestie pe care o ai de la natura? Nu sunt de purtat prin casa... This post has been edited by Banu1974: 25 Mar 2009, 21:34 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dupa mine - traim intr-o lume dominata de fatade, si de figuri. O lume incare "Tolea" si "Nichita" devin persoane publice, o lume in care daca n-ai poseta "Vuiton" si ochelari de soare D&G (si, se intelege, ii porti in metrou) n-ai valoare.
O parte din vina apartine sistemului format din mass media, industrie, comert. Dar o parte - si nu mica - e a noastra, care acceptam sa ni se prezinte asmenea non-valori. Sosetele astea cauciucate (sau ce or fi ele) intra in aceasta categorie (ca si deja fumatii "Crocs", carora mai bine li s-ar potrivi denumirea moldoveneasca de "gumari", sau ca baschetii - de o calitate cert mai slaba decit unii chinezesti numiti "Forward" pe care ii aveam in copilarie - dar mult mai scumpi, numiti "Converse AllStars"). Exemplele ar putea sa continue, dar nu asta e rostul.. Traiasca Tolea! (pardon - voiam sa spun crocs.. pardon pantofii cu degete). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(os @ 25 Mar 2009, 21:34) Dupa mine - traim intr-o lume dominata de fatade, si de figuri. O lume incare "Tolea" si "Nichita" devin persoane publice, o lume in care daca n-ai poseta "Vuiton" si ochelari de soare D&G (si, se intelege, ii porti in metrou) n-ai valoare. O parte din vina apartine sistemului format din mass media, industrie, comert. Dar o parte - si nu mica - e a noastra, care acceptam sa ni se prezinte asmenea non-valori. Sosetele astea cauciucate (sau ce or fi ele) intra in aceasta categorie (ca si deja fumatii "Crocs", carora mai bine li s-ar potrivi denumirea moldoveneasca de "gumari", sau ca baschetii - de o calitate cert mai slaba decit unii chinezesti numiti "Forward" pe care ii aveam in copilarie - dar mult mai scumpi, numiti "Converse AllStars"). Exemplele ar putea sa continue, dar nu asta e rostul.. Traiasca Tolea! (pardon - voiam sa spun crocs.. pardon pantofii cu degete). Asta a fost si scopul...nu stiu cati aveti curajul sa iesiti asa pe strada...eu si sotia mea,avem,si crede-ma nu mai am 20 ani. Ideea era ca sunt mai deosebiti,nu conteaza pretul....daca sunt ,,non valoare"..asta e.. Nu te poti kk in gustul omului...nu eu am initiat topicul,eu doar am urmat ,,calea"... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tolea mi se pare chiar baiat, nevasta-sa.... mai bine lasa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le, eu te respect. Nu fiindca ai dat 200 de euro pe (2 perechi) de asa ceva, care in opinia mea nu merita; ci fiindca ai avut nervul sa spui in public ceea ce ai spus ("[...]sunt mai deosebiti, nu conteaza pretul[...]"). Bravo.
PS: sa ne spui citeva impresii asa, dupa vreo doua luni. |
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
credeam ca vorbesti cu mine....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
os |
![]()
|
Marty - tu de unde ai mai aparut? Te si vedeai respectat - dar ai pantofi cu degete? Daca nu, nu vorbesc cu tine... daca da - da'vuitoane, ai?
|
--------------------
.
.
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
nush dc... dar mie mi se face greata cand ii vad....
Am impresia ca atunci cand ma uit la ei, gazda lor vrea sa mi-i bage pe gat, iar apoi sa ma intrebe ce gust au... ![]() Nu-mi plac.... |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
os |
![]()
|
E drept ca la unele chestii cam am atitudine fascistoida - de exemplu la asta cu vuitoanele, si cu Tolea la TV (caci sunt impreuna). Daca te-am ofensat imi cer scuze. Sa ne intelegem: imi cer scuze ca te-am (eventual) ofensat; opiniile mi le pastrez.
|
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am atata treaba azi, totusi :
Ar fi bine sa fim mai rezervati cu negarea. Ca sunt ciudati , da sunt ciudati, dar tocmai asta poate atrage pe cineva. Sincer, si pe mine m-au atras, dealtfel de asta am deschis acest topic. M-am aflat la granita dintre a lua sau nu. Nu am luat, dar nu e timpul trecut. Ce mare branza? Au degete, si? Referitor la pret, fiecare e liber sa arunce banii pe ce vrea el, unii pe telefoane cu pret de masina (de lux), altii pe masini cu pret de vila, sau pe shoping de la Londra, Paris sau cine mai stie de pe unde. Astept cu nerabdare opiniile si intamplarile hazoase narate aici de posesorii de incaltari cu degete. Pont: incercati sa folositi internetul (si acest forum dealtfel, prin topicurile haioase) pentru a va descreti fruntile. Sunt sigur ca ve-ti avea de castigat. ![]() (Azi nu am timp sa stau pe forum, am plecat. Pa.) This post has been edited by logan1.5dci: 26 Mar 2009, 10:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
os-ule, da' de gluma nu mai stii?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 26 Mar 2009, 10:32) Referitor la pret, fiecare e liber sa arunce banii pe ce vrea el, unii pe telefoane cu pret de masina (de lux), altii pe masini cu pret de vila, sau pe shoping de la Londra, Paris sau cine mai stie de pe unde. ..si altii dau un rht de 100 de euro pe o perche de papuci de clown, consolandu-se ca nu arunca banii pe vile, masini de lux, sau shoping la Paris. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Ma ce-ai, iar ai bagat Hexol in masina?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
os |
![]()
|
@Marty - pai n-auzi ca am atitudine fascistoida? Grrrrrrrr....
|
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce fel de moderator avem si noi parte: comunist cu atitudine fascistoida. Am belit belengherul
![]() This post has been edited by ady77: 26 Mar 2009, 15:47 |
--------------------
|
os |
![]()
|
... nu ca s-ar deosebi prea mult una de alta.
|
--------------------
.
.
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 26 Mar 2009, 10:32) Am atata treaba azi, totusi : Ar fi bine sa fim mai rezervati cu negarea. Ca sunt ciudati , da sunt ciudati, dar tocmai asta poate atrage pe cineva. Sincer, si pe mine m-au atras, dealtfel de asta am deschis acest topic. M-am aflat la granita dintre a lua sau nu. Nu am luat, dar nu e timpul trecut. Ce mare branza? Au degete, si? Referitor la pret, fiecare e liber sa arunce banii pe ce vrea el, unii pe telefoane cu pret de masina (de lux), altii pe masini cu pret de vila, sau pe shoping de la Londra, Paris sau cine mai stie de pe unde. Astept cu nerabdare opiniile si intamplarile hazoase narate aici de posesorii de incaltari cu degete. Pont: incercati sa folositi internetul (si acest forum dealtfel, prin topicurile haioase) pentru a va descreti fruntile. Sunt sigur ca ve-ti avea de castigat. ![]() (Azi nu am timp sa stau pe forum, am plecat. Pa.) Numai tu esti de vina... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:12 |