Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Urca cu viteza mare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu viteza mare sa urci tu cu frigiderul tau pe borduri ! Sa faci si poze apoi sa te credem !
Ce sfat tampit ii poti da ! Adica sa-ti faca el varza jantele si cauciucurile , ca sa nu mai vb de altele , ca asa idei tampite ii dai tu ! Metrix : 1. strange bancheta spate bine in suruburile de fixare din portbagaj ; 2. verifica bucsele de la bara stabilizatoare si bucsele in general pe fata ; 3. teste la amortizoare le poti face si tu : te las brusc pe fiecare parte si vezi de cate ori revine masina . Daca balansul se repeta , atunci ar fi cazul sa te gandesti la amortizoare , daca masina coboara si apoi revine o singura data , e totul ok . In timp toate devin mai barci , mai moi , dar trebuie sa-si faca treaba si asa . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
in spate am rezolvat problema montand inre telescoape o bara de rigidizare (o teava) si sa facut liniste urmeaza si pe fata numai ca ma cam incurca carcasa filtrului de aer dar cred ca va urma un filtru sport
![]() |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
pe langa ce s`a mentionat mai sus iti recomand sa verifici si tecile arcurilor. ale mele sunt varza si de fiecare data cand urc sau cobor o bordura se aude un trosnit de arc, iar la denivelari daca ai masina fara incarcatura pe spate face ca toti dracii.
verifica si bucsile de la telescoape. se gasesc in magazine, iar daca nu gasesti se potrivesc bucsi de bascula de berlina. bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:57 |