Paris-Dakar
![]() ![]() ![]() |
Paris-Dakar
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Este rally-raid-ul suprem. Raliul suprem e raliul Finlandei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La teveu poate fi interesant, insa dpdv al unui participant...
http://www.cotidianul.ro/index.php?a=2007&shift=1 |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mai e o fata nevazuta a raliului.. finul meu care sta in japonia are un prieten care a participat la raliu; pe cont propriu poate oricine..
habar n-avea japonezul ca daca abandonezi cursa, ai pus-o, esti fiul ploii... ti se iau legitimatiile ramai fara nimic; noroc ca avea un gps si s-a mai orientat cat de cat; tipu a ramas prin mali parca, l-au atacat bandele, i-au luat tot; japonezul e si genul de om care e foarte credul; el nu-si inchipuie altceva decat ce vede la tv; adica logica e simpla, e ditamai cursa, mediatizata, pazita, ma duc si nu patesc nimic; eroare; si asta nu o afli de nicaieri; ca idee, avea cativa dolari si cateva mii sau zeci de mii de yeni; au luat numai dolarii aia, au aruncat yenii, care valorau mai mult.. |
-------------------- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da interesant!cam cat costa inscrierea in paris-dakar?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
habar n-am...
oricum e de necrezut ce v-am zis.. chiar si mie mi-e greu sa cred, desi cine mi-a zis nu vorbeste aiurea... adicatalea pentru noi e de necrezut.. cu atat mai mult pentru un japonez, care are o incredere oarba in autoritati in gen... |
-------------------- |
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, pt. ca probabil la ei (JP), autoritatiile chiar isi fac treaba
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |