CEL MAI DEZGUSTATOR TUNING!
![]() ![]() ![]() |
CEL MAI DEZGUSTATOR TUNING!
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut un filmulet cu acea 1100. era la o cursa de indemanare. se pare ca, cutia aia e o greutate pt ca lua virajele f bine. oricum mi se pare taranizata masina
s-a mai discutat pe forum despre "bmw"-urile alea This post has been edited by Uncle-Sam: 5 May 2005, 21:12 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Golful arata penibil cu cearceaful ala de spoiler .. pur si simplu penibil ! Trebuiau ceva linii de contrast pe el si atunci poate ca iesea ceva ...
Si acum, poze facute de mine ... groaznic .... ![]() Uite un Oltcit .. pozele sunt facute la lacul rosu .. oare cat aer i-a intrat in motor aluia ? ![]() DSC01351.JPG ( Size: 204.86k ) Number of downloads: 235 DSC01352.JPG ( Size: 179.23k ) Number of downloads: 314 Si iata si o daciuta .. poze facute pe b-dul Colentina in timp ce plecam spre Iasi ... zici ca-i troleibus, numai ca nu arata ca unul ![]() IMG_0626.JPG ( Size: 145.85k ) Number of downloads: 401 IMG_0627.JPG ( Size: 142.67k ) Number of downloads: 295 IMG_0625.JPG ( Size: 105.6k ) Number of downloads: 302 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
nu vad care e faza......
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ce zici de antena la Dacie ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
OMFG ...... paratraznet
![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
cred ca sau dat gratis aierisirile alea de dacie puse pe olcit.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 5 May 2005, 21:11) am vazut un filmulet cu acea 1100. era la o cursa de indemanare. se pare ca, cutia aia e o greutate pt ca lua virajele f bine. oricum mi se pare taranizata masina s-a mai discutat pe forum despre "bmw"-urile alea Despre asta nu cred ca s-a discutat. Este vorba de o Nova cu bot de BMW seria 3 din anii '80. Si masina asta din fata ai impresia ca intr-adevar este BMW. Cand ajungi in lateral, ti se face rau......... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
arribawd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nvmirel @ 13 Aug 2004, 08:49) Am vazut zilele trecute pe spatele unei masini din astea mici de 2t de la Coca-Cola, sigla renault urmata de cuvantul REGNAULT :shock: . Ce sa fie asta ? Vreo teapa turceasca ? Regnault e unul dintre cei mai tari carosieri si modificatori pentru RVI (Renault Vehicule Industriale). |
--------------------
Renault
Scenic II
2007 Confort Dynamique 1.5 dCi Humans make the best ressource. (H. Ford)
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Poate ca o fi un "cearsaf" de spoiler dar gusturile nu se discuta.Oricum nu as dori la nimeni sa il loveasca in spate.Totul este facut din metal, fara fibra si prea putin chit.Eleronul la fel e facut tot din tabla si masina e asa de vreo 2 ani, numai ca nu s-a circulat cu ea decat perioada legala. Erau pe forum pe undeva poze cu acea dacie nova cu bot de bmw(este una de cluj si una de bucuresti)
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un amic care aRe firma de termopane...Iarna trecuta a venit unul la el cu un tractor si si-a facut cabina toata din termopan(a costat cam cat o casa mica-mica)...oarecum inteleg ca pe camp iarna...dar : A FOST ATAT DE INCANTAT INCAT A VENIT LA ASTA CA IL BATE GANDUL SA ISI FACA SI DACIA
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
azi am vazut un bentley si un rolls langa ase!n-am camera digitala ....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Babooli |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Diac @ 5 May 2005, 21:06) Cat naiba o costa un telefon cu camera caci trebuie sa-mi iau! Am vazut de vreo doua ori in zona Hala Traian o Nova cu bot de BMW "ursulet", prin bot inteleg aripi, capota, faruri tot tacamul. Va imaginati cum arata? Nuuuu?! Stiu e greu, de aceea vreau telefon "amestecat"!!!! ![]() Cred ca vorbesti de BMWNOVA asta ... Attached thumbnail(s) PCDV0014.JPG ( Size: 335.75k ) Number of downloads: 360 |
--------------------
Dacia
BreaK
- PH-YY-YYY Schimb coli A4 cu Audi acelasi model + diferenta
|
|
Babooli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(geo76com @ 21 Sep 2004, 09:06) Intel Inside -- Idiot Outside (sau tot Inside) This post has been edited by Babooli: 7 May 2005, 00:54 Attached File(s) |
--------------------
Dacia
BreaK
- PH-YY-YYY Schimb coli A4 cu Audi acelasi model + diferenta
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
coje79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 06 From: Iasi ![]() |
este in Iasi un BMW, model mai vechi (chiar vechi bine, cred ca de prin '80), care acum arata ca o conserva. in dorinta lui de a-si "tuna" masina, omuletzul a bagat o gramada de tabla de aluminiu cu striatii, exact ca cea de pe podeaua de la maxi-taxi. dar nici o curba, nimic. numai coltzuri...
tot in Iasi am vazut acum vreo luna, cred, un Oltcit amarat, care iesea de pe o alee dintre blocuri. intr-o prima faza m-am oprit brusc pentru ca tocmai treceam pe-acolo, si i-am acordat prioritate (deh, masina calca!), dar dupa aia am ramas sa ma holbez la el - la Oltcit. motivul? "propitarul" gasise ca ar da super misto daca si-ar impopotzona masina. dar cum? ei bine, decupase si ajustase un spoiler de Logan, cu tot cu masca de la motor si cu sigla. pe langa asta, Oltcitul avea o culoare indoielnica (probabil un bej la vremea lui), la care se adauga bleu-marinul spoilerului. vivat kitschius rumenus????? ![]() Edit: Multumesc, Muttley. Uitasem ca de fapt era vorba de o masca de Megane ... mai nashpa ![]() This post has been edited by coje79: 14 Jun 2006, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 Sport Tourer
- - Nemo me impune lacessit
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am vazut si eu Oltcit-ul ala pe Independentei. Mi s-a facut de doua ori scarba (1 - ca ex-posesor de Oltcit din '94 - al meu era pastrat in linia originala, care era destul de reusita, si 2 - ca masina aia mai avea nitel si-si pierdea tablele pe strada). Absolut oribil.
In urma cu o saptamana am inteles de ce rad bucurestenii de moldoveni la faza cu treningurile. In fata firmei noastre oprisera doua Dacii "tunate", cu pete de rugina, dar cu capace la jenti (Bazaar® Plastique 2006), bare metalice in partea superioara, spoilere bricolate, praguri etc. Meseriasii proprietari erau in treninguri (noi! de firma! ![]() This post has been edited by vyrus: 14 Jun 2006, 09:05 Attached thumbnail(s) 07062006099.jpg ( Size: 60.01k ) Number of downloads: 384 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Un vecin de-al meu, in urma cu cativa ani, dupa indelungi economisiri, a intrat in posesia unei Dacii cam in aceeasi stare cu cea de mai sus.
Fericit nevoie mare ca spoilerele din bazar i-au venit la fix, s-a gandit sa-si traga si numere de smecher IS-69-SEX. De la politie a venit, insa, cu... IS-70-SEX (evident, cele cu 69 erau ocupate de multa vreme...). Explicatia vecinului a fost naucitoare: "69 era ocupat, dar 70 e foarte aproape, deci e OK!" |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(coje79 @ 14 Jun 2006, 09:26) este in Iasi un BMW, model mai vechi (chiar vechi bine, cred ca de prin '80), care acum arata ca o conserva. in dorinta lui de a-si "tuna" masina, omuletzul a bagat o gramada de tabla de aluminiu cu striatii, exact ca cea de pe podeaua de la maxi-taxi. dar nici o curba, nimic. numai coltzuri... tot in Iasi am vazut acum vreo luna, cred, un Oltcit amarat, care iesea de pe o alee dintre blocuri. intr-o prima faza m-am oprit brusc pentru ca tocmai treceam pe-acolo, si i-am acordat prioritate (deh, masina calca!), dar dupa aia am ramas sa ma holbez la el - la Oltcit. motivul? "propitarul" gasise ca ar da super misto daca si-ar impopotzona masina. dar cum? ei bine, decupase si ajustase un spoiler de Logan, cu tot cu masca de la motor si cu sigla. pe langa asta, Oltcitul avea o culoare indoielnica (probabil un bej la vremea lui), la care se adauga bleu-marinul spoilerului. Cu mici corectii la provenienta spoilerelor de pe Oltcit, oricum, se vede clar in poze... ![]() Attached thumbnail(s) dscf0043_184_440.jpg ( Size: 50.75k ) Number of downloads: 240 dscf0044_797_210.jpg ( Size: 52.35k ) Number of downloads: 273 hppm00_035.jpg ( Size: 116.67k ) Number of downloads: 245 hppm00_036.jpg ( Size: 108.9k ) Number of downloads: 275 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ca in bancul cu blonda...
I:ce stii sa faci? R:70 de lucruri...69 si cartofi prajiti.... |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
coje79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
2012 Sport Tourer
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Macar a scos sigla de reno.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
coje79 |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 14 Jun 2006, 14:13) si a vandut-o ca sa-si ia abtibildurile pt capota ![]() ![]() This post has been edited by coje79: 14 Jun 2006, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 Sport Tourer
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am mai vazut azi un meserias, avea Dacie alba si capota gri-carbon (NFS-style). Asta din cauza ca respectiva capota era nevopsita si ruginita.
This post has been edited by vyrus: 14 Jun 2006, 13:19 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
tare de tot oltcitul
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Tuning de mahala
![]() This post has been edited by Amedeus: 14 Jun 2006, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
fratilor dar lor nu le e rusine cu asemenea masini !!! in legatura cu dacia visinie ... poate avea omu statie de emisie-receptie si avea nevoie de antena ... sau avea tv in masina si vroia sa prinda bulgarii
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bun, cu sorcove in trafic ne-am intalnit toti dar intrebarea mea este, ai voie sa aduci asemenea modificari pe care, eu personal, le consider o mutilare la adresa unei masini, oricare ar fi ea?
Adica, mai precis, nu exista nicio lege in aceasta privinta? Halogene in toate culorile si de la 55w in sus, leduri albastre in pozitii, in stropitori, in bord, pe bord, la oglinda si in toba, bari de protectie, stopuri si faruri de la alte modele de masini? Nimic si nimeni nu-i poate opri pe acesti oameni sa circule cu sorcovele lor? Parerea mea, e ca sunt un pericol public. Ganditi-va numai ce ar fi sa te intalnesti (si sunt convins ca v-ati intalnit de "n" ori) cu 100wx2 ce bat in orice directie numai pe sosea nu sau sa mearga Oltcitul ala in fata ta si sa-i pice bara de protectie improvizata ![]() Dar banuiesc ca autoritatile sunt ocupate cu probleme muult mai importante, cum ar fi repopularea fermelor de pui (si nu numai) cu pui made in UE (ca ai nostri deh, au racit) sau cu introducerea de noi taxe non-euro. Bleah. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:17 |