reglare directie, intrebare
![]() ![]() ![]() |
reglare directie, intrebare
jelly |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
as vrea sa stiu si eu care este bieleta antiruliu la Logan... eventual o poza...
daca e vorba de bieleta de directie, atunci raspunsul e DA, asa cum ai precizat si tu |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@jelly, uita-te si pe topicul:
1. http://www.daciaclub.ro/Reglaj-directie-t83611.html This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Jul 2008, 13:29 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Multumesc !Am citit si acolo dar nu spune ce ma interesa.Ei bine pt cei care sunt interesati cica nu are lagatura bieletele antiruliu cu reglarea directiei si bieletele antiruliu sunt acele bucsi cu un surub in ele care sunt montate la ambele capete ale barii stabilizatoare care totodata intra si in bascula . Cu stima
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Shmurf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!Nu stiu daca e ok postand aici dar incerc.Acum un an am avut un accident,lovit fiind in spate dupa care am fost proiectat in masina din fata.La partea din fata mi s-a schimbat cadrul motor si de aici cred ca am toate problemele la directie si anume:am un zgomot ciudat metalic,mai mult un suierat in partea dreapta(asemanator cu rulment defect) de la 80 km/h in sus si ce e mai grav,desi directia e perfecta si verificata in mai multe unitati(nu iau gropi si feresc absolut orice pe drum) cum iau mana de pe volan,ma duc in balarii in 10 metri tot in dreapta.Stiu ca toate drumurile au o inclinatie specifica si am incercat mergand pe centru si contrasens(doar aici s-a mentinut in linie dreapta o vreme),degeaba.Cei de la service-ul Simpotrans se uita la mine crucis si spun ca nu se poate asa ceva,ca e imposibil(ce oi fi cautand la ratatii aia,nu stiu.cand am dus masina dupa accident la ei s-o repare,erau singurii care nu aveu bile negre ca service,acum........)Deci,daca puteti formula o parere ar fi ok si va multumesc pentru ajutor.
|
--------------------
dacia
logan 1.6 mpi
2006.preferance
- b-54-ecr
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
dupa schimbatul bieletelor antiruliu nu necesita reglajul directie
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 18:02 |