Motorina de locomotiva, Ati bagat ? Impresii, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Motorina de locomotiva, Ati bagat ? Impresii, pareri ...
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
apometrele si contoarele de gaz, se manaresc de mult.
e o moda printre romales care stau la casa sa " intoarca" contoarul. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Hai ca la apa...mai e cum mai e, desi alea au niste sigilii! E drept, nu foarte greu de falsificat!
Dar la gaz???????? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Aug 2008, 20:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mai degraba la gaz, apa mai gasesti de la ploaie dar gazul?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Buey, sa-mi zici si mie cand demonteaza aia contoarul de gaz......o sa stau sa ma uit fumandu-mi tigara!
![]() ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Aug 2008, 20:52 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vinde un amic de-al meu motorina de la tramvaie. Da' va rog sa fiti discreti.
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Alexu7 @ 26 Aug 2008, 21:52) Lasa asta.....eu am "belit" ochii cat cepele cand te-am "auzit" zicand ca se demonteaza contoarele de gaz pentru a le da inapoi! ![]() QUOTE(Alexu7 @ 26 Aug 2008, 21:52) Nu te intreb unde anume! ![]() QUOTE(DAVIDK @ 26 Aug 2008, 21:52) Secretul tau e in siguranta! ![]() Oricum e mai buna aia de locomotiva electrica! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Aug 2008, 20:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
nu va ma aigitati cu furatul ca nu e un lucru bun. motorina care se aduce acum pentru locomotive e de cea mai buna calitate si e numai euro patru.
|
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-ar impune un topic nou la cafenea: "Ce mai putem fura azi"
De fapt, ce inseamna sa furi? Sa deposedezi marul din fundu curtii tale de mere, nu e tot furt, dn punctul de vedere al pomului? Sa iei oul din cuibarul gainii tale, nu e tot furt? |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Sa furi sau sa nu furi!
Asta-i intrebarea! ![]() QUOTE(DAVIDK @ 26 Aug 2008, 22:00) Pai ...asta ce e? Multumeste hotului....pardon, complicelui, ptiu drace, pardon, colegului nostru de forum, Boooooliduuuuu! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 26 Aug 2008, 21:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 26 Aug 2008, 22:00) Cred ca s-ar impune un topic nou la cafenea: "Ce mai putem fura azi" De fapt, ce inseamna sa furi? Sa deposedezi marul din fundu curtii tale de mere, nu e tot furt, dn punctul de vedere al pomului? Sa iei oul din cuibarul gainii tale, nu e tot furt? Hai ca esti tare!Sa intelegem ca nu mananci oua si mere?Si eu am la tara meri ,dar cand isi vor impune punctul de vedere,JUR ca nu le voi mai fura merele! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
motorina de locomotiva e aceasi care se baga si la vapoare si la tractoare. FIX LA FEL...
Dar, cum zicea cineva, din cauza unora suntem de 18 ani intr-o letargie profunda (nu anarhie...). Ne ducem p*** de suflet in slo**z... dar ne ducem cu masini care merg cu motorina furata... adica ne ducem confortabil... deci motorina aia e buna de LOGAN... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai, dar un motor de locomotiva mai ieftin nu stie nimeni?
This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 21:26 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Vorbeste cu bolidu, ca poate-ti ciordeste el unu'!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Bolidule, hai ca platesc bine, am client.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 26 Aug 2008, 22:25) Asa de vreo 1000E? Te-a inspirat topicu asta? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=122418&hl= |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DAVIDK |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 26 Aug 2008, 22:11) Hai ca esti tare!Sa intelegem ca nu mananci oua si mere?Si eu am la tara meri ,dar cand isi vor impune punctul de vedere,JUR ca nu le voi mai fura merele! Traim in secolul 21 si acesta nu e nici religios, nici plin de moralitate. Inainte de a intreprinde o actiune, orice om face rapid un calcul tehnico-economic in mine care suna cam asa: "ce castig daca fac asta si ce pot pierde daca fac asta", punand in balanta avantajele si dezavantajele. Daca furtul din magazine s-ar pedepsi doar cu amenda de 1leu, credeti ca nu s-ar fura mai mult? Credeti ca oamenii ar zice "nu e moral, deci nu fur"? Dar daca toti hotii ar pati ca cel ce a intrat in casa lu' Romanita Iovan? Oare s-ar fura tot atat? E o lege a pietei, balanta intre cerere si oferta, sau intre tentatie si pedeapsa e cea care determina rata infractionalitatii. |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Buey soferu'x nimic nu-ti scapa.
![]() Dar nu pentru mine ma, eu intermediez. This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 21:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Numai voua nu va merge reputatia?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E o campanie anti-SONY!!! Marsavilor!
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
fuck the system
![]() " pentru bagabontii care beau pe la colt ar face altceva, daca guvernul n-ar fi hot" ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Poate fondante.
![]() Pot intermedia fara sa fur, priveste in jurul tau, in Romania. Vezi vreun hot? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Alexu7 |
![]()
|
numai antreprenori
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 07:25 |