Un atac asupra unui site pentru un review?, e vorba de www.mobile-review.com
![]() ![]() ![]() |
Un atac asupra unui site pentru un review?, e vorba de www.mobile-review.com
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Las' ca si ala lauda la greu Nokia 8800 care nu e nu stiu ce mare scula si mai si costa dublu (1000 $). Hakerii erau probabil platiti de Apple dar si el era probabil platit de Nokia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Si publicitatea negativa e buna....se aude de produsul respectiv...suficient zic eu...
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
E fascinant ce face publicitatea din oameni.
E gretos, serios, am vazut intr-un supermarket o mama intrebandu-si copilul (o gagalice dintr-aia de statea in carutul de cumparaturi): Ce iaurtel sa-ti ia mamica? Si ala, mucos tot: Danone... Brand awareness de la varste fragede... Danone ala e iaurt la fel precum Coca-Cola e elixirul tineretii... ![]() Asa ca nimic nou cu Apple: Vazusem o poza undeva cu o coada imensaaa la iPhone-ul asta, si cate unul care iesea victorios cu mult-visatul product in aplauzele celorlalti... What a crock of shit! |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gogule, esti invidios!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stiti vorba aia: "Mult zgomot pentru nimic". Apple scoate un fel de IPod cu functii de telefon si toata lumea o ia razna!! Ma rog, la americani, sunt curios ce vanzari or sa aiba in Europa, in afara de fite telefonul ala n-are nimic interesant pe el. (Poate ne trezim cu un atac DoS pe daciaclub ca am spus asta!
![]() This post has been edited by Garett: 18 Aug 2007, 13:36 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 18 Aug 2007, 13:35) Stiti vorba aia: "Mult zgomot pentru nimic". Apple scoate un fel de IPod cu functii de telefon si toata lumea o ia razna!! Ma rog, la americani, sunt curios ce vanzari or sa aiba in Europa, in afara de fite telefonul ala n-are nimic interesant pe el. ................ offtopic: Garett e adevarat ca si vulpea a spus ca strugurii sunt verzi....... daca nu a ajuns la ei:))... Nu te supara dar sa afirmi ca iPhone e un fel de iPod l-as cataloga ca lipsa de informare (in termeni decenti)... daca vrea cineva o parere avizata despre iPhone 3G poate sa imi scrie pe PM sau sa deschida un topic pe tema aceasta... cu bine si conduceti prudent |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
iPhone e capabil dar cu un pret pe masura. Ca telefon decent eu va sugerez un Sony Ericsson W960, care are aceleasi specificatii + camera 3,2 MP fata de cea de 2 MP a iPhone-ului ( no GPS though ). Mi se pare o prostie sa ataci un site pt. un articol.
This post has been edited by giany911: 4 Sep 2008, 20:36 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Garett @ 18 Aug 2007, 14:35) Stiti vorba aia: "Mult zgomot pentru nimic". Apple scoate un fel de IPod cu functii de telefon ........ in afara de fite telefonul ala n-are nimic interesant pe el. garret ai iPhone? Ce e rau la el? Ce te nemultumeste? Sigur nu cred ca e device-ul perfect, dar poti sa ne spui ce nu e in regula la el? Uite eu am sa spun unul din motivele pentru care il apreciez, iPhone a adus o noua platforma, ce a pus-o la dispozitia tuturor dezvoltatorilor. This post has been edited by logan1.5dci: 4 Sep 2008, 20:56 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pacat. Tipul scria reviewuri amanuntite si destul de obiective.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
@logan1.5dci sa incepem prin a spune ca in anul 2008, maretul sistem de operare de pe iphone nu are copy/paste. Copy paste, rudimentar, aveam si pe Ericsson T65, un telefon din 2001.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu are copy sau paste, asa e da, credeti ca intamplator? Aia din America vor sa vanda muzica, daca o iei din alta parte, ei cum o sa o mai vanda?
Din acelasi motiv nu pot nici eu pune muzica pe el, pana la urma voi pune. Acum nu pozez in aparatorul telefonului, dar hai sa privim si avantajele(nu ca as zice ca alte telefoane nu au). Imi place memoria imensa, 8 Gb, sotia are 600 de fotografii in prezent ( pe aproape 300 mega) . Imi place camera. Imi place serviciul ala de actualizare, in care prin internet, poti instala diverse programe cu care iti transformi telefonul. Costa? Ce nu costa ? Preturi modice, era un soft care costa 19 euro(parca) si poti face filmulete cu iPhone. O sa spuneti ca unele se blocheaza, ca mananca curent etc. E ceva nou, lasati-le timp. Aaa si exista telefoane care au, unii care si-au facut copy / paste . Studiati pe internet. scuze ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 4 Sep 2008, 21:45 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
vad ca am sarit de subiectul topicului de acilea.... pentru discutii pro si contra iPhone am deschis un topic dedicat... tot in Cafenea
This post has been edited by saddan: 4 Sep 2008, 21:25 |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mie imi place.E o jucarie misto. Asta conteaza..ca mai faci pe copilu la o varsta mare..cine nu site sa fie copil din cand in cand nu stie sa traiasca.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Intreb si eu asa, cam cat de tare au dat in mobile-review de l-au pus in fund? E chiar asa usor sa crapi un site rusesc care oricum are trafic enorm?
Ia sa vedem ce zice Alexa despre mobile-review... Eu unul ma cam indoiesc ca un simplu atac DoS ar fi putut sa pice mobile-review.com. Nu cred ca era chiar asa greu sa taie accesul pe cateva clase de ip-uri pana se calmau aia. This post has been edited by deconectat: 5 Sep 2008, 01:07 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 18 Aug 2007, 13:35) and Steve Jobs is His Prophet" Problema e ca omul ala chiar se comporta ca un profet din ce-am observat. Pt doritori cautati discursul lui Jobs de la Standfort si uitati-va la la filmul Pirates of Silicon Valley. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |