dsn nu trage in panta, problema
![]() ![]() ![]() |
dsn nu trage in panta, problema
flochetroni |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 September 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
DSN clima
DSN clima
2001
- SB 07 VPM
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Pai, in primul rand panta se coboara, RAMPA se urca.
In al doilea rand, ai testat in aceleasi conditii? Stii ca atunci cand urci o rampa trebuie sa tii motorul la o turatie mai mare, intr-o treapta de viteza mai mica. Deci, nu urci cu a 4-a sau a 5-a la 2000 ture. Dai a 3-a la 3000 de ture si peste sau a doua unde e cazul. Ai testat cu ambele masini la fel, aceeasi incarcare a masinii, aceeasi rampa, aceeasi treapta de viteza? Ca zici ca pe drum drept nu ai probleme... Sau si acolo nu are demaraj bun? |
--------------------
.
.
.
|
|
flochetroni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 September 08 From: Sibiu ![]() |
nici pe drum drept nu are demarajul ca cea de la servici ci doar in timp prinde viteza am testato si am comparato cu cea de la servici . cea de la servici o simti cand zvacneste la plecarea de pe loc a mea parca e pensionara. ma dispera situatia ca nu stiu ce trebuie sa ii fac .
8 Sep 2008, 14:17: roland cea de la lucru cu 4 persoane in ia pleaca mult mai repede decat a mea. mentionez ca la pistonul 4 cand scot fisa e foarte usor sesizabila schimbare parca nu ar functiona. am testat fisa si bujia pe alt piston si merg amandoua perfect. mersi pt raspuns This post has been edited by flochetroni: 8 Sep 2008, 14:17 |
--------------------
DSN clima
DSN clima
2001
- SB 07 VPM
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Injectorul de pe pistonu lrespectiv nu merge.
Incearca sa schimbi injectoarele intre ele (intr-uin service specializat)...daca tot asa face pe pistonul respectiv...ai probleme cu supapele (una nu inchide sau nu deschide calumea) |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Willy89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 September 08 From: Tg Mures ![]() |
Aceasi problema am avuto si eu, mergi la service sa it curete injectoartele
te costa in jur de 1mil. si dupaia iti merge perfect |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- MS 89 WIL
|
|
flochetroni |
![]()
|
multumesc la toti cei care mi-au raspuns mi-a mai spus cineva ca s-ar putea sa fie injectorul dus asa ca am mai cerut si eu parerea altora mai avizati . persoana care mi-a spus nu a avut super nova asa ca nu prea i-am dat crezare.
oricum va multumesc pentru sfaturi . o alta intrebare nu pot eu sa schimb injectoarele sau sa le curat macar. e vre-o procedura mai speciala nu de alta dar nu am un mecanic de incredere asa ca nu prea as lasa masina pe mana altora |
--------------------
DSN clima
DSN clima
2001
- SB 07 VPM
|
|
Willy89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 September 08 From: Tg Mures ![]() |
cu ultrasunete se curata.
nu cred k ai asa aparat aksa ![]() 8 Sep 2008, 20:34: da poti sa scoti u injectoarele si sa le duci undeva sa ti le curetek iesi mai ieftin mie de ex cu 40lei mi le-a curatat la service:D ai grija knd le scoti sa nu tragi tare k is din plastic This post has been edited by Willy89: 8 Sep 2008, 20:34 |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- MS 89 WIL
|
|
utilizatorDSN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Citeste:
http://www.daciaclub.ro/Probleme-frecvente...m-33-t5113.html E un subcapitol cu injectoare. Vezi acolo cum se curata. |
--------------------
dacia
supernova/ clima
2001/clima/1.4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:57 |