Huruie - vibreaza motorul, la ralanti si in mers
![]() ![]() ![]() |
Huruie - vibreaza motorul, la ralanti si in mers
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a aprins nici un martor de pe bord?
Poate nu merge un cilindru cum trebuie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vic24 |
![]()
|
nu (asta ma mira!) martorul check engine e stins (e bun, se aprinde la contact). niciun alt martor aprins. tipul de la dacia s-a jucat cu fisele si s-a uitat la bujii, si a spus ca eventual ar fi vreun injector. dar nu pot pricepe cum a disparut subit, apoi dupa cateva zeci de km a aparut la fel de brusc (si intr-un moment de ralanti, nu de...forja)......
This post has been edited by vic24: 12 Dec 2010, 20:17 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa nu te duci la service-ul de langa Carrefour, mergi la cel vechi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vic24 |
![]()
|
Well.... am fost pe Bratianu. Nenea de la garantii, amabil, a inspectat masina, a dat o tura cu ea (cativa km) - masina mergea brici (asa a mers de cand am plecat azi-dimineata). O baga pe elevator, ne uitam impreuna pe dedesubt la absolut tot, inclusiv trage de roti, etc. Toate la locul lor. Baga testerul pe ea, nicio eroare. Ii da totsi o reinitializare la nu stiu ce parametri. Concluzia - masina este ok. A ramas sa fiu cat mai atent daca mai apare, poate localizez cu precizie de unde e.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
vic24 |
![]()
|
AAAAA ! Mi-am adus aminte inca ceva !!! Cand a scos tipul ala fisele de pe bujii, parca am vazut in interiorul tubului care se mufeaza pe bujie un fel de pasta albicioasa (un soi de... muci). Ce este chestia aceea ? Un soi de pasta conductoare care se pune din fabrica? (altfel cum sa ajunga tocmai acolo...?). Luminati-ma si pe mine ca sunt foarte curios....
p.s. - Craciun fericit !!! ![]() p.s.2 - Nu ma intrebati de ce nu l-am intrebat pe el, pt ca in momentul ala nu-mi ardea de ..... muci.... |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
A mai aparut zgomotul de atunci?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vic24 |
![]()
|
@klaus - merci. este in "fundul" fisei, deci regulamentar;
@bobo - nope, niciun zgomot. momentam am dat-o preventiv pe 99+ si merge ok |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:18 |