Bordul de Logan, Beculetze din bord
![]() ![]() ![]() |
Bordul de Logan, Beculetze din bord
skippy-duck |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- TM-10-DZD
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, asa ar trebui. Verifica si capota de la portbagaj, daca problema persita e problema de la un contact de usa. Luminile interioare se sting?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
skippy-duck |
![]() ![]()
|
da , lumina de interior se stinge , si portbagajul e si el incuiat.Oare nu e problema de la computerul de brod?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- TM-10-DZD
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Cand se stinge lumina din interior? Ca e temporizata...
Inchide tot si apoi inchide usile din telecomanda. Daca toti senzorii "simt" usile inchise, lumina se va stinge. Daca nu... nu. |
--------------------
.
.
.
|
|
skippy-duck |
![]() ![]()
|
am stins manual lumina din butonul de pe plafoniera, treaba e a ca daca eu stau in masina si totul e inchis atunci totusi iconita sta aprinsa si arata ca si cum ar fi vreo usa deschisa, daca iau contactul si inchid din telecomanda , clar se stinge si iconita.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- TM-10-DZD
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Verifica babeste fiecare usa in parte si o sa-ti dai seama de la care este.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
in momentul in care scoti cheia, e normal ca un martor (care functioneaza doar in momentul in care contactul e pus) sa se stinga.
o problema asemanatoare a avut unchiul meu la solenza. e drept ca la el nu exista un martor pentru acest lucru, dar de indata ce arma alarma pe masina, aceasta incepea sa urle. pana la urma s-a dovedit ca ramasese blocat la capota motorului acel "senzor" al alarmei. e posibil ca si la tine sa fie ceva asemanator. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(skippy-duck @ 20 Nov 2009, 17:01) am stins manual lumina din butonul de pe plafoniera, treaba e a ca daca eu stau in masina si totul e inchis atunci totusi iconita sta aprinsa si arata ca si cum ar fi vreo usa deschisa, daca iau contactul si inchid din telecomanda , clar se stinge si iconita. ![]() Din nou... Intrebasem cand se stinge lumina de la plafoniera, nu iconita. Lasa lumina pe prima treapta si inchide masina din telecomanda. Daca se stinge lumina atunci problema e de la becul din bord (foarte putin probabil). Probabil lumina nu se va stinge si unul din contactorii de la usi (sau portbagaj), deci 5 in total, e defect. Cauta-i pe rand. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:39 |