unde fac itpul?, ca am ramas fara talon
![]() ![]() ![]() |
unde fac itpul?, ca am ramas fara talon
valir5gts |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
super5
1987
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
intreaba la RAR... www.rarom.ro ... scrie un email deoarece au obiceiul sa raspunda.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
Mergi cu incredere la orice statie ITP!!!
|
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
thedead |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 9 November 06 From: Vaslui ![]() |
Pentru faptul ca aveam anvelope de 165R13, in loc de 155R13 cat sunt in certificat (doar atat nu am doua variante ca cei fericiti), saptamana trecuta era sa inpusc o amenda de 420 ron (platibila in 48h, adica undeva la 210RON), si sa-mi mai iai si certificatul, noroc cu cel de la politia rutiera (spaga 50 ron), am scapat, de fapt m-a scapat de tampitul de la RAR.
Asa ca ieri la prima ora am schimbat anvelopele cu specificatiile din certificat ~ 350 Ron, Kormoran SnowPro. Asa ca avezi grija cu ce sunteti incaltati |
--------------------
DACIA
LOGAN MCV
2012 LAUREATE K9K (1.5 dCi / 90CP)
- VS-01-CHR
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai avem grija, de-aia nu dam spaga sau stam cu morcovu' ca "impuscam" amenzi cu care am putea lua 2 gume asa cum trebuie...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
acum vad ca e cam vechi postul lui, poate intre timp a rezolvat.
oricum pt oricine care mai pateste asa ceva, dupa suspendarea talonului pt expirarea itp, NUMAI la RAR se poate face itp-ul |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Corect, si eu am trecut prin problema asta si trebuie sa faci inspectia la RAR.
Iti spun ca o sa te coste probabil cat toata masina toata tarasenia asta. Eu am cheltuit cateva milioane bune doar ca sa scap de noxe. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
valir5gts |
![]()
|
nu,n-am scapat inca.imi pare rau daca am jignit pe cineva la capitolul anvelope dar eu asa am luat masina,cu jenti pe 14 in loc de 13,fara omologare.am facut caseta de directie,am luat roti,am bibilit carburatorul,aerisire la frane,si sa vad daca am probleme cu burdufurile de la planetare.cam asta ar fi.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
cristinic |
![]()
|
mai bine te duci sa-ti scrie ei ceva si apoi repari. oricum chiar daca faci tot, ei mai gasesc ceva doar ca se te respinga. e o chestie de-a astora de la rar sau statii itp, ca o masina veche nu poate sa treaca din prima.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
valir5gts |
![]()
|
sincer,se prezinta mai bine decat dacia break din 2001 de la servici.eu am facut chestiile la care stiam ca sunt probleme,stiu ca o sa mai gaseasca dar minore,sper eu.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
cristinic |
![]()
|
cand iti fac ei lista, nu mai adauga ulterior. singura chestie e ca faci un drum in plus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
valir5gts |
![]()
|
multumesc frumos pentru informatii.imi incerc norocul si va spun ce am reusit.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Va salut ! Aduc in atentie topicul asta cu o intrebare ... De curand am cumparat o masina sh si dimensiunile rotilor care le am acuma pe masina difera drastic cu cele din talon. In talon am trecut roti cu R14 si pe masina am roti cu R16... Ce e de facut ? Se poate modifica in talon ca sa pun dimensiunile rotilor actuale ? Masina este in curs de inmatriculare e ceva de facut acum ? Numai bine !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nici in cartea de identitate nu are trecute rotile de 16, mergi la RAR pentru omologare.
Daca in CI ai doua-trei tipuri de anvelope trecute iar in talon numai una, nu accepta talonul pana nu-ti completeaza si celelalte tipuri. This post has been edited by tatabobu: 29 Aug 2008, 08:38 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:19 |