donez pestisori
![]() ![]() ![]() |
donez pestisori
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si se mai mira unii p-aci ca ajung pestisorii deprimati...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cred ca acuma se clarifica
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre Rafi, lasa-i pe nemancatii astia si pune si matale niste poze cu pestisorii!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
adica carnea vie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Rafi, daca nu ai rezolvat problema ia-i si du-i la un petshop. O sa ii ia ei si o sa ii vanda. Bineinteles, tu nu ai sa vezi nici un ban, dar macar stii ca pestisorii tai au o sansa in plus sa nu moara.
Zic ca doar au o sansa caci mai vin pe la petshopuri (am vazut live asa ceva) parinti tembeli cu copchii de 4 ani care urla in continuu "vreau pesti si acvariu, vreau pesti si acvariu.... etc" si temb... partintii cumpara un borcan si 4-5 pesti si gata, i-au luat jucarie copilului. Evident ca peste 4 zile (maaaaxim o saptamana) o sa vina iar la petshop sa mai cumpere o serie de pesti ca "Nu stiu de ce dar primii pestisori au murit." .... si tot asa vreo 4-5 ture pana cand copilul isi pierde interesul ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Cam ce mi-ar trebui sa ii tin in functiune?
Ma cam bate la cap fiimiu (11 ani) sa ii iau acvariu si eu nu am avut niciodata pasiunea asta, Are 2 papagali si doi purcelusi de guinea,de care are grija,deci cred ca l-ar tine pasiunea asta. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
asia eram si eu la 11 ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(kostake @ 30 Aug 2008, 10:16) uite aici s-a discutat: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=91477&hl=acvariu e facut de Liviu asa ca banuiesc ca ai putea sa il intrebi si pe el... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
QUOTE(kostake @ 30 Aug 2008, 10:16) Cam ce mi-ar trebui sa ii tin in functiune? Ma cam bate la cap fiimiu (11 ani) sa ii iau acvariu si eu nu am avut niciodata pasiunea asta, Are 2 papagali si doi purcelusi de guinea,de care are grija,deci cred ca l-ar tine pasiunea asta. daca vrei am si acvariu poti sa il repari daca stii iti mai trebuie un "compresor" sa aiba aer si un filtru si restu plante chestii pietre nisip ... daca te intereseaza vii iti dau acvariul si pesti si restu te ajut cu sfaturi indicatii etc ... |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si acum ca ai mai crescut, ai ajuns Australia, sau te crezi chia Ameerica de Nord?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 02:02 |