[Ajutor] Problema CD/DVD/TV Player Nippon, Nu stiu cum se poate instala
![]() ![]() ![]() |
[Ajutor] Problema CD/DVD/TV Player Nippon, Nu stiu cum se poate instala
XphaN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
albastrul e pentru antena electrica.Ar fi trebuit sa atasezi si o poza ca sa fie mai usor sa primesti sfaturi.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
cristiman46 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 September 09 ![]() |
maro - pentru camera de mers inapoi(optional) SI PORTOCALIU il legi la frana de mana sau pur si simplu la masa. e facut asa ca sa nu te uiti la filme in timp ce conduci
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1988
- ph 02 utk
|
|
XphaN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti, Vitan/Drmul Taberei ![]() |
QUOTE(cristiman46 @ 25 Sep 2009, 19:25) maro - pentru camera de mers inapoi(optional) SI PORTOCALIU il legi la frana de mana sau pur si simplu la masa. e facut asa ca sa nu te uiti la filme in timp ce conduci multumesc frumos, acum merge dvd-ul. QUOTE(cristiman46 @ 25 Sep 2009, 19:25) maro - pentru camera de mers inapoi(optional) SI PORTOCALIU il legi la frana de mana sau pur si simplu la masa. e facut asa ca sa nu te uiti la filme in timp ce conduci Antena electrica, mai exact ce este? Ar trebui sa am un amplificator pentru receptionarea semnalul TV sau are Playerul (dar nu am conectat eu ce trebuie)? Am sa revin maine cu niste poze. Multumesc. This post has been edited by XphaN: 25 Sep 2009, 23:28 |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Antena electrica este o antena cu motoras care iese din caroserie atunci cand se trece pe radio... nu e amplificare sau alte chestii.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
XphaN |
![]()
|
Ok.. atunci de ce nu pot primi semnal TV
Playerul imi arata ca, cauta intre 47M si 800M. Nu stiu ce inseamna acesti 'M'. Presupun ca nu de la 'meters = metrii". |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Depinde de provenienta lui , sar putea sa nu fie in banda pentru Romania pe TV si nici antena de Dacie nu stiu daca e buna pentru TV , va trebui sa intrebi pe cineva care are asa ceva (poate vreun coleg de forum care cunoaste).
|
--------------------
-
-
-
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ar trebui sa fie Megahertzi. Si 47-800 MHz am si eu la TV deci ar trebui sa fie OK banda pt Romanica.
This post has been edited by Bulldog: 26 Sep 2009, 00:04 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
XphaN |
![]()
|
Am selectat banda pentru East-Europe. Am sa verific daca este ok antena si revin cu un nou post. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
XphaN |
![]()
|
Scuze de dublu post.
Referitor la antena: Am pus DVD-ul si pe un BMW Seria 3 si tot nu poate gasi nici un canal TV. (Am conectat antena principala + antena+) Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310 / Sandero 1.6v
1986 / 2009
- B xXx ACC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:06 |