DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> O problema destul de mare, La caroserie

solenza_scala
post 28 Aug 2008, 21:57
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Cand am cumparat solenza mea, in iunie anul asta, am vazut ca plafonul avea o mica adancitura in el iar tapiteria plafonului era rupta in unele locuri chiar langa suruburile care o tin prinsa de tavan. Capota portbagajului e carna, e prea infundata in partea dreapta si prea iesita in afara in partea stanga. Stopurile spate sunt usor sparte la colturi. Am fost la un tinichigiu care mi-a spus ca masina a fost ori data peste cap, ori altceva destul de grav.

Fostul proprietar mi-a spus ca a avut un accident in lant si ca el a fost la mijloc, dar tinichigiul mi-a spus ca partea din fata nu avea niciun semn de accident. Plus ca toata masina a fost revopsita.

Voi ce credeti. Ce accident ar putea fi? Ca de la vanzator nu mai scot eu adevarul... Macar sa stiu sa repar cumva portbagajul. Mersi

--------------------
Dacia Solenza ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 29 Aug 2008, 06:51
Post #2

fan Dacia

From: Bucuresti

Mai conteaza ce accident a fost? Important e ca a fost accident. Dar tu ai observat astea inainte sau dupa ce ai dat banii?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
YR-ZBG
post 29 Aug 2008, 07:15
Post #3

membru sufletist

fiind si stopurile sparte as zice ca s-a dat peste cap...altfel...din ipostaza de stan patitu' iti spuneam ca de la furtunile din anii trecuti......un pom si-a pus mintea cu ea.
oricum nu mai conteaza....sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

--------------------
Dacia Sandero 2009
Slz....buna masina...
+
solenza_scala
post 29 Aug 2008, 12:35
Post #4

Membru autentic

Tata (ca el a cumparat-o) oricum vroia s-o ia. Asa ca el si-a zis: se repara la tinichigiu. Dar s-a dovedit ca nu e chiar asa usor.
@YR- Mersi

--------------------
Dacia Solenza ---
+
Geox16v
post 29 Aug 2008, 16:46
Post #5

Membru autentic

La solenza se sparg colturile de la stopuri si de la un reglaj gresit al hayonului sau de la trintituri in cazul in care se inchide mai greu
Daca a fost lovita in hayon e posibil sa se fi deformat putin zona de prindere pe plafon Cum arata masticul de la capacele de la balamalele de la hayon? E original si s-a vopsit peste sau au fost date jos capacele?

--------------------
EX-DACIA LOGAN PRESTIGE 2006 1,6 16v
Creierul a invins intotdeauna muschii!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:37
Forum Renault