vibratii cand invart de volan
![]() ![]() ![]() |
vibratii cand invart de volan
galeo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
|
|||
ciapsacrinelsilviu |
![]()
|
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
cand virezi la maxim fa-o, dar elibereaza putin apoi din mana volanul, nu-l tine fortat la maxim, poate o sa scrie cei care se priep mai bine de ce...stiu ca nu e bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Accelereaza si tu putin (adica maxim 1500rpm) motorul ala cand virezi sa vezi ca nu mai face.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar la dci-uri cu servo electro-hidraulica ce mai accelerez caci tot asa face?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
E normal sa faca asa... nu stiu exact de ce, dar si la masina unui prieten are 1.4 la fel face. Dar doar la invartirea volanului pe loc si intr-adevar daca turezi putin notorul o sa obs ca nu mai face.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Incercati sa nu mai frecati rotile stanga-dreapta cu masina in repaus. Stiu ca da bine la gagici cand invarti pe loc volanul cu podul palmei dar masinutei nu prea ii place. Si nici nu mai e la moda...
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 27 Aug 2008, 10:52) Incercati sa nu mai frecati rotile stanga-dreapta cu masina in repaus. Stiu ca da bine la gagici cand invarti pe loc volanul cu podul palmei dar masinutei nu prea ii place. Si nici nu mai e la moda... ![]() Nu e vorba de gagici,dar daca sunt pe o strada mai ingusta si trebuie sa intorc cu ditamai MCV-ul cu care poate nu m-am obisnuit pentru ca-mi pare mult mai lung si mai lat ca vechea mea dacie iti dai seama ca mai trebuie sa mai iau si pe loc de volan |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@galeo - servo foloseste "energie" ca sa amplifice rotatia volanului. Aceasta "energie" este luata de la motor. Motorul la ralanti 750rpm nu are putere foarte mare, deci orice mica "perturbatie" conteaza.
Relativ la bracare - nu e indicat sa se ajunga cu volanul la capatul cursei, deoarece presiunea in instalatie e mai mare. Daca se ajunge din greseala acolo, se lasa putin volanul sa revina inapoi (astfel; incat sa nu mai fie virat la maxim). De asemenea se recomanda sa nu se parcheze masina cu volanul virat catre maxim (aceeasi poveste + burdufe). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driver2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 August 08 ![]() |
deschide capota...in capul amotizoarelor sunt niste tampoane de cauciuc... desfa piulitele alea, scoate tampoanele si pune niste vaselina (de calitate) dupa care pui piulitele la loc.
P.S.: preferabil sa folosesti o cheie dinamometrica si sa nu virezi volanul atata timp cat ai piulitele desfacute. succes |
--------------------
Logan
Preferance 1,6 MPI
2004
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Poate dezvolti subiectul, ca nu inteleg legatura intre ungerea piulitelor de la amortizoare si vibratiile care apar la rotirea volanului.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e foarte normal,odata ce e la capat daca deschzi geamu poti auzi si pomap servo cum vazaie ca baga presiune multa .dearece rotile sunt la capat nu mai aunde sa se duca si pomapa tot incearca sa le inpimba in directia aceia.Nu va mai speriati din toate prostiile
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
continuati aici: http://www.daciaclub.ro/Tremurat-servodirectie-t17418.html dar numai dupa ceti citit ce scrie in acest topic
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |