DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Frana aerodinamica

slaiciprian
post 5 Sep 2008, 11:06
Post #31

Membru

Group: Members
From: Botosani

atentie la frana aerodinamica! cand o folositi purtati centura! e periculoasa. aseara mergeam extrem de repede, deja fata decolase cam 10 centimetri de la sol, iar cand am folosit frana aerodinamica, efectiv s-a prabusit si din soc io m-am ales cu o lovitura zdravana la cap din cauza ca m-am lovit de cupola. daca purtam centura era altceva. mai ales ca astia de la dacia nu au pus airbaguri pe tavan.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatabobu
post 5 Sep 2008, 16:39
Post #32

membru

From: Bucuresti

Este numai si numai vina ta! Pentru vehicule cu doua roti este obligatorie casca, ce naiba!

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
klausy78
post 11 Sep 2008, 23:43
Post #33

doar membru

From: Galati

Intr-un almanah auto mai vechi (stiu, almanahe ,haa)era un AutoUnion de curse de prin 1954 cu usile care se deschideau invers -in articol spunea ca atunci cand pilotul masinii vroia sa ia o curba spre stanga sau dreapta mai brusc ,unul dintre ei (pilotul sau copilotul) deschideau brusc usa ( pe bune- asa scria ).
I-a raspuns cineva mai inainte Ursului ca Dacia de plansa de proiectare a fost gandita ca o adevarata frana aerodinamica. radmasa.gif

12 Sep 2008, 00:47:
Sper ca nu o sa-mi reprosesze nimeni ca habar n-am ca de fapt Dacia se trage din Renault 12 ,si de fapt Dacia 1310 nici nu a stat vreodata la planseta ci doar Renault 12. Stiu de mult lucru asta.

This post has been edited by klausy78: 11 Sep 2008, 23:47

--------------------
dacia 1410 break cu motor in stea 1995 - GL 01 ZEX
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 14:44
Forum Renault