Frana aerodinamica
![]() ![]() ![]() |
Frana aerodinamica
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Este numai si numai vina ta! Pentru vehicule cu doua roti este obligatorie casca, ce naiba! |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klausy78 |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 72 Joined: 11 September 08 From: Galati ![]() |
Intr-un almanah auto mai vechi (stiu, almanahe ,haa)era un AutoUnion de curse de prin 1954 cu usile care se deschideau invers -in articol spunea ca atunci cand pilotul masinii vroia sa ia o curba spre stanga sau dreapta mai brusc ,unul dintre ei (pilotul sau copilotul) deschideau brusc usa ( pe bune- asa scria ).
I-a raspuns cineva mai inainte Ursului ca Dacia de plansa de proiectare a fost gandita ca o adevarata frana aerodinamica. ![]() 12 Sep 2008, 00:47: Sper ca nu o sa-mi reprosesze nimeni ca habar n-am ca de fapt Dacia se trage din Renault 12 ,si de fapt Dacia 1310 nici nu a stat vreodata la planseta ci doar Renault 12. Stiu de mult lucru asta. This post has been edited by klausy78: 11 Sep 2008, 23:47 |
--------------------
dacia 1410 break
cu motor in stea
1995
- GL 01 ZEX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:44 |